Jutro cure ☕🥰
Veroma, zao mi je zaista, drzi se 🙏😔
Tommy, pa ebemu misa 😔 bice nadam se uskoro i cvrsto vjerujem, da cete ti, Traveller i Lucky zajedno da gurate kolica 🤞🤞🤗
negdje si napisala da ti je progesteron oko 25, kod moje frendice je takav pa joj doktor rekao da ovulira ali nekvalitetno. Njoj je prolaktin skocio pa ga evo sad terapijom spusta. Ako su tebi svi ostali hormoni dobri, mozda doza progesterona moze pomoci da se zadrzi trudnoca.
i ja se tome toplo nadam <3
e znaš da je i to meni nekako malo malo u glavi, ili da bar nadam da je to jedino problem koje bi duphaston riješio hahh
no da, svakako ću tražiti terapiju progesterona od gin naravno + još sve pretrage.. iako u 9mj sam vadila sve i super mi je sve, no opet dvije wannabe trudnoće su se desile između. nakon menge ću biti pametnija hahh
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hoooj cure dobro jutro nisam piskila imam situaciju… Sad bi najradije da vam mogu snimiti glasovnu 😂
Sad sam na poslu pa nemogu tipkat bibliju cim zavrsim sta imam javim se sa detaljima.. 😘😂
Samo cu zamolit tommyfame da mi napise ako joj nije problem kako je izgledao njen implantacijski pad kolika je bila temperatura, implantacijsko krvarenje i bolovi i koji dan ciklusa je to sve bilo… 🥰
garooo garavaa :)
imas dolje moj graf, na 7dpo mi je pala temp. i sljedeće jutro se digla. i taj dan sam ti imala nekakvo krvarenje, no recimo da je kao voda pomjesana sa krvi, a bolovi su ti bili kao menga al negdje u pozadini hahah i zatezanje. također sam ti imala valove ogromnog umora, onak u sekundi sam se osječala ko da je energy low 13% a par min prije je bilo 75% hahah..i od jučer je sve to prestaloooo
sad natipkaj što se dešava kod tebe :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Belinda hvala ti na trudu, ali ja i dalje niš ne vidim. I uživo je baš prazna, nema ničega 😁 A i osjećam se tako, bez ikakvog simptoma tako da… Kako si ti, imaš neki plan za ovaj ciklus, ili ćete prije obaviti pretrage?
Sanjarka ja ne bi piškila prije subote. Ako će biti nešto tada bi se trebalo pokazati, ako ne to je to, gremo u novi ciklus 😁
Onda cemo skupa u subotu 🥰😁
Može! I nemoj da te čekam do navečer 👆😁
I daj mi reci, kakav je taj beta okus u ustima?
Ne mogu to opisat, jednostavno…. 🤷♀️
Krene sa žeđi na dan implantacije
A onda dan nakon pa duuugo dok beta ne ode
Bude mi neka suhoca u ustima, onako kao da sam žedna a tekućina ne pomaze to povlažit
Ili kao da mi je cijeli dan u ustima okus onaj ujutro kad se tek probudis pa prije nego zube operes
Identično mi bilo u mojom trudnocama, uvik isti obrazac
Pa nek kaze tko god hoce da sam luda, ali ja od implantacije mogu vec po sumnjati na t
Bez toga t nema
Dao Bog da me zivot razuvjeri vec ovaj ciklus, no sumnjam 😂
Baš zanimljivo.
Moguće da bude T i bez tog simptoma, npr. da budu blizanci pa se zato ne pojavi 😁🤞🍀
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Belinda hvala ti na trudu, ali ja i dalje niš ne vidim. I uživo je baš prazna, nema ničega 😁 A i osjećam se tako, bez ikakvog simptoma tako da… Kako si ti, imaš neki plan za ovaj ciklus, ili ćete prije obaviti pretrage?
Sanjarka ja ne bi piškila prije subote. Ako će biti nešto tada bi se trebalo pokazati, ako ne to je to, gremo u novi ciklus 😁
Bude mi neka suhoca u ustima, onako kao da sam žedna a tekućina ne pomaze to povlažit
Ili kao da mi je cijeli dan u ustima okus onaj ujutro kad se tek probudis pa prije nego zube operes
Pa nek kaze tko god hoce da sam luda, ali ja od implantacije mogu vec po sumnjati na t
Bez toga t nema
Baš zanimljivo.
Moguće da bude T i bez tog simptoma, npr. da budu blizanci pa se zato ne pojavi 😁🤞🍀
Moguce da, optimist moj 😁❤️🥰
Uvijek postoji nada da je svaka trudnoca za sebe
Pa u to ime, piskimo i danas i u subotu....ma i ponedjeljak i srijedu 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bez toga t nema
Baš zanimljivo.
Pa u to ime, piskimo i danas i u subotu….ma i ponedjeljak i srijedu 😁
Hijoooj....napišat ćemo se, a fala Bogu testova imamo na bacanje 😁 Sretno nam 🍀🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sanjarka drzim fige 🤞🤞🤞 ja nemam neki obrazac, svaka trudnoca je bila drukcija
Ja sam imala implatacijsko ovako kako je lori napisala, i njoj sam to nekidan natipkala, mislila sam da je menga. Ne znam koji je dpo bio jer tada nisam nisam pratila (nisma nii znala za nista od toga) al taj dan sam tribala dobit - doduse, imala sam cikluse od 24dana tako da je tu svasta moguce. Znam samo da mi je test bio pozitivan tek 4 dana nakon tog krvarenja, znaci dva i tri dana poslin pocetka krvarenja je bio negativan, al ne znam jesu onda postojali kod nas testovi osjetljiviji od 25mlu😂😂🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Lori cestitam 😘😘
Zao mi je za snjegovice cure😘😘
Inna ja isto treniram i trcim i otrcala sam polumaraton nakon dobitne ovulacije tako da sam sigurna da ne moze skodit. I u trudnoci sam vjezbala,naravno uz blagoslov ginekologa 😉Ginny, hvala ti puno na ovome! ❤
Slično i jesam napravila jučer… Prvo preskalala vijaču i nakon toga otrčala 15 km.😄
nnč haha, i sama sam se nekad isto pitala. al onda bi tribala stavit zivot na pauzu od ovulacije do menstruacije svaki misec, evo vec vise od godine dana od kiretaze i nista se ne događa, nema bas smisla. kako neke zene vjezbaju i trce do kraja trudnoce onda... naravno, necu u trudnoci uvodit nove stvari nego namjeravam ovako nastavit, slusat svoje tijelo i gina . mislim da ne moze skodit nikako
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bez toga t nema
Baš zanimljivo.
Pa u to ime, piskimo i danas i u subotu….ma i ponedjeljak i srijedu 😁
Hijoooj….napišat ćemo se, a fala Bogu testova imamo na bacanje 😁 Sretno nam 🍀🤞
O hb, ne fali ih 😂🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀
Ginny ma da, i meni su trudnoce bile ful razlicite
No taj pocetak, copy paste 🤷♀️
Implatacijsko recimo nisam nikad imala
Nekako se nadam da i necu. Zvuci mi stresno 😂
Lori, izgleda da je ipak bila M. Doduše, stigla je na 20 dc, što mi se nikad nije desilo. I ne znam šta je uzrok, niti sam se prehladila, ozebla, imala ikakve drastične promjene, ništa. Ali eto, odlučila me iznenaditi. Bila je i malo čudna, manje bolna i kraća nego inače, pa ću za koji dan ipak uraditi testić, iako nekih simptoma baš i nema. Ali čisto da me ne muči ovaj crv sumnje, pa da znam kako i šta dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji