Tommy , Veroma jako mi je žao 😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Belinda hvala ti na trudu, ali ja i dalje niš ne vidim. I uživo je baš prazna, nema ničega 😁 A i osjećam se tako, bez ikakvog simptoma tako da... Kako si ti, imaš neki plan za ovaj ciklus, ili ćete prije obaviti pretrage?
Sanjarka ja ne bi piškila prije subote. Ako će biti nešto tada bi se trebalo pokazati, ako ne to je to, gremo u novi ciklus 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sanjarka ja i dslje lajkam tvoj graf jer ima nade i za moje onda 😂😂😂😂 odnosno nije jedini zivcani ovdje hahah
Ne vidim nista na belindinoj slici jer je ocajno mutna, idem se vratit na monsterinu, uopce nisam vidila d aima slika 🤦♂️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Belinda hvala ti na trudu, ali ja i dalje niš ne vidim. I uživo je baš prazna, nema ničega 😁 A i osjećam se tako, bez ikakvog simptoma tako da… Kako si ti, imaš neki plan za ovaj ciklus, ili ćete prije obaviti pretrage?
Sanjarka ja ne bi piškila prije subote. Ako će biti nešto tada bi se trebalo pokazati, ako ne to je to, gremo u novi ciklus 😁
Onda cemo skupa u subotu 🥰😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja i dslje lajkam tvoj graf jer ima nade i za moje onda 😂😂😂😂 odnosno nije jedini zivcani ovdje hahah
Ne vidim nista na belindinoj slici jer je ocajno mutna, idem se vratit na monsterinu, uopce nisam vidila d aima slika 🤦♂️
😂😂😂
Nade ima eventualno jos danas i sutra
Toliko dajem svom beta okusu u ustima da se pojavi 😂
Hoooj cure dobro jutro nisam piskila imam situaciju… Sad bi najradije da vam mogu snimiti glasovnu 😂
Sad sam na poslu pa nemogu tipkat bibliju cim zavrsim sta imam javim se sa detaljima.. 😘😂
Samo cu zamolit tommyfame da mi napise ako joj nije problem kako je izgledao njen implantacijski pad kolika je bila temperatura, implantacijsko krvarenje i bolovi i koji dan ciklusa je to sve bilo… 🥰
Cekamo detalje 😁😁😁 hoces rec da imas implantacijsko? 🤩
Belinda hvala ti na trudu, ali ja i dalje niš ne vidim. I uživo je baš prazna, nema ničega 😁 A i osjećam se tako, bez ikakvog simptoma tako da… Kako si ti, imaš neki plan za ovaj ciklus, ili ćete prije obaviti pretrage?
Može! I nemoj da te čekam do navečer 👆😁
I daj mi reci, kakav je taj beta okus u ustima?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Lori cestitam 😘😘
Zao mi je za snjegovice cure😘😘
Inna ja isto treniram i trcim i otrcala sam polumaraton nakon dobitne ovulacije tako da sam sigurna da ne moze skodit. I u trudnoci sam vjezbala,naravno uz blagoslov ginekologa 😉
Ginny, hvala ti puno na ovome! ❤
Slično i jesam napravila jučer... Prvo preskalala vijaču i nakon toga otrčala 15 km.😄
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Može! I nemoj da te čekam do navečer 👆😁
I daj mi reci, kakav je taj beta okus u ustima?
Ne mogu to opisat, jednostavno.... 🤷♀️
Krene sa žeđi na dan implantacije
A onda dan nakon pa duuugo dok beta ne ode
Bude mi neka suhoca u ustima, onako kao da sam žedna a tekućina ne pomaze to povlažit
Ili kao da mi je cijeli dan u ustima okus onaj ujutro kad se tek probudis pa prije nego zube operes
Identično mi bilo u mojom trudnocama, uvik isti obrazac
Pa nek kaze tko god hoce da sam luda, ali ja od implantacije mogu vec po sumnjati na t
Bez toga t nema
Dao Bog da me zivot razuvjeri vec ovaj ciklus, no sumnjam 😂
Hoooj cure dobro jutro nisam piskila imam situaciju… Sad bi najradije da vam mogu snimiti glasovnu 😂
Sad sam na poslu pa nemogu tipkat bibliju cim zavrsim sta imam javim se sa detaljima.. 😘😂
Samo cu zamolit tommyfame da mi napise ako joj nije problem kako je izgledao njen implantacijski pad kolika je bila temperatura, implantacijsko krvarenje i bolovi i koji dan ciklusa je to sve bilo… 🥰
Bok Garava, ja ću se malo ubaciti, možda ti moje iskustvo pomogne. Ja nisam mjerila temperaturu pa ti tu ne mogu pomoći. 5 dan poslije O sam imala probadanje u jajniku, a 12 dan poslije O mi je krenulo jako slabo krvarenje za koje sam bila uvjerena da je početak M jer sam imala i bolove kao da ću dobiti M. 2 dana mi je trajalo, baš jako slabo, svijetlo smeđe točkice na papiru nakon što bi piškila. I onda se sve smirilo, i bolovi i to slabo krvarenje, M nije krenula, tu i tamo me zabolio trbuh ali nekako drugačije, pa sam se počela polako nadati i na kraju je ipak T. Želim ti svu sreću <3
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji