Marty i LazyO hvala vam cure na navijanju za subotu 🤗❤️
Marty trakice će ti samo naglo potamniti, tako je i meni bilo prošli ciklus 🤞🍀
Cure danas mi je voljni moment za raditi ravan nuli. Još sam jučer bila uvjerena da je četvrtak, pa kao danas petak i onda vikend kad ono... 😖🙈
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure danas mi je voljni moment za raditi ravan nuli. Još sam jučer bila uvjerena da je četvrtak, pa kao danas petak i onda vikend kad ono… 😖🙈
To je najgore kad zamislis krivi dan 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure danas mi je voljni moment za raditi ravan nuli. Još sam jučer bila uvjerena da je četvrtak, pa kao danas petak i onda vikend kad ono… 😖🙈
Ma užas, produžila sam si bezveze radni tjedan 😒
Ali ajmo reći da su konfuznost i manjak volje simptomi trudnoće 😁🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ma užas, produžila sam si bezveze radni tjedan 😒
Ali ajmo reći da su konfuznost i manjak volje simptomi trudnoće 😁🤞
Naravno 😂🥳🥳🥳🥳🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure moje evo podne a ja još u krevetu... Pravo da vam kažem da mi se davno to nije dogodilo, podsjetilo me na lijepe dane! 😀
Uglavnom, zadnjih par dana nikako na noge... Umor, umor! Ne čujem budilicu, ništa! Je da idem kasno spavati, ali to je oduvijek tako...
Mislim da ću morati opet kontrolu željeza...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure moje evo podne a ja još u krevetu… Pravo da vam kažem da mi se davno to nije dogodilo, podsjetilo me na lijepe dane! 😀
Uglavnom, zadnjih par dana nikako na noge… Umor, umor! Ne čujem budilicu, ništa! Je da idem kasno spavati, ali to je oduvijek tako…
Mislim da ću morati opet kontrolu željeza…
a koji si dio ciklusa? Možda je ONAJ umor 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Cure moje evo podne a ja još u krevetu… Pravo da vam kažem da mi se davno to nije dogodilo, podsjetilo me na lijepe dane! 😀
Uglavnom, zadnjih par dana nikako na noge… Umor, umor! Ne čujem budilicu, ništa! Je da idem kasno spavati, ali to je oduvijek tako…
Mislim da ću morati opet kontrolu željeza…
a koji si dio ciklusa? Možda je ONAJ umor 😁
E neznam jer sam odlučila ne pratiti i pokušati se opustiti, što mi ne ide baš kako sam zamislila ali trudim se... Skeptična sam po tom pitanju s obzirom na to da nam je prvi put duuugo trebalo...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ne mogu to opisat, jednostavno…. 🤷♀️
Krene sa žeđi na dan implantacije
A onda dan nakon pa duuugo dok beta ne ode
Bude mi neka suhoca u ustima, onako kao da sam žedna a tekućina ne pomaze to povlažit
Ili kao da mi je cijeli dan u ustima okus onaj ujutro kad se tek probudis pa prije nego zube operes
Identično mi bilo u mojom trudnocama, uvik isti obrazac
Pa nek kaze tko god hoce da sam luda, ali ja od implantacije mogu vec po sumnjati na t
Bez toga t nema
Dao Bog da me zivot razuvjeri vec ovaj ciklus, no sumnjam 😂
Ajme Sanjarka ja imam takav osjećaj u ustima, već danima!!! Išla sam guglat i svugdje to opisuju kao metalan okus, ali meni nije metalan, već nekako kao da mi je slina drugačijeg pH hahahaah, stalno perem zube samo da ga se riješim i pomogne i vrati se opet. Najjače je izražen kad pijem vodu i ne jedenm ništa duže vrijeme. Prečudno. Čak sam se prepala korone, ali sve mi ima i dalje okus i miris. Baš sam uzbuđena sada hahah joooj
👩- 28
👨- 30
👫- od 2013.g
💍 2019.g
Ne mogu to opisat, jednostavno…. 🤷♀️
Krene sa žeđi na dan implantacije
A onda dan nakon pa duuugo dok beta ne ode
Bude mi neka suhoca u ustima, onako kao da sam žedna a tekućina ne pomaze to povlažit
Ili kao da mi je cijeli dan u ustima okus onaj ujutro kad se tek probudis pa prije nego zube operes
Identično mi bilo u mojom trudnocama, uvik isti obrazac
Pa nek kaze tko god hoce da sam luda, ali ja od implantacije mogu vec po sumnjati na t
Bez toga t nema
Dao Bog da me zivot razuvjeri vec ovaj ciklus, no sumnjam 😂
Ajme Sanjarka ja imam takav osjećaj u ustima, već danima!!! Išla sam guglat i svugdje to opisuju kao metalan okus, ali meni nije metalan, već nekako kao da mi je slina drugačijeg pH hahahaah, stalno perem zube samo da ga se riješim i pomogne i vrati se opet. Najjače je izražen kad pijem vodu i ne jedenm ništa duže vrijeme. Prečudno. Čak sam se prepala korone, ali sve mi ima i dalje okus i miris. Baš sam uzbuđena sada hahah joooj
🤞🤞🤞🤞🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Inace booook cure ja vas čitam još od studenog, ali ne pišem često. Ovo mi je 3 mjesec pokušaja, ali kako sam prije toga bila na piluli, ciklusi mi još nisu uravnoteženi, neznam kad mi je bila ovulacija, BBT sam počela pratiti na pola ovog ciklusa, sad sam na CD32, u subotu planiram piškiti... nekako me strah je je i prošli ciklus dugo trajao, 40 dana, pa nije bilo ništa...
👩- 28
👨- 30
👫- od 2013.g
💍 2019.g
Sortiraj odgovore
Najstariji