Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    04. Veljača 2021. 18:26

Sanjarka88 🐰

Mr. Olaf 😎😂

https://ibb.co/kHG4whs

Zaboravimo današnje piškenje, u subotu će biti sasvim druga priča 🤞😁

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

▪Marty
    04. Veljača 2021. 18:35

t.loza svaka cast! hehe e da mi zene smo uvijek nestrpljive i sve bi odmah i sad 😜 ja pijem folnu 8 mj, prenatale 5 mj. pila/ jela sam i ciklu i ananas, i pila femisan a kapi i omega 3-6-7-9 i meni nije pomoglo pa sam odustala, nadam se da tebi hoce🤞 sad ovaj ciklus uzimam maticnu mlijec i vrkutu + prenatali koje stalno pijem. gdje je tvoja trakica? e sad ili mi post promaknuo ili jos nisi stavila?
    lazyO e da izgleda da si u pravu i da ce i meni tako, evo danas imam tamniju crtu a sutra ili prekosutra bi mogao pik ☺ vidjet cemo 🤗
    Monstera imas pravo, pocela je tamniti 😉 evo stavljam cure sliku u drugi post ✌ ti i Sanjarka zaboravite na danasnje pi pi i snjeznu bracu, cujemo se curke za 2 dana u vezi toga 😁😁🍀🍀 a do tad🤞🤞
    Garava uuu jedva cekamo taj plusiic ➕🤞😍
    Ameliee wuuhuuuu odlicnoo! kad pocinjes pi pi? 😁
    Samoja6, IvaPM zenice fige i na rukama i nogama vam drzim🤞🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    04. Veljača 2021. 18:38

https://ibb.co/fv883MN
    uglavnom poceloo je to malo tamniti 😄 hopsamo danas svakako jer bi jako rado curicu pa da se spori zenski plivaci polako fino usidre i cekajuuuu 💫💫💫 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lucy92
    04. Veljača 2021. 18:47

Evo mene opet Ja sam sve do danas bila uvjerena da znam dosta o ciklusu. Ali evo sad me pobunilo. Kako se računa 1dc? Dobila sam mjesečnicu nema pol h, ali ono svijetlo roskasto samo na papiru i za čudo poranila(tj 28 dan ciklusa mi je došla, a trebala je sutra) Pošto trebam na terapiju klomifenom od 5dc... sad sam se pogubila. Na nekim forumima kažu ako dobiješ poslije 12h onda je tek sutra 1dc,a neki kažu sve iza 18h se računa sutra.  Evo luda sam, bolje da ne čitam ništa . Jer kako čitam sva sam se pogubila

Loza 💙😇
    04. Veljača 2021. 18:50

Marty taman otvorim forum prije 20ak min kad sam došla kući i prvo primjetim da nema tvoje trakice 😱 reko ajde idem piškit pa javim dojmove. Sad kad sam vidjela tvoju poruku baš sam se nasmijala 😂😂
    Uglavnom, isfrustrirana sam! Ne znam jesam ja preglupa za ovo il šta, koliko teško može bit umočit trakicu u urin??
    Ne očekujem da vrišti pik čim izvadim čašicu iz ormarića, i tek sam 12dc a baš mi nikad o nije bila tako rano, ali pobogu... 
    https://ibb.co/Rctjt23 vidi prvu trakicu a vidi zadnju. Ja na prvoj ne vidim NIŠTA a ima neku vrijednost, a na zadnjoj je lagana ali vidljiva crtica i NIŠTA. joj znala sam da ću se opteretit s tim 😤😤
    Tješe me tvoje trakice, barem je tebi o blizu 🥰

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    04. Veljača 2021. 18:52

Lucy92

Evo mene opetJa sam sve do danas bila uvjerena da znam dosta o ciklusu. Ali evo sad me pobunilo. Kako se računa 1dc? Dobila sam mjesečnicu nema pol h, ali ono svijetlo roskasto samo na papiru i za čudo poranila(tj 28 dan ciklusa mi je došla, a trebala je sutra) Pošto trebam na terapiju klomifenom od 5dc… sad sam se pogubila. Na nekim forumima kažu ako dobiješ poslije 12h onda je tek sutra 1dc,a neki kažu sve iza 18h se računa sutra.Evo luda sam, bolje da ne čitam ništa. Jer kako čitam sva sam se pogubila

pozdrav 🤗
    i ja sam negdje pročitala da se ako m stigne iza 17h računa 1dc tek od sutra, ovo što si ti sada rekla mi je nova informacija. Ja osobno 1dc računam od onog dana kad gospođa krene, bez obzira u koliko je to sati i mislim da to ne mijenja puno na stvari 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    04. Veljača 2021. 18:56

▪Marty

https://ibb.co/fv883MN
    uglavnom poceloo je to malo tamniti 😄 hopsamo danas svakako jer bi jako rado curicu pa da se spori zenski plivaci polako fino usidre i cekajuuuu 💫💫💫

tako nastaju ženska djeca? neću se opterećivati još i s tim teorijama ali prihvaćam ideju :P ma da ja jednostavno znaaaaaam da će biti curica 👨‍👩‍👧🥰

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    04. Veljača 2021. 19:06

Evo ja pišnula svoje... 

https://ibb.co/TPQWBh7

Kad je bal nek je maskenbal pa sam pišnula oba. Meni to ništ ne znači, ali neka sam ja pišnula. 😂😂😂 Pišem u bilježnicu i pratim, pa taman dok prestanem biti lovac u mutnom i budem imala što pratiti, ću postati pravi tata-mata ovog zanata. 😎

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Lucy92
    04. Veljača 2021. 19:32

t.loza 🔜🤰

Lucy92

Evo mene opetJa sam sve do danas bila uvjerena da znam dosta o ciklusu. Ali evo sad me pobunilo. Kako se računa 1dc? Dobila sam mjesečnicu nema pol h, ali ono svijetlo roskasto samo na papiru i za čudo poranila(tj 28 dan ciklusa mi je došla, a trebala je sutra) Pošto trebam na terapiju klomifenom od 5dc… sad sam se pogubila. Na nekim forumima kažu ako dobiješ poslije 12h onda je tek sutra 1dc,a neki kažu sve iza 18h se računa sutra.Evo luda sam, bolje da ne čitam ništa. Jer kako čitam sva sam se pogubila

pozdrav 🤗
    i ja sam negdje pročitala da se ako m stigne iza 17h računa 1dc tek od sutra, ovo što si ti sada rekla mi je nova informacija. Ja osobno 1dc računam od onog dana kad gospođa krene, bez obzira u koliko je to sati i mislim da to ne mijenja puno na stvari 🤷‍♀️

Onda ću i ja tako! Dobila danas pa da je i kap 😂😂Kad sam bila mlađa, nisam ni mislila koliko je velik problem ostati trudan. 🙉😱 Prvo s 1 xy pokušaja i sad evo s drugim 🥴😅

curka93
    04. Veljača 2021. 19:33

Cure evo i ja pisnula prvi put trakicu za ovulaciju...moze mi netko poslati link na koji stavljam sliku pa da mi objasnite ..kolko kuzim nista od ovulacije

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.