Inna, ja vjerujem da vježbanje i treninzi mogu samo pozitivno da utiču na tijelo i organizam. Mada sam i ja u tripu čim prođe O, sa sve akcijom tih dana, pa onaj valjda umišljeni osjećaj da je beba već tu, pa kontam da će sve da se ''pokvari'' čim se malo napregnem. Svašta nešto prolazi kroz glavu, pa eto,
Veroma zao mi je jako, drzi se.
Inna ja vjezbam skoro svaki dan i dok je M i dok je O i stalno, nemoze to odmoci i u trudnoci planiram prilagodeno za trudnice trenirati.
Tommyfame i Veroma uzasno mi je zao! Ajme toliko mi je zao 😔 da vam ne mogu opisati...dao Bog da je to zadnji put ikad i da vec sljedeci ciklus bude uspjesan i uredan, kao i narednih 9 mjeseci! Ljubim vas i saljem puno snage, strpljenja i unutarnjeg mira! 🙏❤
Ancioooooo joj a bas sam mislila da se varas sa svojim prognozama...temperatura je bila zaista obecavajuca, kad danas takav pad. Zelim da ti M dodje sto prije pa da mozes u nove pokusaje. Jos si blize dobitnom ❤
Lori cestitam od srca i nek bude uredna i skolska! Drago mi je da je dan donio i pozitivnih vijesti sa sobom.
Svim novim curama zelim dobrodoslicu i da nan sto prije odu na ljepse teme 🌻
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Hvala vam zenice stvarno ste predivne ! Dajte snage i vjetar u leda svima, jedna prekrasna zajednica. Zena zeni nesmije biti vuk kako kazu nego podrska jer zajedno smo jace ! ❤️
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Veroma i Tommy zao mi je, sve je vec receno, hrabro dalje, zajedno smo jace ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Hej cure, tko je pratio moje psihicke probleme s testovima, okurazila sam se i napravila test i + je😊😊😊 Hvala svima na savjetima, divne ste, ostajem ovdje sigurno♡
Zelim vam svima svu srecu, bit ce to dobro jer vidim da se sve borite i pozitivne ste!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Veroma i Tommyfame, cure, jako mi je žao zbog vas, držite se! 😞 Samo jako dalje, možemo mi to! 💪
Ancioo, ti isto u nove pobjede!
Do kraja godine ćemo sve biti trudne ❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Lori1988 💖💖💖💖
Čestitam ti i svu sreću svijeta želim!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
dobro jutro ☕
čekam testiće 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro cure!
Meni tempica pala tako da mi nema smisla piškiti, bio bi snješko pa neću bezveze trošit test..čekam M i to je to..😔
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji