Eeee tommy sad sam se sjetila tvog sarkastičnog posta od neki dan vezan za temp i simptome 😂😂 predlsžem ds uz lh i bazalnu postanemo i mi sarkastične, možda je to dio recepta 😂😂
Hahahahhaha e kaj je najbolje 🤣 imala sam sve sto sam tamo nasrala hahahahha
Ma ja mislim da mene šok pere hahaha ofc odmah sam se izlajala muzu iako sam imala plan 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pozdrav curke, mi danas krecemo radit na bebici nakon biokemijske prosli mjesec nadamo se da cemo za 2 tjedna ugledat veliki plus kao sto drzim fige i svima vamaa 🤞🤞
Pozdrav curke, mi danas krecemo radit na bebici nakon biokemijske prosli mjesec nadamo se da cemo za 2 tjedna ugledat veliki plus kao sto drzim fige i svima vamaa 🤞🤞
sretnooooo 🤞🤞🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Eeee tommy sad sam se sjetila tvog sarkastičnog posta od neki dan vezan za temp i simptome 😂😂 predlsžem ds uz lh i bazalnu postanemo i mi sarkastične, možda je to dio recepta 😂😂
Hahahahhaha e kaj je najbolje 🤣 imala sam sve sto sam tamo nasrala hahahahha
Ma ja mislim da mene šok pere hahaha ofc odmah sam se izlajala muzu iako sam imala plan 🤣
ahhh vjerujem ti, konačno se događa 🥰🤰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobrodosla ❤️ i cim prije ugledala opet plusic 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ancioo nadam se da su to simptomi nečeg dobrog. 🤞🥰. A ako već M i planira doći, neka dođe već jednom da te više ne pati.
Lilimam nadam se da ćeš ubrzo ugledati svoj plusić. 🤞❤️
Tommyfame moji ti se ukućani nesvjesno zahvaljuju na blistavoj kupaonici jer eto dok si nas držala u neizvjesnosti ja se primila ribanja. 😂😂 Prelijepa je crtica na CB-u, veselim se njezinom tamnjenju i službenim čestitkama, al da je to-to, bome je! 🥰❤️🥰❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Tommyfame, bas se vidi lijepa crtaa i meni je takva bila prosli mjesec, tocno znam kako ti je ja kad bi ponovno ugledala plus mislim da nebi to shvatila ozbiljno narednih mjesec dana dok sve nebude super i dok ginekologica ne potvrdi da je sve uredu bas zbog te biokemijske... ali glavu gore sve to mora bit super i biti cee😘🤞
Tommy to je to ❤️❤️
Otvorim, ono 5 stranica, rekoh javila se. Čitam i čitam, nema nikako. Ali sam sve stranice pročitala.
Anci nadam se da će te sve to konačno riješiti muka i da znaš na čemu si. Makar se nadam da se nešto ipak kuha 🤞🤞
Lilimam nadam se da ćeš što prije opet vidjeti plusić ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ancioonadam se da su to simptomi nečeg dobrog.🤞🥰. A ako već M i planira doći, neka dođe već jednom da te više ne pati.
Lilimamnadam se da ćeš ubrzo ugledati svoj plusić.🤞❤️
Tommyfamemoji ti se ukućani nesvjesno zahvaljuju na blistavoj kupaonici jer eto dok si nas držala u neizvjesnosti ja se primila ribanja.😂😂Prelijepa je crtica na CB-u, veselim se njezinom tamnjenju i službenim čestitkama, al da je to-to, bome je!🥰❤️🥰❤️
Hahahhahha kako si me nasmijala 🤣🤣🤣 hvala ti ❤❤
Lilimam22 a da,jbg sad mogu samo vjerovati da ce biti sve dobro. Nema druge 🙏😊
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hej cure! pa evo Tommy konačno maaa crtice su svuda, sad će to sve samo lijepo tamniti
Buhtlice, brzo će i 3. mjesec, nadam se da će ti gin prilagoditi terapiju i vidjeti konkretno stanje sa ovulacijom tj folikulima. samo smireno, sve će se posložiti i biti u redu
Ginny jesi ti jedna menopauza daj daj. evo ja prošli ciklus nisam radila lh trakice pa ne znam kad je bila o, a m došla 2 dana ranije, i isto tako pretprošli ciklus. inače uvijek dođe točno u dan. možda je tebi baš jučer bila o pa te zato tak boljelo..
LazyO danas nam nadam se trakice malo tamne i ti se isto potrudi, samo ti akcijaj, vidiš da pik zna naglo pa nek vojnici čekaju u zasjedi
za simptome lako, pa njih bi imala 500 i da ne pokrijemo ništa
t.loza ahahha dobra si! spremna i napeta joj mislim da je moj muž ovaj put bolje napet nego ja, prati trakice sa mnom pa ga to valjda uzbuduje
Amelie vidim i ti si u klubu lh
Zelenooka drzim ti 🤞🤞
Anci
Inna sretnoooo!
Sanjarkice kak je kod tebe situacija?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji