Sunce mi ide u oci pa ne vidim nista al drzim fige belinda 🤞🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sanjarka nisam ti odg, pa nema bas nekog pomaka, vidit cu poslin jos. Meni ionako draze da mi je ovulacija "kasnije", odnosno bar 13-14dc 😂😂🤷♀️
Koji lipi topli dan ❤️❤️
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pozdrav cure citam vas neko vrijeme, trebalo nam je dugooo za ostvariti trudnocu pa bi vam htjela dati savijet iz iskustva.
Radije kupite test s crvenom crtom, pokazao mi se kao najbolji surecheck iz farmacie za 20kn, vec na 10 dpo je pokazao lijepu sjenu koja se jasno razlikovala od evaporacijske. CB testovi su daleko precijenjeni i skupi, a tesko je razlikovati sjenu od evap. Cak su mi se i kinezi pokazali bolji od CB.
Pa eto za ustediti zivce i novce preporucam ovaj test https://www.kvantum-tim.hr/surecheck-test-za-trudnocu.html
Umrla sam na komentar na linku da je ocjena 5 jer uvijek daje pozitivne rezultate. Odsad samo te kupujem 😂😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Cure je li ijedna imala iskustva da joj je Papa test pokazao upalu,sve ok ali upala neka postoji pa mi je propisala vaginalete i rekla da to ne može ometati začeće pa me zanima jel koja cura imala upalu i ostala trudna. Kasni mi 4 dana a test negativan nakon trećeg dana kašnjenja
31god
Pokusavamo od 10/20
Bojim se da zbog upale nisam uspjela ostati trudna i ako doktorica govori da to nema vze
31god
Pokusavamo od 10/20
Hej cure!
Ja kao i nes u dosadnom dijelu. I isto tako ovaj ciklus neću pratiti ništa. Ono, bit će nemoguće ignorirati bolove ovulacije, ali neću forsirati. Imam jednu trakicu koju nisam stigla piškiti, tako da sam mirna 😂
Cure s MPO divim vam se na snazi i želim da čim prije to bude to i da držite u rukama svoje smotuljke ❤️
Veroma i belinda ja sam koma za sjene i to 🙈 Ali želim vam da sutra pokaže pravi plus 🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Imala sam gardnerellu i ostala trudna taj ciklus kad smo obojr pili atb i ja jos i vaginalete 12 dana
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pozdrav cure citam vas neko vrijeme, trebalo nam je dugooo za ostvariti trudnocu pa bi vam htjela dati savijet iz iskustva.
Radije kupite test s crvenom crtom, pokazao mi se kao najbolji surecheck iz farmacie za 20kn, vec na 10 dpo je pokazao lijepu sjenu koja se jasno razlikovala od evaporacijske. CB testovi su daleko precijenjeni i skupi, a tesko je razlikovati sjenu od evap. Cak su mi se i kinezi pokazali bolji od CB.
Pa eto za ustediti zivce i novce preporucam ovaj test https://www.kvantum-tim.hr/surecheck-test-za-trudnocu.html
Ovoga jos nisam probala 😁
U ljekarni farmacija si kupila?
Da da farmacia, prije 3g nadam se da ih jos drze. Polako se pripremamo za pokusaj iduce trudnoce pa se nadam da ih jos prodaju :)
Dobar dan curkee...☺️ Imam 21 godina i nova sam ovdje. Nikad nisam dobila prirodno menstruaciju vec preko Duphastona, imam policisticne jajnike i trombofiliju. U 12om mjesecu sam vadila krv 21dan od prve menstruacije da vidimo imam li normalno ovulaciju, sve je uredu i doktorica mi je rekla da mogu imat djecu bez ikakvih problema... Ja i decko imamo nezasticene odnose godinu dana i idalje nista, nije mi jasno u cemu je problem pa ako je itko imao slicnu situaciju ili zna nesto o tome?🙂🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji