Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    30. Siječanj 2021. 19:35

Veroma cestitam, ovo je lijepa pozitiva,nema potrebe naprezati oci 🙏😂 
    Ancioo jel jos natezes osjecko pivo ili odmaras dans ? 😂❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• nina5
    30. Siječanj 2021. 19:36

Ginny hvala na odgovoru. Potrošiti ću i ja ove vaginalete. Nadam se da mi ta upala nije naštetila i da ću uspjeti ostati trudna. Ovo je bio treći ciklus da nismo uspjeli pa me već hvata panika a doktorica kao da joj je smiješno kad kažem da se bojim i postavljam joj neka pitanja...kaže beba će doći,ne brini i opusti se,kako se opustiti kad nešto želiš,vjerujem da je lakše kad si opušten ali to neki ne razumiju...

31god
    Pokusavamo od 10/20

Leah
    30. Siječanj 2021. 19:54

Jao Veroma lijepa crtica, cestitam ti i nek je skolska❤
    Moje menge i dalje nema, testic i casica su spremni za sutra ujutro i nadam se da cu i ja ugledati svoj plusic. 

freya_444
    30. Siječanj 2021. 19:57

Veroma, vidi se sjena, čestitam 😁😁🥳🥳

Lucija 16.12.2021.💗

Samoja6
    30. Siječanj 2021. 20:23

🤩🤩 Čestitam! Baš se vidi crtica! 
    Baš je lijepo krenulo, nadam se da će se i nastaviti! 🤞🤞🤞🤞

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ginny
    30. Siječanj 2021. 20:27

Veroma drzim fige da se sjena deblja, nekako mi je cudno tanka na ovom testu ili tako triba bit 🤷‍♀️
    Nina 😘😘 do godine dana pokusavanja je ok u mlađim godinama 🤷‍♀️ ja bi si na tvom mistu dala bar 6 ciklusa fore prije nego se pocnes brinit da nesto nije ok.
    Jedva cekam nove plusice, ajmooo 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• nina5
    30. Siječanj 2021. 20:31

Lakše mi je kad čujem iskustva od ostalih cura. Mislim da sam paničar i čim nešto nije odmah,pomislim da je problem. Znam da ćemo sve biti mame kad tad i Bog zna u kojem je trenutku najbolje. Pokušat ću biti mirnija i manje misliti na sve to,svi mi govore dogodit će se i iznenadit ćeš se,a kako ću se iznenaditi kad samo to i iščekujem 🙈🙈🙈

31god
    Pokusavamo od 10/20

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 20:51

Veroma

Ovo je slikano nakon 5 min..
    https://ibb.co/zX71Lq2
    https://ibb.co/LQDPThH
    https://ibb.co/yWWVnRk

Tanka mi je crta nekako, pisni ti jos jedan 
    Sretnoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 20:53

anak

Sanjarka88 🐰

anak

Dobar dan curkee…☺️ Imam 21 godina i nova sam ovdje. Nikad nisam dobila prirodno menstruaciju vec preko Duphastona, imam policisticne jajnike i trombofiliju. U 12om mjesecu sam vadila krv 21dan od prve menstruacije da vidimo imam li normalno ovulaciju, sve je uredu i doktorica mi je rekla da mogu imat djecu bez ikakvih problema… Ja i decko imamo nezasticene odnose godinu dana i idalje nista, nije mi jasno u cemu je problem pa ako je itko imao slicnu situaciju ili zna nesto o tome?🙂🤞🏻

Dobro dosla 😊
    Zao mi je sto se trudite vec godinu dana bez rezultata.
    Jel pratis ovulaciju kako?

Da, osjetim po obilnijem iscjedku i pratim preko kalendara. Zadnji plodni dani su mi bili od 27.12 do 2.1, mi smo imali nezasticeni odnos 31.12, 01.01( kad je ovulacija) i 02.01 i nista… stalno razocarenje😥😕

Bilo bi dobro da  krenes s lh trakicama i mjerenjem bazalne tempice
    Da utvrdis da li uopce dolazi do i kada točno 
    Kalendar nije pouzdan 

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 20:54

nina5

Lakše mi je kad čujem iskustva od ostalih cura. Mislim da sam paničar i čim nešto nije odmah,pomislim da je problem. Znam da ćemo sve biti mame kad tad i Bog zna u kojem je trenutku najbolje. Pokušat ću biti mirnija i manje misliti na sve to,svi mi govore dogodit će se i iznenadit ćeš se,a kako ću se iznenaditi kad samo to i iščekujem 🙈🙈🙈

Mislim da nam je svima ovdje tako 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.