Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2021. 08:13

Sanjarka88 🐰

SweetDream

Ja prijavljujem od juče smeđkasti iscjedak, jutros na wcu kad sam se obrisala rozkasto-crvenkasto. Mislim da mengaa stiže i nakon 5og ciklusaa…
    Idući tj naručujem lh trakice od gosp. Betty da pratim time ovulaciju i da mi olakša dan "D" za hopsanje! 🤦

Kad trebas dobit?

Danas 😏

Monstera
    30. Siječanj 2021. 08:36

Dobro jutro cure drage ☕ 
    Cure koje danaa piške si ste? Subota je dan za piškenje a ne za spavanje, ajmo testove na sunce 🤞🍀
    Mia još malo i počinje ❤️🤗 neka vam prvi postupak bude dobitan. Svim mpo curama želim isto naravno ❤️
    Kod mene i dalje ovi lagani menga grčevi, temperatura raste, danas bi trebala očistiti stan a kako je ovdje zima za popizditi samo bi ležala pod dekicom i gledala Netflix 😆 Želim svima opuštenu subotu 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

LazyO
    30. Siječanj 2021. 08:50

Monstera

Dobro jutro cure drage ☕
    Cure koje danaa piške si ste? Subota je dan za piškenje a ne za spavanje, ajmo testove na sunce 🤞🍀
    Mia još malo i počinje ❤️🤗 neka vam prvi postupak bude dobitan. Svim mpo curama želim isto naravno ❤️
    Kod mene i dalje ovi lagani menga grčevi, temperatura raste, danas bi trebala očistiti stan a kako je ovdje zima za popizditi samo bi ležala pod dekicom i gledala Netflix 😆 Želim svima opuštenu subotu 🤗

Znam da si ti negdje daleko na sjeveru, al i ovdje gdje možda nije tako hladno vlada isti mood- sam bi se ušuškala i netflixala 😂
    .
    Al uvalila sam si medvjeđu uslugu, pozvala goste za ručak tak da moram čistiti 😭

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Monstera
    30. Siječanj 2021. 08:57

Belinda koliko znam CB sa crticom je najosjetljiviji, u dm-u je oko 35 kn, i rekle su mi cure one step trakice (one jeftine kineske). Sretno sutra 🤞🍀
    LazyO da ja sam na sjeveru Njemačke trenutno, i mi smo večeras pozvali jednog gosta a sutra drugog (zbog korona mjera možemo se družiti samo s jednom osobom iz drugog kućanstva) pa će svakako biti čišćenja 😆 Kad kreće akcija kod tebe? 

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• stella30
    30. Siječanj 2021. 09:03

Drzim fige svim piskilicama da bude plus,one koje imaju + zelim skolsku i mirnu trudnocu ❤

• Pupica11
    30. Siječanj 2021. 09:06

https://ibb.co/nfF5PPv [ibb.co]

Pozdrav i dobro jutro svima, zanima me dal bi ovo mogao biti pozitivan test, radila sam ga jutarnjim urinom, 24 dc, odnosno 12dpo, ako sam dobro izračunala datum ovulacije. Inace imam skraćene cikluse, prošli mjesec sam pila duphaston. Linija se jedva vidi tako da sam sad još više zbunjena. Radila sam sa testom gravignost koji navodno može i prije očekivane menstruacije, ja trebam dobiti M za 2 dana.
    Hvala vam puno svima na odgovoru 😊

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 09:20

belinda09

Jutro cure☕️
    Od 5 sam se budila svako tolko - podsvjesno radi piskenja valjda💥💥💥
    Idem uskoro u grad i uzet cu u apoteci gravignost za sutra, njemu najvise vjerujem i za danas neki jeftiniji.
    Jel ima uopce neki jeftiniji a da je osjetljivost 10?

Ne znam koliko ti kosta gravingnost, pregny u ljekarni je 40kn isto 10 osjetljivost 
    I cylotest (tako nesto) onaj osjetljiviji 40kn
    Inace meni ti je 3 dana nakon implantacije pokazao vec i test od 25ml
    Pa mozes u mullera kupit onu trakicu od cca 15kn i u dm isto, budu dvi za 30 cca

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 09:21

Pupica11

Pozdrav i dobro jutro svima, zanima me dal bi ovo mogao biti pozitivan test, radila sam ga jutarnjim urinom, 24 dc, odnosno 12dpo, ako sam dobro izračunala datum ovulacije. Inace imam skraćene cikluse, prošli mjesec sam pila duphaston. Linija se jedva vidi tako da sam sad još više zbunjena. Radila sam sa testom gravignost koji navodno može i prije očekivane menstruacije, ja trebam dobiti M za 2 dana.

Nisam sigurna da vidim nesto konkretno 🤔

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 09:22

Belinda e da CB sa crtom da
    Samo ne znam napamet koja mu je cijena 

Monstera
    30. Siječanj 2021. 09:22

Pupica11

Pozdrav! Ja vidim neku crticu, ali nije u sredini kvadratića, pa mi se čini kao evaporacijska? Nisam koristila nikad taj test, pa ne znam kako izgleda kad je pozitivan. U svakom slučaju probaj opet sutra i sretno! 🍀

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.