Jutro cure ❤Sanjarka wow piskenje u cevtvrtak,mogla bi i Ancioo s tobom 🙌 ugodan vikend cure zelim…
Mia javi se na mail[email=knikolic227@gmail.com]knikolic227@gmail.com[/email],posalji svoje podatke da te Leoni moze naci na facebooku i dodati u MPO grupu 🙏
Da da
Hrabra sam ovaj put, ne bojim se piskenja pa da iskroistim tu hrabrost 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma cureeee😘😘
Uvijek nadjete rijeci za bolje raspolozenje.
A nis, piskim sutra opet prvim jutarnjim!
Pa samo smo realne 😊
Cvrste 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pozdrav cure citam vas neko vrijeme, trebalo nam je dugooo za ostvariti trudnocu pa bi vam htjela dati savijet iz iskustva.
Radije kupite test s crvenom crtom, pokazao mi se kao najbolji surecheck iz farmacie za 20kn, vec na 10 dpo je pokazao lijepu sjenu koja se jasno razlikovala od evaporacijske. CB testovi su daleko precijenjeni i skupi, a tesko je razlikovati sjenu od evap. Cak su mi se i kinezi pokazali bolji od CB.
Pa eto za ustediti zivce i novce preporucam ovaj test https://www.kvantum-tim.hr/surecheck-test-za-trudnocu.html
Pozdrav cure citam vas neko vrijeme, trebalo nam je dugooo za ostvariti trudnocu pa bi vam htjela dati savijet iz iskustva.
Radije kupite test s crvenom crtom, pokazao mi se kao najbolji surecheck iz farmacie za 20kn, vec na 10 dpo je pokazao lijepu sjenu koja se jasno razlikovala od evaporacijske. CB testovi su daleko precijenjeni i skupi, a tesko je razlikovati sjenu od evap. Cak su mi se i kinezi pokazali bolji od CB.
Pa eto za ustediti zivce i novce preporucam ovaj test https://www.kvantum-tim.hr/surecheck-test-za-trudnocu.html
Ovoga jos nisam probala 😁
U ljekarni farmacija si kupila?
Belinda ja isto ne vidim ništa ali definitivno je još rano i nije ti prvi urin. Ponavljaš sutra ili prekosutra?
Sanjarka dogovoreno za četvrtak 😁 Piškit ćeš trakicu ili običan test?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Belinda sad vidim da si napisala da ćeš sutra ponoviti 🙈 Radim cheesecake pa me šećer već puca 😂 Sretno i da se sutra bolje vidi 🤞🍀
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro cure ❤Sanjarka wow piskenje u cevtvrtak,mogla bi i Ancioo s tobom 🙌 ugodan vikend cure zelim…
Mia javi se na mail[email=knikolic227@gmail.com]knikolic227@gmail.com[/email],posalji svoje podatke da te Leoni moze naci na facebooku i dodati u MPO grupu 🙏
Jutro cure!
Watson, poslala sam sinoc i pronasla me je 😊
Svidja mi se ta ideja s grupom! I meni je neugodno tu puniti stranice s detaljima koji su nebitni ostalim curama, a isto tako mi je neugodno pristupiti mpo temi. O bitnim stvarima cu naravno redovno izvjestavati, a isto tako citati, pratiti i javljati se kao i do sada. Jednostavno ste mi sve prirasle srcu! Dajete toliku pozitivu, potporu i vjetar u ledja da vjerujem, da to moze i hoce samo pozitivno utjecati na sve sto dolazi.
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Belinda ja isto ne vidim ništa ali definitivno je još rano i nije ti prvi urin. Ponavljaš sutra ili prekosutra?
Jupi 🥳🥳🥳
Ma trakicu tj kineza
Pravi test ide tek ako kinez baci sjenu 😁
A ti?
Jutro cure!
Watson, poslala sam sinoc i pronasla me je 😊
Svidja mi se ta ideja s grupom! I meni je neugodno tu puniti stranice s detaljima koji su nebitni ostalim curama, a isto tako mi je neugodno pristupiti mpo temi. O bitnim stvarima cu naravno redovno izvjestavati, a isto tako citati, pratiti i javljati se kao i do sada. Jednostavno ste mi sve prirasle srcu! Dajete toliku pozitivu, potporu i vjetar u ledja da vjerujem, da to moze i hoce samo pozitivno utjecati na sve sto dolazi.
❤️
Jupi 🥳🥳🥳
Ma trakicu tj kineza
Pravi test ide tek ako kinez baci sjenu 😁
A ti?
I ja ću kineza najprije,pa onda test, imam od femometra testove od 12.5 osjetljivosti 😆 I imam jednog digitalca s kojim sam trebala potvrditi trudnoću prije pregleda u 10.mjesecu, ali se u međuvremenu dogodila biokemijska 😒
Neka nam bude dobitan 🍀
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji