Dobro jutro cure drage ☕
Cure koje danaa piške si ste? Subota je dan za piškenje a ne za spavanje, ajmo testove na sunce 🤞🍀
Mia još malo i počinje ❤️🤗 neka vam prvi postupak bude dobitan. Svim mpo curama želim isto naravno ❤️
Kod mene i dalje ovi lagani menga grčevi, temperatura raste, danas bi trebala očistiti stan a kako je ovdje zima za popizditi samo bi ležala pod dekicom i gledala Netflix 😆 Želim svima opuštenu subotu 🤗
Wiiiii samo nek se nesto događa 🥳
Ja prijavljujem laganu osjetljivost bradavica na dodir i cuva povremeno
Inace mi krene na 6dpo pa je ovo malo ranije nego inace
Mozda ne znaci nista a mozda najavljuje nesto. Bumo vidili 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure drage ☕
Cure koje danaa piške si ste? Subota je dan za piškenje a ne za spavanje, ajmo testove na sunce 🤞🍀
Mia još malo i počinje ❤️🤗 neka vam prvi postupak bude dobitan. Svim mpo curama želim isto naravno ❤️
Kod mene i dalje ovi lagani menga grčevi, temperatura raste, danas bi trebala očistiti stan a kako je ovdje zima za popizditi samo bi ležala pod dekicom i gledala Netflix 😆 Želim svima opuštenu subotu 🤗
I cica*
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupica ja vidim crticu. Nakon koliko si slikala?
Ima tu cura koje su tata-mata za sjenice i evaporacijske pa ce ti reci.
Drzim fige da je to too🎉🎉🎉
Nakon 4 minute kako što piše da se očita. Stvarno bi htjela da bude pozitivan, pokušati cu opet prekosutra 😊
Dobro jutro cure drage ☕
Ako je ranije nego inače, to je dobar znak 🤞🍀
Čekamo i odbrojavamo dane koji sporo prolaze 😆
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ja cu piskiti sutra, bolje nego da danas lovim sjene, sutra bi to trebao biti pravi plus ako je to to. 🤞🤞🤞
Belinda drzim 🤞🤞🤞 veroma piskis danas ili sutra?
https://ibb.co/nfF5PPv [ibb.co]
Pozdrav i dobro jutro svima, zanima me dal bi ovo mogao biti pozitivan test, radila sam ga jutarnjim urinom, 24 dc, odnosno 12dpo, ako sam dobro izračunala datum ovulacije. Inace imam skraćene cikluse, prošli mjesec sam pila duphaston. Linija se jedva vidi tako da sam sad još više zbunjena. Radila sam sa testom gravignost koji navodno može i prije očekivane menstruacije, ja trebam dobiti M za 2 dana.
Hvala vam puno svima na odgovoru 😊
Pozdrav! Ja vidim neku crticu, ali nije u sredini kvadratića, pa mi se čini kao evaporacijska? Nisam koristila nikad taj test, pa ne znam kako izgleda kad je pozitivan. U svakom slučaju probaj opet sutra i sretno! 🍀
Hvala puno, svakako cu napraviti sutra ili prekosutra, nadam se da ce biti pozitivan 😊 možda glupo pitanje, ali što znači ta evaporacijska? Uvijek kad bi radila test nema ničega u toj kućici gdje bi trebala biti crtica pa se zapravo prvi put susrećem s time.
https://ibb.co/nfF5PPv [ibb.co]
Pozdrav i dobro jutro svima, zanima me dal bi ovo mogao biti pozitivan test, radila sam ga jutarnjim urinom, 24 dc, odnosno 12dpo, ako sam dobro izračunala datum ovulacije. Inace imam skraćene cikluse, prošli mjesec sam pila duphaston. Linija se jedva vidi tako da sam sad još više zbunjena. Radila sam sa testom gravignost koji navodno može i prije očekivane menstruacije, ja trebam dobiti M za 2 dana.
Hvala vam puno svima na odgovoru 😊
Pozdrav! Ja vidim neku crticu, ali nije u sredini kvadratića, pa mi se čini kao evaporacijska? Nisam koristila nikad taj test, pa ne znam kako izgleda kad je pozitivan. U svakom slučaju probaj opet sutra i sretno! 🍀
Hvala puno, svakako cu napraviti sutra ili prekosutra, nadam se da ce biti pozitivan 😊 možda glupo pitanje, ali što znači ta evaporacijska? Uvijek kad bi radila test nema ničega u toj kućici gdje bi trebala biti crtica pa se zapravo prvi put susrećem s time.
Evaporacijska linija se zna pojaviti kad se urin na testu osuši, i ne mora značiti da će se uvijek pojaviti. Drukčija je od linije pozitivnog testa, više je onako sivkasta i tanka
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutrooo ☕
Pupica cudna mi je ta tvoja crta, ne znam sta bi mislila, ponovi opet sutra🤞
Ja jos uvik piskim lh samo 😂😂 a doc ce i hcg na red 😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro cure . Budila se cijelu noc uzas. Ici cu danas kupiti test pa cu vidjet ocu ga pisnut danas il sutra ujutro. Strah me nekako 😏
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji