Leah, žao mi je, hrabro dalje u novi ciklus
Tommyfame, sestro moja, dobro si rekla, samo pozitivne misli i nema depresije niti pritiska
Sanjarka, kod mene 7dpo, evo ništa posebno, cicke nešto malo bole, svako malo osjetim desni jajnik, al ništa extra. Temperatura se drži tu negdje u malim razlikama i to je to. Danas sam išla vaditi krv za progesteron pa čekam nalaze sutra da vidim i to.
LazyO ja sam ovaj ciklus radila zelene trakice i njima treba malo duže da se osuše i da se vide linije. Sretno
Lucija 16.12.2021.💗
E pitanje za lh trakice eksperte- nakon koliko očitati rezultate s trakica? Ja imam zelene one step koje nisu baš ničiji favoriti, a skužila sam da potamne vidljivo tek nakon valjda pola sata.
Kako koje
Ugl kad se osuse a to bude kroz nekih 10min
Zelenima treba malo duze. Pricekaj slobodno pola sata
Ahaaa, a čekaj, jel to onda ima nekakav rok kao za hcg da nakon nekog vremena ne treba očitavati rezultate jer nisu relevantni?
Nema 😊
Nece se nista prominit ni nakon sat ni 5
Samo se boje bit ruznije 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Leah, žao mi je, hrabro dalje u novi ciklusTommyfame, sestro moja, dobro si rekla, samo pozitivne misli i nema depresije niti pritiska
Sanjarka, kod mene 7dpo, evo ništa posebno, cicke nešto malo bole, svako malo osjetim desni jajnik, al ništa extra. Temperatura se drži tu negdje u malim razlikama i to je to. Danas sam išla vaditi krv za progesteron pa čekam nalaze sutra da vidim i to.
LazyO ja sam ovaj ciklus radila zelene trakice i njima treba malo duže da se osuše i da se vide linije. Sretno
Javi za progesteron 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
E oslicno, ja cu onda uvijek pricekat pol sata do ocitavanja trakica
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Freya sretno. Nadam se da je na dobroj razini 🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
E pitanje za lh trakice eksperte- nakon koliko očitati rezultate s trakica? Ja imam zelene one step koje nisu baš ničiji favoriti, a skužila sam da potamne vidljivo tek nakon valjda pola sata.
Kako koje
Ahaaa, a čekaj, jel to onda ima nekakav rok kao za hcg da nakon nekog vremena ne treba očitavati rezultate jer nisu relevantni?
Nema 😊
Aaa hvala na informaciji 😁 joj kad vam krenem piškat i slat slike bit će vam žao što ste me nagovorile na to hahahah
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kako koje
Nema 😊
Aaa hvala na informaciji 😁 joj kad vam krenem piškat i slat slike bit će vam žao što ste me nagovorile na to hahahah
Meni nece. Veselim se svim vrstama testova 😂
Kad dobijes pik imas osjecaj srece kao di trudna 😂
Hej cure skicnem vas tu i tamo al nemam kj pametno za pisat. Zao mi je radi minusa i dolaska vjestica 😞 samo glavu gore i hrabro u nove pobjede 🥰❤️
Mi cemo veceras krenut sa hopsanjem pa cemo vidjet kolko cemo uspjet pokrit, ugl svima nam drzim 🤞🏻 da nam mjesec ljubavi donese hrpu plusica 🙏
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji