Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    29. Siječanj 2021. 09:59

Ma cure cini vam se, stvarno nema nikakve sjene

freya_444
    29. Siječanj 2021. 10:01

Leah, žao mi je, hrabro dalje u novi ciklus 
    Tommyfame, sestro moja, dobro si rekla, samo pozitivne misli i nema depresije niti pritiska 
    Sanjarka, kod mene 7dpo, evo ništa posebno, cicke nešto malo bole, svako malo osjetim desni jajnik, al ništa extra. Temperatura se drži tu negdje u malim razlikama i to je to. Danas sam išla vaditi krv za progesteron pa čekam nalaze sutra da vidim i to.
    LazyO ja sam ovaj ciklus radila zelene trakice i njima treba malo duže da se osuše i da se vide linije. Sretno 

Lucija 16.12.2021.💗

Veroma
    29. Siječanj 2021. 10:07

Leah a jesi ga probala otvorit?

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 10:10

t.loza 🔜🤰

Sanjarka88 🐰

LazyO

E pitanje za lh trakice eksperte- nakon koliko očitati rezultate s trakica? Ja imam zelene one step koje nisu baš ničiji favoriti, a skužila sam da potamne vidljivo tek nakon valjda pola sata.

Kako koje
    Ugl kad se osuse a to bude kroz nekih 10min
    Zelenima treba malo duze. Pricekaj slobodno pola sata

Ahaaa, a čekaj, jel to onda ima nekakav rok kao za hcg da nakon nekog vremena ne treba očitavati rezultate jer nisu relevantni?

Nema 😊
    Nece se nista prominit ni nakon sat ni 5
    Samo se boje bit ruznije 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 10:10

freya_444

Leah, žao mi je, hrabro dalje u novi ciklusTommyfame, sestro moja, dobro si rekla, samo pozitivne misli i nema depresije niti pritiskaSanjarka, kod mene 7dpo, evo ništa posebno, cicke nešto malo bole, svako malo osjetim desni jajnik, al ništa extra. Temperatura se drži tu negdje u malim razlikama i to je to. Danas sam išla vaditi krv za progesteron pa čekam nalaze sutra da vidim i to.
    LazyO ja sam ovaj ciklus radila zelene trakice i njima treba malo duže da se osuše i da se vide linije. Sretno

Javi za progesteron 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

LazyO
    29. Siječanj 2021. 10:29

E oslicno, ja cu onda uvijek pricekat pol sata do ocitavanja trakica

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    29. Siječanj 2021. 10:30

Freya sretno. Nadam se da je na dobroj razini 🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    29. Siječanj 2021. 10:31

Sanjarka88 🐰

t.loza 🔜🤰

Sanjarka88 🐰

LazyO

E pitanje za lh trakice eksperte- nakon koliko očitati rezultate s trakica? Ja imam zelene one step koje nisu baš ničiji favoriti, a skužila sam da potamne vidljivo tek nakon valjda pola sata.

Kako koje

Ahaaa, a čekaj, jel to onda ima nekakav rok kao za hcg da nakon nekog vremena ne treba očitavati rezultate jer nisu relevantni?

Nema 😊

Aaa hvala na informaciji 😁 joj kad vam krenem piškat i slat slike bit će vam žao što ste me nagovorile na to hahahah

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 10:32

t.loza 🔜🤰

Sanjarka88 🐰

t.loza 🔜🤰

Sanjarka88 🐰

LazyO

Kako koje

Nema 😊

Aaa hvala na informaciji 😁 joj kad vam krenem piškat i slat slike bit će vam žao što ste me nagovorile na to hahahah

Meni nece. Veselim se svim vrstama testova 😂
    Kad dobijes pik imas osjecaj srece kao di trudna 😂

Gumbica
    29. Siječanj 2021. 10:34

Hej cure skicnem vas tu i tamo al nemam kj pametno za pisat. Zao mi je radi minusa i dolaska vjestica 😞 samo glavu gore i hrabro u nove pobjede 🥰❤️
    Mi cemo veceras krenut sa hopsanjem pa cemo vidjet kolko cemo uspjet pokrit, ugl svima nam drzim 🤞🏻 da nam mjesec ljubavi donese hrpu plusica 🙏

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.