Marty bit ću i ja na listi 😁 čekam sad lh trakice da mi stignu, baš sam uzbuđena oko toga, pa ćemo vidit šta one kažu i dolazim na listu :D onako okvirno ju (ne)očekujem oko 23-25.2. Čudni mi ciklusi u zadnje vrijeme, inače bi trajali od 31 do 33 dana, a sada 27-30.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ma ja cu sutra piskit ne mogu cekat... Zbunjena sam sa tim simptomima
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Stavljanje noge na zid - to radim ovisno o raspoloženju, ma da češće ne... A netko je jutros napisao da drži noge na zidu i do pola sata - sat, kako sam to pročitala sva sam se ukočila 😂 svaka čast
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Garava razumijem te u potpunosti. Mi smo dvije godine planirali svadbu za cca 300 ljudi, sve organizirali i pripremili i sve je bilo u redu dok nije došla korona i mjere, sve je palo u vodu. Jedan dan kažeš da te briga za sve, napravit ćemo svatove ko hoće doć nek dođe, ko neće ne mora, poštujemo svaku odluku. Drugi dan otkazujemo sve i idemo samo u crkvu s kumovima i roditeljima. Uglavnom, užasan period života, prepun stresa. Na kraju smo odveli obitelj na večeru, bilo je nas 50ak, napravili smo party kakvog nema u svatovima od 500 ljudi i bilo je odlično :) da sam znala da će biti tako ne bi se ni dana sekirala, ali eto. Oprosti na litaniji, samo sam ti htjela reći da te razumijem jer sam nedavno i sama prošla kroz isto, nisi sama ❤️
i ja sam tu cure, isto to prošla prošle godine. užaaas, izgubila sam 4 kg prije svadbe od toliko stresa. mi smo čekali do zadnjeg i taman za naš datum 20.6. je bilo dozvoljeno do 200 ljudi (mi pozvali 250 al taman ih 50 nije došlo) i bilo je užasno stresno, sve se zatvorilo, nismo mogli rješavati one zadnje sitnice, po prstene išli s propusnicama, vjenčanica mi morala doći u 4. mj a došla 2 tj prije svadbe i cijelo vrijeme se nije znalo dal bude uopće došla, u salonu se posvađala ma.. za cipele nisam uopće imala izbora jer nisu ništa dobili novo i ljetno. ljudi nam radili pritisak ma svašta. na kraju također imali predivnu i jako veselu svadbu, da nije bilo dozvoljeno bili bi se samo vjenčali s kumovima i roditeljima i to je to. sve bude dobro na kraju, nemoj se već sad stresirati. polako se pripremaj a mislim da u ljeti bude ok situacija i da bude to išlo ;)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty ma evo 9.DC pa kak se približavaju plodni dani nekako sam sve sretnija, a najbolji mi je bio muž preksinoć nakon hopsanja, kaže E sutra te neću seksat da malo ojačamo jajca. Ja umrla- nit mu spominjem neke taktike nit zna da sam na forumu, al evo njega 😂
.
Ja sam generalno još nesklona dizanju nogica u zrak i tak to, mi se većinom keksnemo navečer pa pomazimo i zaspemo. Ak se prvi put uspjelo uhvatiti u najstresnijem mjesecu i bez plana i taktike, onda se nadam da će opet 🤞. Jedino što sad pratim ovulaciju trakicama.
.
Nove cure dobrodošle!
Garava ti se ne sekiraj..stvarno ste mladi, i čak i da ne uspijete skroz brzo, imate puno vremena za druge načine.
Ginny sve je to dio ciklusa, i dio procesa pokušavanja. A ove dane si pravdam tu nervozu i poludepresiju vremenom (kad me uhvati).
Maša, nije gotovo dok nije gotovo. Ali i da je- tek je prvi pokušaj nakon biokemijske. Drži se!
Ancio ti isto! Ti pogotovo još imaš vremena 🤞
Sanjarka evo dajem ti još dan dva do prvih simptoma 😂
Sunshine zao mi je zbog tvoje M 🥺
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
T.Loza ja sam ta koja je drzala noge pila sata do sat 😂😅😂😅 ne znam,meni nekakoo bilo udobno,telefon u ruke i lezii hehe 😂😅
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sanjarka a noge ne drzis u zraku?ma i ja tak nekako, jedino uvijek razmisljam obzirom da je zbog bakterija nakon odnosa preporucljivo oprati se, pa nekad odem a nekad ne.. nisam pametna, kalkuliram ovo ono haha
Sunshine i ja samguglala.. pa nist pametno nisam zakljucilai ja uvijek stavim ili noge uz zid ili guzu pod jastuk al isto jos nema rezultata..
Ne nikada Al bas nikada nisam digla noge u zrak, i uvijek se odmah dignem
Kad je 3 puta upalilo bez toga Kontam da meni to ne treba 😂
Nisam nikad imala problem s bakterijama zbog ne tusiranja nakon hopsanja pa eto, valjda je ok 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marty ma evo 9.DC pa kak se približavaju plodni dani nekako sam sve sretnija, a najbolji mi je bio muž preksinoć nakon hopsanja, kaže E sutra te neću seksat da malo ojačamo jajca. Ja umrla- nit mu spominjem neke taktike nit zna da sam na forumu, al evo njega 😂
.
Ja sam generalno još nesklona dizanju nogica u zrak i tak to, mi se većinom keksnemo navečer pa pomazimo i zaspemo. Ak se prvi put uspjelo uhvatiti u najstresnijem mjesecu i bez plana i taktike, onda se nadam da će opet 🤞. Jedino što sad pratim ovulaciju trakicama.
.
Nove cure dobrodošle!
Garava ti se ne sekiraj..stvarno ste mladi, i čak i da ne uspijete skroz brzo, imate puno vremena za druge načine.
Ginny sve je to dio ciklusa, i dio procesa pokušavanja. A ove dane si pravdam tu nervozu i poludepresiju vremenom (kad me uhvati).
Maša, nije gotovo dok nije gotovo. Ali i da je- tek je prvi pokušaj nakon biokemijske. Drži se!
Ancio ti isto! Ti pogotovo još imaš vremena 🤞
Sanjarka evo dajem ti još dan dva do prvih simptoma 😂
Sunshine zao mi je zbog tvoje M 🥺
Hahaha
Daj mi bar 3 dana aj, tek sam 2dpo 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjalica svaka čast što je ispalo kao dobra strategija, očito je bilo vrijedno toga 🥰 kod nas je isto kao kod lazyO, većinom se navečer družimo, ujutro idem na posao pa se volim naspavati tako da nemam ja vremena za noge u zraku :D ležim koju minutu dok nadođem pa kratko zračenje, pranje i laku noć :P
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Marty bit ću i ja na listi 😁 čekam sad lh trakice da mi stignu, baš sam uzbuđena oko toga, pa ćemo vidit šta one kažu i dolazim na listu :D onako okvirno ju (ne)očekujem oko 23-25.2. Čudni mi ciklusi u zadnje vrijeme, inače bi trajali od 31 do 33 dana, a sada 27-30.
ajde ajdee ;) i ja sam uzbuđena, danas počinjem s trakicama iako je 8 dc al nešto me boli jajnik od jucer pa da ne bi bila ranija o ;) nadam se da ti uskoro dolaze da to popratimo :D
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji