Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 08:17

Traveller ➕❤️
    Jana25 ➕❤️
    Mokosh ➕❤️
    Valentina_23 ➕❤️
    Lisa27 ➕❤️
    Sanjalica5 ➕❤️
    ODBROJAVANJE 1. MJESEC  ➕  idemo svi po novogodisnje čudo 🎆🎆✨✨✨🎉🎊🎀:
    Lovely - 26.01. -  3 dana kasni ❤️
    ODBROJAVANJE 2. MJESEC  ➕:
    Amy_94 01.02. - 3 dana ❤️
    Ancioo 01.02. - 3 dana ❤️
    Veroma 01.02. - 3 dana ❤️
    Belinda - 02.02. - 4 dana ❤️
    Tina25 - 04.02. - 6 dana ❤️
    Freya_444 - 05. 02. - 7 dana ❤️
    Tommyfame 06.02. - 8 dana ❤️
    Garava123 - 09.02. - 11 dana❤️
    Monstera - 10.02. - 12 dana ❤️
    Sanjarka88 - 11.02. - 13 dana ❤️
    Ginny - 14.02. - 16 dana ❤️
    Buhtlica23 - 16.02. - 18 dana ❤️
    Lavanya - 16.02. - 18 dana ❤️
    Gumbica - 16.02. - 18 dana ❤️
    LazyO - 17. 02. - 19 dana ❤️
    Marty - 19.02. - 21 dan ❤️
    Sarita_00 - 23. 02. - 25 dana ❤️
    Zuzuzujalica 23.02. - 25 dana ❤️
    Lyra 24.02. - 26 dana ❤️
    Curka93 - 27.02. - 29 dana❤️
    Sunshine10 - 27.02. - 29 dana ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 08:19

Jutro curke 🥰
    Nina dobro nam dosla, ponovi test danas 🤞🏻
    Divna_Sa bas mi je zao draga 😪 novi ciklus, nova nada. Sve znas ❤️
    Anci, Mašo zao mi je 😒 idemo skupa dalje ❤️
    Garava sta je tebe rastužilo? 🤗

▪Marty
    29. Siječanj 2021. 08:30

Jutroooo
    Sanjalica hvala ti sto si podjelila svoj dobitni ciklus s nama :) pa mozda je fakat u tome stvar da bi i mi isto trebale svaki put doc do vrhunca, znala bi nekad kad smo tempirali odnose rec nek on zavrsi jer nisam bila pri volji bas uvijek, al ono mislis si idemo plodni su dani.. vec sam ranije napisala da cu ovaj ciklus bas tako, cista ljubav i kemija i necemo forsirat i tempirat odnose, ali necemo ni propustit plodne dane  bas mi je drago zbog tebe, uzivaj u trudnoci maksimalno i nek ti je sa srecom ❤
    Sunshine, Divna zao mi je cure, samo hrabro dalje!
    Nina ponovi testic, drzim fige 🤞🏻🤞🏻
    Garava tako sam ja jucer bila, dan uzas nista mi se nije dalo, skroz se depresivno osjecala a nije ni danas nesto bolje i umorna sam jako (a nije simptom na 8 dc haha) grliiiim te 

e zene sad imam pitanje sigurno ce glupo zvucati ali zanima me da li nakon odnosa tj nakon sto drzite (ako drzite) guze i noge u zraku, odete pod tus, dal odete piskit i "izbacit" tzv visak sperme ili nista od toga? dal to ima ikakve veze s oplodnjom ili je glupost kaj pitam?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    29. Siječanj 2021. 08:36

Tloza zakaj ti nisi na listi?  
    LazyO kako si?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 08:38

Marty ja piskim ako mi se piski, ako ne nista 😂

Curi ionako cili dan iz mene, to ce izac ovako ili onako 
    Ne tusiram se nakon odnosa 🙈
    Ili se kasno navecer pa ostanem spavat, ili se rano ujutro pa trcim ne posao 😂

29. Siječanj 2021. 08:40

▪Marty

Jutroooo Sanjalica hvala ti sto si podjelila svoj dobitni ciklus s nama :)pa mozda je fakatu tome stvar da bi i mi isto trebale svaki put doc do vrhunca, znala bi nekad kad smo tempirali odnose rec nek on zavrsijer nisam bila pri volji bas uvijek, al ono mislis si idemo plodni su dani.. vec sam ranije napisala da cu ovaj ciklus bas tako, cista ljubav i kemija i necemo forsirat i tempirat odnose, ali necemo ni propustit plodne dane bas mi je drago zbog tebe, uzivaj u trudnoci maksimalno i nek ti je sa srecom ❤
    Sunshine, Divna zao mi je cure, samo hrabro dalje! Nina ponovi testic, drzim fige 🤞🏻🤞🏻
    Garava tako sam ja jucer bila, dan uzas nista mi se nije dalo, skroz se depresivno osjecala a nije ni danas nesto bolje i umorna sam jako (a nije simptom na 8 dc haha)grliiiim te

e zene sad imam pitanje sigurno ce glupo zvucati ali zanima me da li nakon odnosa tj nakon sto drzite (ako drzite) guze i noge u zraku, odete pod tus, dal odete piskit i "izbacit" tzv visak sperme ili nista od toga? dal to ima ikakve veze s oplodnjomili je glupost kaj pitam?

Jutrooo :))
    Marty odlicno pitanje i mene to bas zanima. Googlala sam par puta to ali nista konkretno nisam nasla. Ja drzim neko vrijeme noge uz zid, onda ustanem i obrisem se ono viska sto izadje. I onda lezim onako gledam tv, ne kupam se odmah sacekam barem sat. Sad koliko je moje ispravno ne znam, jer se ocito ne prima 

▪Marty
    29. Siječanj 2021. 08:42

❤❤❤❤❤ za Anabelu i Lovely
    curke čekamo najljepše vijesti 🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

29. Siječanj 2021. 08:44

Draga Garava jos si jakoo mladaa itekako imas jos dostaaaaa vremena za bebu i svadbu. Mnogi u tvojim godinama i ne pomisljaju na to :) polahko, samo se opusti 

Loza 💙😇
    29. Siječanj 2021. 08:54

Garava razumijem te u potpunosti. Mi smo dvije godine planirali svadbu za cca 300 ljudi, sve organizirali i pripremili i sve je bilo u redu dok nije došla korona i mjere, sve je palo u vodu. Jedan dan kažeš da te briga za sve, napravit ćemo svatove ko hoće doć nek dođe, ko neće ne mora, poštujemo svaku odluku. Drugi dan otkazujemo sve i idemo samo u crkvu s kumovima i roditeljima. Uglavnom, užasan period života, prepun stresa. Na kraju smo odveli obitelj na večeru, bilo je nas 50ak, napravili smo party kakvog nema u svatovima od 500 ljudi i bilo je odlično :) da sam znala da će biti tako ne bi se ni dana sekirala, ali eto. Oprosti na litaniji, samo sam ti htjela reći da te razumijem jer sam nedavno i sama prošla kroz isto, nisi sama ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    29. Siječanj 2021. 08:56

Sanjarka a noge ne drzis u zraku? ma i ja tak nekako, jedino uvijek razmisljam obzirom da je zbog bakterija nakon odnosa preporucljivo oprati se, pa nekad odem a nekad ne.. nisam pametna, kalkuliram ovo ono haha
    Sunshine i ja sam guglala.. pa nist pametno nisam zakljucila i ja uvijek stavim ili noge uz zid ili guzu pod jastuk al isto jos nema rezultata..

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.