Ja isto ne dižem noge, ali se kasnije ukopam u mjestu i ne mičem Pokušavam ležati tako nekih pola sata i molim Boga da zaspem jer mi je teško biti mirna
nama je uspelo doggy i misionarski...Iako moj muž kaže da on misli da je misionarski najbolje jer kako on veli "najdublje uđe " hahahaha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
E pitanje za lh trakice eksperte- nakon koliko očitati rezultate s trakica? Ja imam zelene one step koje nisu baš ničiji favoriti, a skužila sam da potamne vidljivo tek nakon valjda pola sata.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
https://ibb.co/KrdXTzH
Hvala curke, samo nek sad dodje pa da idemo u nove pobjede
Skupi se coviku s vremena na vrijeme sve sta cuva u sebi… Tako sad i kod mene sve ono sta sam sutila cuvala za sebe danas je proradilo…
Boris se svaki dan iz miseca u misec nema pomaka pa sam sebe tjesis pa pronalazis razne nacine nebili sebe ohrabrija pa padnes pa se dignes…
Trudis se svakin danom udovoljiti svima nakraju sebe zapostavis izgubis sebe… U par navrata doslo mi je da oden od svih od zarucnika od kuce familije svega… I sad mi dođe kad vidin da borba za bebu neuspjeva gledam sebe kao najgoru osobu jer svome zarucniku nemogu pruziti bebu familiju srecu.. A onda na drugu stranu on me toliko bodri toliko je uz mene place s menom smije se gura naprid i stvarno sam zahvalna Bog dragom sto ga imam… Onda i ova korona me j*** u mozak isplanirali smo cjele svatove sve kaparali preko 250 ljudi i neznas sto ce bit sve visi u zraku neznas oce bit nece li…Bas sam danas cjela nikakva izvinte cure sta vas tlacim… 😭
šaljem ti najogromniji virtualni zagrljaj što postoji <3
najgore je to kad ti se čini da stalno tapkaš u mjestu.. ništa se ne mjenja.
sa ovom glupom koronom svaki dan nam je isti,..a osoba tone sve više i više.
vani je sugavu, ljudi su depresivni, nema radosti..
super mi je kod tebe što si već napravila jedan korak..korak naprije. Priznanje da si sebe zapostavila zbog potrebe drugih.
Ja sam si rekla..sebe ću staviti na drugo mjestoo jedinoo kad dobijem bebu. Tako da sad znaš di je problem i kak se veli 'promjeni ploču'
I nemoj gledat za bebu ovako 'zaručniku ne mogu pružiti obitelj' vi radite zajednooo obitelj. Nismo u 19.st da ti njemu rađaš nasljednika. Zajedno ste u ovome. I šta ako je problem u njemu? Šta ako uopće nemate problem već eto nisu se zvijezde posložile?
bit će sve okej :) kak ja velim 'pa ni pas mi ne želi doći kad nisam vesela i vedra a kamoli ne neka mrvica koja me nepozna'
digni glavu i nasmij se :) danas će biti dobar dan <3
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cure žao mi je zbog neg. testića :(
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
https://ibb.co/KrdXTzH
Hvala curke, samo nek sad dodje pa da idemo u nove pobjede
ljudi moji ne znam jesam li skrenula, ja sam svuda počela vidjeti sjenice, baš ste utjecale na mene s tim 😂😂 tako da se ne smatram relevantnom za komentirati tuđe testove, u svakom slučaju Leah idemo dalje, bliže si dobitnom ciklusu :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
bit će sve okej :) kak ja velim 'pa ni pas mi ne želi doći kad nisam vesela i vedra a kamoli ne neka mrvica koja me nepozna'
digni glavu i nasmij se :) danas će biti dobar dan
tommyfame baš si dobro ovo rekla, istina je...
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Dobro jutro zenske...zao mi je zbog minusica.
Leah ja vidim sjenu 👀
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
E pitanje za lh trakice eksperte- nakon koliko očitati rezultate s trakica? Ja imam zelene one step koje nisu baš ničiji favoriti, a skužila sam da potamne vidljivo tek nakon valjda pola sata.
Kako koje
Ugl kad se osuse a to bude kroz nekih 10min
Zelenima treba malo duze. Pricekaj slobodno pola sata
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako koje
Ugl kad se osuse a to bude kroz nekih 10min
Zelenima treba malo duze. Pricekaj slobodno pola sata
Ahaaa, a čekaj, jel to onda ima nekakav rok kao za hcg da nakon nekog vremena ne treba očitavati rezultate jer nisu relevantni?
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji