Kod mene je zavaljena maternica, tako da ja bas moram malo da se izdignem a i trebala bi neke druge poze da bi se primilo. Da li neka od vas ima iskustva sa zavaljenom maternicom ?
Cure veselim se vasim lh trakicama 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
i da, garava mi smo isto planirali trudnoću dok smo planirali svatove, ma da je to tada više bilo ajmo se prestat pazit pa šta bude bude, ali je sav stres oko organizacije učinio svoje da do trudnoće ne dođe. Em smo masu puta bili bez volje seksat se jer smo bili ful živčani, em smo psihički bili kao na iglama pa nije ni jedna beba luda da se primi tako 😅 nadam se da me nećeš krivo shvatiti, ali ja bi ti savjetovala da se trenutno posvetiš samo jednoj "stvari" jer ćeš u suprotnom ispalit na živce, prošla sam to. Imaš vremena za sve :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kod mene je zavaljena maternica, tako da ja bas moram malo da se izdignem a i trebala bi neke druge poze da bi se primilo. Da li neka od vas ima iskustva sa zavaljenom maternicom ?
Tu sam 🤣 isto imam zavaljenu maternicu pa mi je doktorica savjetovala doggy style 🤣
Jutro zenske, jucer dok sam se brisala poslije piskenja imala malo mljecnokrvave sluzi na papiru i vec sam rekla evo dolazi vjestica, medjutim to je bilo to, dalje nista i reko oho ajde ima jos nade. Medutim jutroa radila test i bijel je da bjelji nemre biti, cak sam upalila bljeskalicu i trazila sjenu sjenine i nista. Test je bio onaj najosjetljiviji pa racunam da je trebao pokazati ako je T u pitanju. Btw. Danas je dan kad trebam dobiti.
Jutro zenske, jucer dok sam se brisala poslije piskenja imala malo mljecnokrvave sluzi na papiru i vec sam rekla evo dolazi vjestica, medjutim to je bilo to, dalje nista i reko oho ajde ima jos nade. Medutim jutroa radila test i bijel je da bjelji nemre biti, cak sam upalila bljeskalicu i trazila sjenu sjenine i nista. Test je bio onaj najosjetljiviji pa racunam da je trebao pokazati ako je T u pitanju. Btw. Danas je dan kad trebam dobiti.
imaš sliku testa?
Lucija 16.12.2021.💗
Zao mi je zbog snjeska 😪😒
imaš sliku testa?
Freya sta ima kod tebe?
Garava ❤️
Leah bit će sljedeći ciklus :) šaljem zagrljaj ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Leah zao mi je
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sortiraj odgovore
Najstariji