Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    25. Siječanj 2021. 09:06

Sanjarka,♥️
    Drzim figice da uhvatis taj pik I rjesis se tih trakica..valjda ce one biti zadnje koje ce ti trebati 🤗🤞🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mia333
    25. Siječanj 2021. 09:07

Stella zao mi je, ali mozda ce ipak biti sve uredu. Drzim 🤞 i grlim jako!
    Da podijelim info s vama: evo upravo sam zvala ginekolosku ordinaciju. U srijedu imam termin za papu, a ovaj tjedan bi trebala biti O, pa sam pitala je li istina da 2 dana prije papa testa ne bi trebalo imati spolne odnose. Zena mi je rekla da to nije istina. Pa sam ponovno pitala, dakle ni dan prije pregleda ne smeta, kaze ona da ne, da to nema veze jedno s drugim.
    Jucer sam istrazivala i povezala sve s dosadasnjim uputama i receptom za tablete koje cu morati uzimati...izgleda da su te tablete kao pilule koje cu iduci ciklus morati uzimati da ne dodje do O i onda onaj iza ciklus stimulacijom izazvati O, dakle zahvat bi prema tome trebao biti sredinom/krajem 3. mj. Potpuno se cudno osjecam sad kad znam da nam je ovo zadnji "normalni" pokusaj i zadnja "normalna" O.

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• stella30

Hopeforyou

Stela zao mi je sto si prokrvarila,ali OBAVEZNO moras na uzv doktoru da vidi je li sve otislo da ne dode do nekakve infekcije ne daj boze ako se ne ocistis sva,ali…ako mozemo naci ista pozitivno u ovome,to je onda da ne moras na struganje i mozes krenuti odmah iduci ciklus s novim pokusajima ako se osjecas spremnom. Ali svakako moras napraviti ultrazvuk da se vidi je li sve otislo s krvarenjem,ja sam evo nazalost 3 puta morala na takav pregled 😞

Hocu svakako ici na pregled..samo eto dr mi radi danas popodne..odma zovem cim pocne radit..nadam se da ce me odma primiti.....

Sanjarka88

sunshine10

▪Marty

sunshine10

Jutros piskila i jedan ogromniiiiiiii minus. Danas mi je 28 dan ciklusa i 12 dpo. Totalno sam razocarana, jer su me grudi pocele boljeti odmah poslije O sto kod mene nikada nije slucaj. A i neke grceve sam osjecala. Sve u svemu ogromno razocarenje. Mislim da idem na godisnji odmor sto se tice pokusavanja, psihicki vise ne mogu. Evo vec godina dana pokusavanja. Osim vanmatericne i operacije se nista drugo nije ni desilo .

sunshine, drži se ❤ iako još nije gotovo do dok ne dođe! točno znam kako se osjećaš, meni je istotako užasno teško a imam (kao tek) 4 neuspješna ciklusa iza sebe. svaki put simptomi, nadanja i ondakrvave suze.. al bit će! moramo hrabro dalje i uvijek si mislim ako ništa drugo svakim ciklusom smo sve bliže našim mrvicama. vidim napisala si da ideš na papu, možda da ideš i na neke konkretnije pretrage? grlim te!
    Hvala Marty na podršci ❤ nakon vanmatercine i operacije ( u maju) gdje je odstranjen desni jajovod se osjećam kao da su mi sve ladje potonule. Jer tom operacijom mi je automatski smanjena vjerovatnoca za trudnocom . Čak mislim da mi ovulaciju obavlja samo desni jajnik, jer na svaku ovulaciju osjetim kako me žiga desni jajnik, nikada lijevi. A od desnog jajnika više nemam koristi 😢💔 A koje pretrage mislis da bi trebala odraditi?

Jesi ikad bila na folikulometriji?
    Za pocetak bi bilo dobro da se vidi gdje dolazi do ovulacije 
    Nakon toga hormoni
    Jel drugi jajovod prohodan? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• stella30
    25. Siječanj 2021. 09:08

Hvala vam svima..ne znamo se a rasplakale ste me...javim vam sve popodne kad i sama budem znala vise

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 09:09

Mia333

Stellazao mi je, ali mozda ce ipak biti sve uredu. Drzim 🤞 i grlim jako!
    Da podijelim info s vama: evo upravo sam zvala ginekolosku ordinaciju. U srijedu imam termin za papu, a ovaj tjedan bi trebala biti O, pa sam pitala je li istina da 2 dana prije papa testa ne bi trebalo imati spolne odnose. Zena mi je rekla da to nije istina. Pa sam ponovno pitala, dakle ni dan prije pregleda ne smeta, kaze ona da ne, da to nema veze jedno s drugim.
    Jucer sam istrazivala i povezala sve s dosadasnjim uputama i receptom za tablete koje cu morati uzimati…izgleda da su te tablete kao pilule koje cu iduci ciklus morati uzimati da ne dodje do O i onda onaj iza ciklus stimulacijom izazvati O, dakle zahvat bi prema tome trebao biti sredinom/krajem 3. mj. Potpuno se cudno osjecam sad kad znam da nam je ovo zadnji "normalni" pokusaj i zadnja "normalna" O.

Dobro za znati, hvala na infu 🥰
    Sjest ce ti to sve na svoje mjesto ❤️

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 09:09

anabelaaaa

Sanjarka,♥️
    Drzim figice da uhvatis taj pik I rjesis se tih trakica..valjda ce one biti zadnje koje ce ti trebati 🤗🤞🤞

Hvala draga moja ❤️🙏

lovely
    25. Siječanj 2021. 09:11

Dobro jutro svima ☕☕
    Sanjarka i ja sM bas razmisljala o porodiljnom. Imam fantastičan posao ali i bih htjela biti bez obaveza a da para ide 😅😅😅😅
    Divna krvarenje desni zvuči odlično🤞🙏
    Lyra joj nema goreg...držite se 🤞
    Stella ❤
    Sunshine kako si shvatila da imaš vanmaternicnu? Jesi laparskopski samo ocistila ili? Ja sam imala ripturi desnog jajovoda koji su mi maknuli te izljev krvi u abdominalnu šupljinu. Najtuznije mi je sto je plod imao pozitivan kucanj srca😔
    Marty koja je strategija za ovaj mjesec?
    Avocado di si nam????
    Anabela i Watson jedva čekam da idete na postupak i da nam od prve tu donesete ➕➕➕
    Tomyfame jesi mi bolje? Hopsaš?

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

lovely
    25. Siječanj 2021. 09:11

*rupturu

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Bluew
    25. Siječanj 2021. 09:15

Sanjarka hvala na dobrodoslici 🤗 radila sam test iz mullera, onu trakicu 🤣🤣 al isto mislim da ni ovaj put nista od t.. 😏 Al narucila sam i ja lh trakice pa cu pratiti 🤣🤣 imam fore jos ovaj  ciklus pa tek onda nakon 3-4 mj posto muz nece biti doma..
    Moze mi samo neko reci, koja je to aplikacija na mob koja "ocitava" lh trakice? Hvaaala 😊😊

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.