Dobro jutro svima ☕☕
Sanjarka i ja sM bas razmisljala o porodiljnom. Imam fantastičan posao ali i bih htjela biti bez obaveza a da para ide 😅😅😅😅
Divna krvarenje desni zvuči odlično🤞🙏
Lyra joj nema goreg…držite se 🤞
Stella ❤Sunshine kako si shvatila da imaš vanmaternicnu? Jesi laparskopski samo ocistila ili? Ja sam imala ripturi desnog jajovoda koji su mi maknuli te izljev krvi u abdominalnu šupljinu. Najtuznije mi je sto je plod imao pozitivan kucanj srca😔
Marty koja je strategija za ovaj mjesec?
Avocadodi si nam????
Anabela i Watson jedva čekam da idete na postupak i da nam od prve tu donesete ➕➕➕
Tomyfamejesi mi bolje? Hopsaš?
Uh kod tebe je bilo grdno 😪
Kako nisu ranije skužili?
Ja sam napravila sranje! Dobila sam mengu oskudniju sa smeđarenjem (sad znam da je to bilo implantacijsko tada sam to upisala kao mengu koja je trajala 2 dana).. imala sam periodični smedi iscjedak i dalje ali sam opet to zanemarivala jer sam jako krenula vježbati i na 3 treninga ici paralelno, a procitala sam na internetu (glupaca) da uslijed velikog napora to može dođi...uglavnom nikom ništa nisam rekla dok nisam na poslu krenula povraćati. Dovela se do tog da mi je doktor kuci došao jer nisam mogla izaći iz kreveta...taj isti dan prvo saznala da sam trudna i bila sreća najveća iako neplanirana..za sat vremena znala da nije dobro ...za 2 ipo sata krenula operacija s početkom sepse..jedva zivu glavu izvukla!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ancio,temp divna🤗
Da se kod tebe vec nesto ne krcka 🤗
Kad planiras raditi testic?
hej draga moja, ma ja sam ti ovaj ciklus skepticna jako
neki mali pad temp smao na 6dpo, nema iplantacijskog pada mi onako ne izgleda obecavajuce
takav mi je bio 10/20 ciklus
testic ako mi padne temp onda necu radit a inace na sam dan ili ako zakasni hihi
jesi ti dobr
Ma ne mora biti implat.Nije pravilo,bez obzira sto si ga imala prosli put.Meni fino izgleda skroz,a vidim pokrili ste I dane bas koje treba 🤗🤗🤞
Ja sam ok,cekam da procirim pa kontrola da vidimo na cemu smo ovaj mjesec .
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sanjarka hvala na dobrodoslici 🤗 radila sam test iz mullera, onu trakicu 🤣🤣 al isto mislim da ni ovaj put nista od t.. 😏 Al narucila sam i ja lh trakice pa cu pratiti 🤣🤣 imam fore jos ovaj ciklus pa tek onda nakon 3-4 mj posto muz nece biti doma..
Moze mi samo neko reci, koja je to aplikacija na mob koja "ocitava" lh trakice? Hvaaala 😊😊
Taj test nije Najosjetljiviji pa ima jos nade 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Premom je app 😊
Hvala.. Ako danas i sutra ne dode, napravit cu malo bolji test 🤣
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Sanjaraka, ja bih izludila sa tim trakicama 😱 ili je sve stvar navike.. meni su najbolje roze, 2 dana low, onda pik dva dana i opet blago, ja sa 6, 7 trakica ispratim
I meni su roze top
Ove su grozne
No nemam izbora, roze mi dolaze tek za cca 2 tjedna
Nego, kad ti piskis? ❤️
Nemam kineza, ako zakasni, kupim neki u dm-u. Vjestici se ne nadam tek u petak, tako da mi je svakako rano..
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Stella ❤Sunshine kako si shvatila da imaš vanmaternicnu? Jesi laparskopski samo ocistila ili? Ja sam imala ripturi desnog jajovoda koji su mi maknuli te izljev krvi u abdominalnu šupljinu. Najtuznije mi je sto je plod imao pozitivan kucanj srca😔
Avocadodi si nam????
Anabela i Watson jedva čekam da idete na postupak i da nam od prve tu donesete ➕➕➕
Ja sam napravila sranje! Dobila sam mengu oskudniju sa smeđarenjem (sad znam da je to bilo implantacijsko tada sam to upisala kao mengu koja je trajala 2 dana).. imala sam periodični smedi iscjedak i dalje ali sam opet to zanemarivala jer sam jako krenula vježbati i na 3 treninga ici paralelno, a procitala sam na internetu (glupaca) da uslijed velikog napora to može dođi…uglavnom nikom ništa nisam rekla dok nisam na poslu krenula povraćati. Dovela se do tog da mi je doktor kuci došao jer nisam mogla izaći iz kreveta…taj isti dan prvo saznala da sam trudna i bila sreća najveća iako neplanirana..za sat vremena znala da nije dobro …za 2 ipo sata krenula operacija s početkom sepse..jedva zivu glavu izvukla!
Uf uf da
Ja otkad sam se malo uputila u tu vanmatericnu dok sam istrazivala sve o nižoj beti. Totalno pazim na takve stvari
Gledam da je menga normalna, gledam da nebi doslo do smeđarenja van onog dan prije, dan posli menge.... Pa i test napravit unatoč mengi mi nebi bilo strano
Mora se to bas dobro pazit, nisu toliko rijetke vanmatericne koliko se misli
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjaraka, ja bih izludila sa tim trakicama 😱 ili je sve stvar navike.. meni su najbolje roze, 2 dana low, onda pik dva dana i opet blago, ja sa 6, 7 trakica ispratim
I meni su roze top
Ove su grozne
No nemam izbora, roze mi dolaze tek za cca 2 tjedna
Nego, kad ti piskis? ❤️
Nemam kineza, ako zakasni, kupim neki u dm-u. Vjestici se ne nadam tek u petak, tako da mi je svakako rano..
Onda ti i Leah u subotu piskite 🥰🤞🏻🙏
Pozdrav svima
Muž i ja smo počeli raditi na bebi, prvi pokušaj ovaj mjesec. Inače imam neredovite menstruacije, vadila sam hormone gdje mi je pokazalo da nemam svaki mjesec ovulaciju i onda sam od 25.12.2020. 10 dana pila duphaston, uz to sam počela piti i macu i vrkutu. Ovulaciju bi prema kalendaru trebala imati 18.1., odnose smo imali dan prije. Imala sam 2 dana nakon odnosa neko malo krvarenje, ginekologica mi je rekla da je moguće da je ovulacija. Trebam dobiti za 7 dana. Osjećam da mi se stalno piški ionako ne pijem puno, a jako sam napuhnuta već par dana, boli me trbuh na dodir i "osjećam" jajnike da me malo bole, grudi me ne bole niti imam neke simptome pmsa. Je li moguće da sam trudna i ne mogu dočekati jos tih tjedan dana da napravim test pa me zanima kad bi ga najranije mogla napraviti i koji bi bio najbolji da očitava prije menstruacije? Hvala vam puno svima 🥰
Dobro jutro svima ☕☕
Sanjarka i ja sM bas razmisljala o porodiljnom. Imam fantastičan posao ali i bih htjela biti bez obaveza a da para ide 😅😅😅😅
Avocadodi si nam????
Ja sam napravila sranje! Dobila sam mengu oskudniju sa smeđarenjem (sad znam da je to bilo implantacijsko tada sam to upisala kao mengu koja je trajala 2 dana).. imala sam periodični smedi iscjedak i dalje ali sam opet to zanemarivala jer sam jako krenula vježbati i na 3 treninga ici paralelno, a procitala sam na internetu (glupaca) da uslijed velikog napora to može dođi…uglavnom nikom ništa nisam rekla dok nisam na poslu krenula povraćati. Dovela se do tog da mi je doktor kuci došao jer nisam mogla izaći iz kreveta…taj isti dan prvo saznala da sam trudna i bila sreća najveća iako neplanirana..za sat vremena znala da nije dobro …za 2 ipo sata krenula operacija s početkom sepse..jedva zivu glavu izvukla!
Uf uf da
Ja otkad sam se malo uputila u tu vanmatericnu dok sam istrazivala sve o nižoj beti. Totalno pazim na takve stvari
Gledam da je menga normalna, gledam da nebi doslo do smeđarenja van onog dan prije, dan posli menge…. Pa i test napravit unatoč mengi mi nebi bilo strano
Da stvarno nisu rijetke..
Ma joj e nekad si mislim blaženo neznanje i opuštenost zbog toga, a s druge strane što više znamo možemo više utjecati na sve skupa.
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Dobro jutro svima ☕☕
Avocadodi si nam????
Uf uf da
Gledam da je menga normalna, gledam da nebi doslo do smeđarenja van onog dan prije, dan posli menge…. Pa i test napravit unatoč mengi mi nebi bilo strano
Da stvarno nisu rijetke..
Ma joj e nekad si mislim blaženo neznanje i opuštenost zbog toga, a s druge strane što više znamo možemo više utjecati na sve skupa.
Neznanje je stvarno ponekad dvosjekli mač
Pozdrav svima
Muž i ja smo počeli raditi na bebi, prvi pokušaj ovaj mjesec. Inače imam neredovite menstruacije, vadila sam hormone gdje mi je pokazalo da nemam svaki mjesec ovulaciju i onda sam od 25.12.2020. 10 dana pila duphaston, uz to sam počela piti i macu i vrkutu. Ovulaciju bi prema kalendaru trebala imati 18.1., odnose smo imali dan prije. Imala sam 2 dana nakon odnosa neko malo krvarenje, ginekologica mi je rekla da je moguće da je ovulacija. Trebam dobiti za 7 dana. Osjećam da mi se stalno piški ionako ne pijem puno, a jako sam napuhnuta već par dana, boli me trbuh na dodir i "osjećam" jajnike da me malo bole, grudi me ne bole niti imam neke simptome pmsa. Je li moguće da sam trudna i ne mogu dočekati jos tih tjedan dana da napravim test pa me zanima kad bi ga najranije mogla napraviti i koji bi bio najbolji da očitava prije menstruacije? Hvala vam puno svima 🥰
Welcome 😊
Mozes test napravit za 2-3 dana
Najosjetljiviji su ti clear blue ( sa crtom, ne plusicem), Gravignost ultra i Pregny
Sortiraj odgovore
Najstariji