Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    25. Siječanj 2021. 09:17

Lovely,❤❤
    Budemo mi sve sa trbusicima uskoro 🤞🤞🤗❤👼

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

lovely
    25. Siječanj 2021. 09:24

anabelaaaa

Lovely,❤❤
    Budemo mi sve sa trbusicima uskoro 🤞🤞🤗❤👼

❤❤

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Tonia♥️
    25. Siječanj 2021. 09:27

stella30

Hvala vam svima..ne znamo se a rasplakale ste me…javim vam sve popodne kad i sama budem znala vise

Draga Stella, iskreno mi je žao, ali obavezno doktoru da naprave uzv i vide dal je sve samo otišlo i napraviti betu. Meni je kod zadnje biokemijske duuuugo bila visoka beta, ali najbitnije je da pada. Bit će sve ok, u većini slučajeva nakon biokemijske cure brzo ponovno ostanu trudne i budu uredne i zdrave trudnoće. Drži se <3

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 09:29

Bluew

Sanjarka hvala na dobrodoslici 🤗 radila sam test iz mullera, onu trakicu 🤣🤣 al isto mislim da ni ovaj put nista od t.. 😏 Al narucila sam i ja lh trakice pa cu pratiti 🤣🤣 imam fore jos ovaj ciklus pa tek onda nakon 3-4 mj posto muz nece biti doma..
    Moze mi samo neko reci, koja je to aplikacija na mob koja "ocitava" lh trakice? Hvaaala 😊😊

Taj test nije Najosjetljiviji pa ima jos nade 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Premom je app 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 09:30

lovely

Dobro jutro svima ☕☕
    Sanjarka i ja sM bas razmisljala o porodiljnom. Imam fantastičan posao ali i bih htjela biti bez obaveza a da para ide 😅😅😅😅
    Divna krvarenje desni zvuči odlično🤞🙏
    Lyra joj nema goreg…držite se 🤞
    Stella ❤Sunshine kako si shvatila da imaš vanmaternicnu? Jesi laparskopski samo ocistila ili? Ja sam imala ripturi desnog jajovoda koji su mi maknuli te izljev krvi u abdominalnu šupljinu. Najtuznije mi je sto je plod imao pozitivan kucanj srca😔
    Marty koja je strategija za ovaj mjesec?
    Avocadodi si nam????
    Anabela i Watson jedva čekam da idete na postupak i da nam od prve tu donesete ➕➕➕
    Tomyfamejesi mi bolje? Hopsaš?

Uh kod tebe je bilo grdno 😪
    Kako nisu ranije skužili? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonia♥️
    25. Siječanj 2021. 09:35

Joj cure drage, vi koje ste prošle vanmaterničnu mislim da je to strašno iskustvo... znam prijateljicu koja ju je imala, i to vanmaterničnu sa prirodnim trojčekima, jedva živa ostala  Uvijek su mi takva iskustva teška za čuti, ali opet, stvarno se svega dešava, bitno je uvijek dići se i ići dalje 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• stella30
    25. Siječanj 2021. 09:45

Tonia

stella30

Hvala vam svima..ne znamo se a rasplakale ste me…javim vam sve popodne kad i sama budem znala vise

Draga Stella, iskreno mi je žao, ali obavezno doktoru da naprave uzv i vide dal je sve samo otišlo i napraviti betu. Meni je kod zadnje biokemijske duuuugo bila visoka beta, ali najbitnije je da pada. Bit će sve ok, u većini slučajeva nakon biokemijske cure brzo ponovno ostanu trudne i budu uredne i zdrave trudnoće. Drži se &lt;3

Hvala ti... Jesi imala kakve bolove i jesi jako krvarila? Ja imam lagane bolove dolje al kao da me i donji dio ledja lagano boli... Ne krvarim da lije iz mene al crvena svjeza krv je..

Tonia♥️
    25. Siječanj 2021. 09:52

stella30

Tonia

stella30

Draga Stella, iskreno mi je žao, ali obavezno doktoru da naprave uzv i vide dal je sve samo otišlo i napraviti betu. Meni je kod zadnje biokemijske duuuugo bila visoka beta, ali najbitnije je da pada. Bit će sve ok, u većini slučajeva nakon biokemijske cure brzo ponovno ostanu trudne i budu uredne i zdrave trudnoće. Drži se &amp;lt;3

Hvala ti… Jesi imala kakve bolove i jesi jako krvarila? Ja imam lagane bolove dolje al kao da me i donji dio ledja lagano boli… Ne krvarim da lije iz mene al crvena svjeza krv je..

Ja nisam imala nikakve bolove, samo prokrvarila i čak nije bilo puno-isto svježa crvena krv. Išla sam u bolnicu jer je to bilo oko 21 sat, radili mi betu koja je bila 1400 al se na uzv-u nije ništa vidjelo, nakon dva dana beta pala na 700 (trudnoća propala). Ja sam na testu za trudnoću baš imala jasan plus, po tolikoj visokoj beti. I onda sam opet za tri mj ostala trudna. Biti će sve ok i vjeruj mi, moći ćete nakon menge opet u nove pokušaje. Baš kažu da si nakon biokemijske najviše plodna. Samo pozitivno, biti će sve u redu 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

anabelaaaa
    25. Siječanj 2021. 09:57

Ancio,temp divna🤗
    Da se kod tebe vec nesto ne krcka 🤗
    Kad planiras raditi testic?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Leah
    25. Siječanj 2021. 10:05

Hej curke, stella zao mi je da je ipak bio takav ishod, samo pozitivno i kako su cure rekle provjeriti betu/uzv. Ostale koje su dobile glavu gore, kad tad ce vjestica izostati. Hopsalice uzivajte i drzim fige da bude dobitan ciklus. Ivf i mpo trudilice vama najvece fige drzim, sigurna sam da cete uskoro imati svoju mrvicu. 
    Kod mene nista, nikakvih simptoma, evo test u ormaru gleda on mene, gledam ja njega, tko ce docekati vikend, piski tko samnom za vikend? 
    Grlim vas sve. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.