Imam dojam da će mi se zdjelica raspasti koliko me boli.
Mala htjela peći kolače, pa smo pravile muffine
https://ibb.co/C58qZYf 😁
Pospremala sam sve i sad idem odmoriti. Možda mi M skuha kavu 🤣
Mljac 🤩👍🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/6XTtr43 evo ga ovaj od sad,isti kao od neki dan..ja tu vidim bas jako blagu vrtu dok onaj od neki dan je imao bas ljepu crtu
Je svjetlija je 😒
Jel ti kansi menga?
Pa u pravilu ne kasni…prosli mjesec sam imala 27.12… Al u normalbim okolnostima uvijek dobijem 5,6 dana ranije… Meni je vise cudno to sto crtica slabi umjesto da tamni
A to svakako
Trebala je biti tamnija, beta se dupla svako 2 dana
Javi sta ti ginekolog kaze
Nadam se da ce sve izac na dobro 🙏
Sanjarka stavi me na popis za ne dobiti 27.2 😃 a nadam se da cu biti sposobna za hopsanje kad zavrsi vjestica…znaci cure sad mi se sinusi ocito slijevaju i onda me zeza kasalj…a navecer mi postane toliko vruće onak kao da gorim pa se preznojim..ali nemam temp…nemam pojma kaj je🤦
Heeeej! Prvo jos jednom VELIKO HVALA na gynositolu da ja to isprobam. Nadam se da ce te to sve ubrzo proci i da ces pred iducu O biti ko nova, a sto se tice tih napadaja vrucine ja isto imam valunge prije nego dobijem i jos jedno dva,tri dana nakon i meni je doktorica rekla da je to sasvim u redu da je to PMS koji je drzao dosta dugo pa se hormoni vracaju natrag u “normalu” 😂
Hej ma nema na cemu ..nadam se da Ce tebi biti od koristi 😃nezz kaj bi ti rekla nikad mi se bas to nije dogadjalo al za sve postoji prvi put…i zadnja 2 mj otkako smo poceli raditi na 👶 menstruacije su mi jako cudne ne znam zašto…onak jako oskudne i vise je smedjeg nego crvenog 😑
Rekla bih da je to nagli pad progesterona prilikom propadanja zutog tijela i ta krv koja ne izade odmah nego kasnije u doticaju s kisikom postane smeda 🙈 nista strasno iako ako se to nastavi bilo bi dobro da provjeris razinu progesterona jer i da dode do zaceca ono moze biti veliki problem pri neuspjesnoj implantaciji pa bi se trebali uzimati progesteroni nakon ovulacije da podrzi trudnocu☺️
Da inace mi nije to tako…mislim bude tu i tamo ali ne bas odma drugi dan…al fakat je oskudno i onak malo me to zabrinjava🤦🤦🤦
Zna se to dogoditi s vremena na vrijeme,naravno nije dobro ako se ucestalo ponavlja iz ciklusa u ciklus jer znaci da s progesteronom nesto ne valja koji ne neophodan kada dode do T i treba rasti umjesto padati pa cisto danznas ako ce se ponavljati stalno da kazes svom doktoru ds ti prepise progesteron nakon ovulacije da ne bi to zeznulo potencijalnu trudnocu,a nadajmo se da to nece biti potrebno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
https://ibb.co/6XTtr43 evo ga ovaj od sad,isti kao od neki dan..ja tu vidim bas jako blagu vrtu dok onaj od neki dan je imao bas ljepu crtu
Je svjetlija je 😒
Jel ti kansi menga?
Pa u pravilu ne kasni…prosli mjesec sam imala 27.12… Al u normalbim okolnostima uvijek dobijem 5,6 dana ranije… Meni je vise cudno to sto crtica slabi umjesto da tamni
A to svakako
Trebala je biti tamnija, beta se dupla svako 2 dana
Javi sta ti ginekolog kaze
Nadam se da ce sve izac na dobro 🙏
Hvala ti..nadam se da ce sve biti uredu
Hopsate li ladies pa vas nema 🥰🥰
Ja ne 😂. Taman popila jedan Max flu 🤧
Nes, Sarita, Tloza, Amelie, Mar21ina ❤❤❤ grlim vas! nadam se da ste ok, idemo zajedno hrabro u slijedeci krug 💪💕
Lovely 🤞🤞 figice do neba da se stvorilo malo cudo u tebi 💕💕💕
Anci pa vikeeeend je i jos k tome sugavo vrijeme 🌧 😂 meni 3. dc al sta ces 😜
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hopsate li ladies pa vas nema 🥰🥰
Ja ne 😂. Taman popila jedan Max flu 🤧
popij jos jedan prije
spavanja tak kaj budes fit do ovulacije, nemoj ti tu vec sad otpisivati ciklus 🙄😉 kakva je trakica danas? oprosti nisam vidjela ako si stavila 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure pozdravljam vas i masem ❤ citam i pratim...
Anabela sto ima kod tebe ? Kada ides na konzultacije ?
Nadam se da nam je Bella dobro i da ce se uskoro javiti!
Kao i Lindsay,ako citas grlim te jako 🙌❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure pozdravljam vas i masem ❤ citam i pratim…
Anabela sto ima kod tebe ? Kada ides na konzultacije ?
Nadam se da nam je Bella dobro i da ce se uskoro javiti!
Kao i Lindsay,ako citas grlim te jako 🙌❤
Draga moja, hvala sto mislis na mene❤
Evo vcrs zadnja tabletica, pa cekamo mengu..
Ne polazem nade,boluckali su me jajnici ovih dana, bojim se da je glupa cista jos tu.Ostaje opet da vidimo,ko zna...Kako si mi ti? I ti si pocela sa novim pakovanje,sad pijes 21 pa kontrola?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja evo ne znam,jos sam ga jednom napala prije nego je otisao na posao 😂🙈🤭 a u meduvremenu prvi pik u 2021 je i sluzbeno prosao!
Sortiraj odgovore
Najstariji