Sanjaraka, ja bih izludila sa tim trakicama 😱 ili je sve stvar navike.. meni su najbolje roze, 2 dana low, onda pik dva dana i opet blago, ja sa 6, 7 trakica ispratim
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ove su grozne
No nemam izbora, roze mi dolaze tek za cca 2 tjedna
Nego, kad ti piskis? ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Stella zao mi je ❤️
Sanjalica 🤞🤞🤞
Kod mene jos tragovi M, ajme nikako da zavrsi, jos su mi i klinci pobrali crijevnu virozu i cini se da sam i ja pokupila, danas mi muka i boli me trbuh. Bit ce veseli ciklus 🙈
Sanjarka jos malo 🤗
Uf, mrzim cijevne 😬
Brzo ozdravite ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Stela zao mi je sto si prokrvarila,ali OBAVEZNO moras na uzv doktoru da vidi je li sve otislo da ne dode do nekakve infekcije ne daj boze ako se ne ocistis sva,ali...ako mozemo naci ista pozitivno u ovome,to je onda da ne moras na struganje i mozes krenuti odmah iduci ciklus s novim pokusajima ako se osjecas spremnom. Ali svakako moras napraviti ultrazvuk da se vidi je li sve otislo s krvarenjem,ja sam evo nazalost 3 puta morala na takav pregled 😞
Jutros piskila i jedan ogromniiiiiiii minus. Danas mi je 28 dan ciklusa i 12 dpo. Totalno sam razocarana, jer su me grudi pocele boljeti odmah poslije O sto kod mene nikada nije slucaj. A i neke grceve sam osjecala. Sve u svemu ogromno razocarenje. Mislim da idem na godisnji odmor sto se tice pokusavanja, psihicki vise ne mogu. Evo vec godina dana pokusavanja. Osim vanmatericne i operacije se nista drugo nije ni desilo .
sunshine, drži se ❤ iako još nije gotovo do dok ne dođe! točno znam kako se osjećaš, meni je isto tako užasno teško a imam (kao tek) 4 neuspješna ciklusa iza sebe. svaki put simptomi, nadanja i onda krvave suze.. al bit će! moramo hrabro dalje i uvijek si mislim ako ništa drugo svakim ciklusom smo sve bliže našim mrvicama. vidim napisala si da ideš na papu, možda da ideš i na neke konkretnije pretrage? grlim te!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutroo..ja prokrvarila …ginekolog mi tek popodne radi pa cu zvati odma da pitam sta da radim
Jako mi je žao ❤❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro
Internet me danas izdaje, sva sreća pa imam plan B za posao 😁
I ja si stalno razmišljam kako bi voljela biti na porodiljnom 🙈 Baš sam upala u neku crnu rupu i ne da mi se raditi.
Stella baš mi je žao što je tako ispalo 😔😔
Lyra nek brzo prođe viroza 😘
To je otprilike sve što sam zapamtila da sam sigurna o kome se radi 🙈 Baš mi nikako ne funkcionira mozak.
Moram doručkovati i spremiti se za stvarni odlazak na posao.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Marty nista jos kod mene
Stalno pik a nigdje pika 😂
https://ibb.co/Tm9RnVm
Na ovim trakicama pik je iskljucivo kad je testna tamnija od kontrolne, piskim i dalje. Do kraja tjedna bi trebao biti 🤞🏻
uf bome stalno pik a pika nema, to treba jako dobro gledati i uspoređivati sretno ti! 🤞🏻🤞🏻
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutros piskila i jedan ogromniiiiiiii minus. Danas mi je 28 dan ciklusa i 12 dpo. Totalno sam razocarana, jer su me grudi pocele boljeti odmah poslije O sto kod mene nikada nije slucaj. A i neke grceve sam osjecala. Sve u svemu ogromno razocarenje. Mislim da idem na godisnji odmor sto se tice pokusavanja, psihicki vise ne mogu. Evo vec godina dana pokusavanja. Osim vanmatericne i operacije se nista drugo nije ni desilo .
sunshine, drži se ❤ iako još nije gotovo do dok ne dođe! točno znam kako se osjećaš, meni je istotako užasno teško a imam (kao tek) 4 neuspješna ciklusa iza sebe. svaki put simptomi, nadanja i ondakrvave suze.. al bit će! moramo hrabro dalje i uvijek si mislim ako ništa drugo svakim ciklusom smo sve bliže našim mrvicama.vidim napisala si da ideš na papu, možda da ideš i na neke konkretnije pretrage? grlim te!
Hvala Marty na podršci ❤ nakon vanmatercine i operacije ( u maju) gdje je odstranjen desni jajovod se osjećam kao da su mi sve ladje potonule. Jer tom operacijom mi je automatski smanjena vjerovatnoca za trudnocom . Čak mislim da mi ovulaciju obavlja samo desni jajnik, jer na svaku ovulaciju osjetim kako me žiga desni jajnik, nikada lijevi. A od desnog jajnika više nemam koristi 😢💔 A koje pretrage mislis da bi trebala odraditi?
Sortiraj odgovore
Najstariji