heeej curee :)
kako ste? ja sam danas sva neka *placemise* nismo uspijeli ništa akcijat danas, pokušali smo 2x no jbg imali smo mehaničkih problem.. rekao muž budem prije smjene pa eto nakon ručka otišao spavat, probudio se i otišao raditi..
a do maloprije su me jajnici bolili tak da rekla bi da je službeno O gotova..tak da nisam nešto preoptimistična..
+ radim a neda mi se iii tak baš mi se nešto svega skupilo :(
hhhaa ko će reći da zabavna tommy može biti tužna i sjebana :D
no vjerujem da je takav dan i da će brzo proći..no eto morala sam se izjadat hh
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ancioo toplomjer je super, u ovom ciklusu ga nisam još koristila, od ponedjeljka ću 😂 i ja pozdravljan Bellu, samo neka se ona vrati kad bude spremna 🤗
Sanjarka fasciniraju me tvoje trakice 😍 meni su moje još uvijek low, očekujem neki porast sutra 🤞
Sanjalica 🤞🤞🤞 spavanje, temperatura, ma svi simptomi su tu 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ancioo toplomjer je super, u ovom ciklusu ga nisam još koristila, od ponedjeljka ću 😂i ja pozdravljan Bellu, samo neka se ona vrati kad bude spremna 🤗
Sanjarkafasciniraju me tvoje trakice 😍 meni su moje još uvijek low, očekujem neki porast sutra 🤞
Sanjalica 🤞🤞🤞 spavanje, temperatura, ma svi simptomi su tu 🤗
I moje su low 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
kako ste? ja sam danas sva neka *placemise* nismo uspijeli ništa akcijat danas, pokušali smo 2x no jbg imali smo mehaničkih problem.. rekao muž budem prije smjene pa eto nakon ručka otišao spavat, probudio se i otišao raditi..
a do maloprije su me jajnici bolili tak da rekla bi da je službeno O gotova..tak da nisam nešto preoptimistična..
Hej! Jesam ti rekla da ste jucer pogodili u sridu!
Dobitan hopsic, vidit ces 🤩
Takav je dan, sutra je vec novi i lipsi ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drži se, proći će 😘😘
Ja sam tako neki dan bila, baš bezveze, jadno. Sutradan je već bilo bolje. Dođu valda i takvi dani.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cureee ja sam juros poslije mjerenja bazalne zaspala ii spavala do 12 😲😲😲 pa me ponovo oborilo u 14h da spavam pa sve do sada….sad poslije spavanja sam mjerila tempicu ( cistoo iz dosade ) i 37,22°C 🤗🤗
Cestitam na plusicimaaa ii na sjenicama za ovulacijuu…svim curama koje su dobile,glavuu gore i da sto prije prodjee i u nove pobjede 💋💗💋
Jel ima piskilica za 01.02. ??
Nek to bude to 🤞🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Imala sam istu situaciju gdje na dan kad su me baš jajnici probadali nismo ništa uspjeli napravit već dan ili čak dva iza i primilo se :) tak da samo pozitiva nikad ti ne znaš
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tommy, dobri duh ovog foruma 😁 ako ti potoneš kakve ćemo tek mi onda biti... glavu gore, ionak će te plusić utješiti za 10ak dana 🤞😊😊
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure oce mi neko objasnit to s temperaturom... ja se ispricavam ako opet pisem isto ali me zanima jel to bitno da bi bila trudnoca u pitanju?
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Sestriice ne biti tužna 😁❤❤ dođu takvi dani, al ne brini vjerujem da ste pokrili dobro 🥰🤗
Grliiimmmm mucho mucho ❤
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji