Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Siječanj 2021. 07:41

Jutro dame ☕
    Kako provodite vikend?
    Ja prijavljujemm egg iscjedak od jucer, o bi mogla u utorak a ja sam kao da me kamion pregazio 🙄. Niti temp ne uzimam u obzir jer tocno osjetim neprirodnu toplinu kad se probudim. Bit ce ovo jedan baksuz od ciklusa 😅🤦‍♀️
    Tloza zao mi je zbog m 😪 novi ciklus nova nada ❤️
    Veroma mislis na dnevnu temp ili bazalnu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sarita_00
    24. Siječanj 2021. 07:50

Jutro 
    Selim na listu za sljedeći mjesec, tamo negdje 23.2. Noćas je odlučila krenuti kako treba. 
    Potvrdila se moja teorija o dolasku m 12 dana nakon prestanka bolova od ovulacije. Tako da će vjerojatno još biti korekcije datuma. 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Veroma
    24. Siječanj 2021. 07:53

Jutro svima 🥰
    Sanjarka pa eto i jedno i drugo hah 😂 vidim da dosta pisete o toj temp a meni to nis jasno kako kad i zasto se prati i mora li se ?

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Ameliee
    24. Siječanj 2021. 07:58

Dobro jutro moje dame! 🥰
    Kod mene jedan minus (nadam se da sam uspjela zakeljit sliku). 🙈
    https://ibb.co/Kj1LQZ6

Sve je ok, znam da lovim u mutnom, danas mi majka slavi rođendan i ništa mi neće ovaj dan pokvarit nikakvi minusi, kiše i ružne stvari, vapšuvarivari, vapšuvarivari... 😗🎶🎸🎵🥁

Ostalim piškilicama želim puno sreće! 🤞
    Uživajte u današnjem danu, pusa svima... 😘🥰❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Siječanj 2021. 08:41

Jutro curke ❤
    Evo malo testića za ujutro i da vas oraspoložim 🥰

https://ibb.co/C7G1kmV

https://ibb.co/Wn7r8Bp

Veroma ahaaa ja sam skužila da ti već mjeriš bazalnu, sorry. Uglavnom da bi znala nešto o ciklusu po bazalnoj tempici moraš ju mjeriti svaki dan kroz cjeli ciklus i bilježiti na neki graf neke aplikacije..tu se uglavnom koristi Fertility Friend pa si možeš inatalirati. Mjeri sve svaki dan odmah posle buđenja u isto vrijeme oralno ili vaginalno. I onda kad se uhodaš ćeš moći vidjeti kada je bila ovulacija tj graf ti je odredi sa crvenom crtom i onda možes pratiti dalje kako se razvija situacija, uglavnom do ovulacije bude tempica niža a nakon viša,te ako ostane visoka  onda je vrlo moguće da si T, a ako padne na dan kad trebaš dobiti onda dolazi M. Nadam se da sam objasnila sve 😀 neka cire još dodaju ako treba nesto. Možeš kliknuti na moj tracker od Fertility frienda u potpisu i od drugih cura pa možeš proučavati 🥰 tako sam ja skuzila haha
    Amelie žao mi je ❤❤❤❤ šaljem zagrljaj

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Siječanj 2021. 08:45

Ancio sad kreću simptomi pomalo ❤ evo meni tek jucer i danas cice baš nabujale, bradavice ispupčene i tu i tamo ko neka probadanja u njima

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Siječanj 2021. 08:47

Sarita_00

Jutro
    Selim na listu za sljedeći mjesec, tamo negdje 23.2. Noćas je odlučila krenuti kako treba.
    Potvrdila se moja teorija o dolasku m 12 dana nakon prestanka bolova od ovulacije. Tako da će vjerojatno još biti korekcije datuma.
    😘😘

Draga žao mi je ❤❤❤ baš sam se ponadala

• stella30
    24. Siječanj 2021. 09:14

Ja sam piskila al crtica je svjetla jako jedva se vidi..ne kuzim na radila sam prije 5-6 dana i onaj sto sam vam onda stavila bila je crtica tamnija nego danas ...kako sad to....ne mogu sliku nikako stavit ne nadjem taj link di sam stavljala prosli put

• stella30
    24. Siječanj 2021. 09:15

Zao mi je zbog svih cura sto imaju minus..drzite se....iduci mjesec je vas❤

Sanjarka88
    24. Siječanj 2021. 09:22

stella30

Ja sam piskila al crtica je svjetla jako jedva se vidi..ne kuzim na radila sam prije 5-6 dana i onaj sto sam vam onda stavila bila je crtica tamnija nego danas …kako sad to….ne mogu sliku nikako stavit ne nadjem taj link di sam stavljala prosli put

https://imgbb.com/

Aj stavi i prosli i danasnji
    Kad si trebala dobit? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.