Jutro curke ❤
Hopenadam se da će biti sve ok sa mužom ❤
Sunshine, Tonia, Veroma..i ako sam nekoga preskočila hvala cure ❤❤❤
Petraevo nama uspjelo iz 4.ciklusa, al bi rekla da smo ovaj ciklus tek pošteno pokrili, mislim da je kod svakog individualno, kod nas se pokazalo najboljom taktikom zabetonirati sve do O, ono svaki drugi dan nije palilo kod nas.
Sanjalicato dobro zvuči.. čini se da ide još jedan plusić ❤
Evo ja jutros testirala one trakice first sign i mogu vam rec da su dobre za 12 dpohttps://ibb.co/PW3R40z
https://ibb.co/VMM4pxK
Ja sam uvjek mislila da samo testovi od 10mlu pokazuju prije izostanka M, ali eto ispada da svi pokazauju i par dana prije, a i čini se da je implantacija bila rano pa 6 ili 7 dpo pa možda i zbog toga.
Freya meni ovo tvoje izgleda kao O ❤
Sanjarka kad te muž zaskoči odmah ćeš ozdraviti 😍
Lyra brzo stižu plodni dani 🥰
Veromameni nije bila nešto ekstra visoka,ali viša nego u prvom djelu ciklusa..sad više neću ni mjeriti jer me baca u stres kad znam da se noram probudit zbog toga haha, a i nisam nešto dobro spavala zadnje vrijeme pa i nije realno mozda
Ma ako je implantacija 6-8dpo svaki test ce pokazat do 12 dpo
Meni su ti i na 10dpo pokazali, implantacija je bila 7dpo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ženske!
Moja temperatura se još malo spustila. Ali mala je spavala cijelu noć s nama i mlatila nas, pa sad koliko sam spavala… Jedno buđenje sam bila full mokra. Sinoć sam bila uvjerena da će m stići do jutra. Kao da je bilo nešto roskasto kad sam se obrisala. Jutros nema ništa. Jučer me na trenutke kao bolilo dolje, par puta me glava zabolila kao migrena, ali vrlo kratko trajalo. Sad opet osjetim da me dolje nešto probada…
Kak bude, bit će 😊
Vi koje ste dočekale pik samo hopsajte 😉😉
Vi koje čekate plusić sutra, šaljem zagrljaj i 🤞🤞
😘😘
Temp ti je bas pala 😑
Nadam se da je samo zbog lošeg spavanja 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Dobro jutro curke, Lisa cestitammm!! 🥳🥰 ostalim curama zelim svu srecu, da nam cim prije dodju plusici 😍
Ja sam gotova sa svojim klomifenima pa imam jedno pitanje.. isla sam na folikulometrije i ciljane odnose pa mi je u cetvrtak 14.1. na pregledu receno da imam jedan lijepi dominantan folikul 14mm i da ce ovulacija (ako dodje) za koji dan (nisam nikako pratila bas jer sam isla na folikulometriju). Jucer odem opet, kaze ovulacija je friska, vj je bila u srijedu 20.1. 😔 to bi mi bio 19DC… osjetila sam jajnike u ned i ponedjeljak (16 i 17.1)… jel moguce da je ovulacija bila tek u srijedu iako su me jajnici bolili 4 dana prije?
Vrlo moguce
Folikuli pucaju na otprilike 22-25mm a rastu cca 2mm dnevno
Čestitam Lisi na plusicu ❤️❤️❤️❤️
Ja sam jutros radila jos jedan testić sad je, barem meni, linija vidljivija. 😁
https://ibb.co/GRfG4k2
Danas ponavljam betu….
Ali da vas pitam jer meni je sve ovo super novo…da li je normalno da osećam dva-tri puta na dan grčeve kao mestrualne?
Cestitam jos jednom ❤️ beta je super 🥰
Lyra, Gumbica, LazyO curke ovaj ciklusje nas 💪💪👣👣 i mene ubijaju bolovi al evo bolje sam nego sam bila cijeli tjedan zbog tog iscekivanja..🙂 iako iskreno malo mi je zao sto nije uspjelo do sad jer sam oduvijek htjela proljetnu/ljetnu bebu, al sad mi je najbitnije da bude pa kad god 🍀
Sarita nadam se da ipak piskis 💕🤞🤞
I ja sam htjela proljetnu bebu
I lipo smo ja i moj muz odlucili krenit u 7mj i odmah dobili plusic Al eto.
Kazu : ako zelis nasmijati Boga kazu mu svoje planove
Vise nista ne planiram hahah 😂
Dobro jutro cure 🤗☕
Čestitam Dannna i još jednom Lisa na plusu ❤️
Cure tempice su vam super, jedva čekamo sutra piškenje, nemojte dugo spavati 😆
Mi već obavili jutarnje hopsanje, vikend je pa se i ujutro može 😂
Sinoć mi je došla zadnja pošiljka sa Amazona, šta kažete, sam se dovoljno opremila za ovaj ciklus? 😂https://ibb.co/QfDyrc0
Ti si moj čovjek 😂💪💪💪
Dobro jutro cure drage 🥰
Vani vrijeme koma, uopce mi se ne ustaje iz kreveta
Moja lagana grlobolja presla u pravu prehladu 😑
Tako da, bolje izgleda da ne bude vikend pik jer mi nije do hopsanja nesto
Tratinčice dobro dosla i za koji dan plusic ugledala 🥰🤞🏻
Lisa ❤️Ginny jesi muza postedila? 😜
Watson hvala ti draga ❤️ nek ti vrijeme cin prije prođe. Jedva jedva cekam tvoj plusic 🥰
Petra1997 welcome. Kako pratis ovulaciju? Koliko ti traju ciklusi?
Pratim po cerviksu i po plodnim danima (kad je ovulacija osjetim probadanje u jajniku).
Ali od idućeg mj ako sad ne uspije probaću ovulacijskim trakicama.
Ciklusi mi traju 28 dana. 10ti dan od početka vještice počnemo hopsati svaki dr dan do ovulacije.
Ako je svaki drugi dan lipo Pokrivate
No svakako preporučam lh trakice i bazalnu temp da utvrdis da li uopce dolazi do ovulacije i kada
Za pocetak 😊
Dobro jutro cure drage 🥰
Vani vrijeme koma, uopce mi se ne ustaje iz kreveta
Moja lagana grlobolja presla u pravu prehladu 😑
Tako da, bolje izgleda da ne bude vikend pik jer mi nije do hopsanja nesto
Tratinčice dobro dosla i za koji dan plusic ugledala 🥰🤞🏻
Lisa ❤️Ginny jesi muza postedila? 😜
Watson hvala ti draga ❤️ nek ti vrijeme cin prije prođe. Jedva jedva cekam tvoj plusic 🥰
Petra1997 welcome. Kako pratis ovulaciju? Koliko ti traju ciklusi?
Sanjarka dobrodošla u klub …mene ocito isto neka prehlada copila sinusi ubijaju ..temp nema al ono sve mi je tesko…a u paketu je stigla i vjestica 🤦🤦🤦
Uh tebi je gore sa vjesticom u kombinaciji
Drzi se 💪
Sta se mene tiče
https://ibb.co/ZK4ZRnH [ibb.co]
Piskimo i dalje 💪
Cureee ja sam juros poslije mjerenja bazalne zaspala ii spavala do 12 😲😲😲 pa me ponovo oborilo u 14h da spavam pa sve do sada....sad poslije spavanja sam mjerila tempicu ( cistoo iz dosade ) i 37,22°C 🤗🤗
Cestitam na plusicimaaa ii na sjenicama za ovulacijuu...svim curama koje su dobile,glavuu gore i da sto prije prodjee i u nove pobjede 💋💗💋
Jel ima piskilica za 01.02. ??
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji