Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • stella30
    23. Siječanj 2021. 10:52

Lisa27 👶🧸🎀

Sarita_00

Jutro ženske!
    Moja temperatura se još malo spustila. Ali mala je spavala cijelu noć s nama i mlatila nas, pa sad koliko sam spavala… Jedno buđenje sam bila full mokra. Sinoć sam bila uvjerena da će m stići do jutra. Kao da je bilo nešto roskasto kad sam se obrisala. Jutros nema ništa. Jučer me na trenutke kao bolilo dolje, par puta me glava zabolila kao migrena, ali vrlo kratko trajalo. Sad opet osjetim da me dolje nešto probada…
    Kak bude, bit će 😊
    Vi koje ste dočekale pik samo hopsajte 😉😉
    Vi koje čekate plusić sutra, šaljem zagrljaj i 🤞🤞
    😘😘

Mogla bi ti pišnut i danas i sutra 😍

Slazem se,ajde ti pisni danas jedan....ne drzi nas u neizvjesnosti😂😍

Sarita_00
    23. Siječanj 2021. 11:10

stella30

Lisa27 👶🧸🎀

Sarita_00

Jutro ženske!
    Moja temperatura se još malo spustila. Ali mala je spavala cijelu noć s nama i mlatila nas, pa sad koliko sam spavala… Jedno buđenje sam bila full mokra. Sinoć sam bila uvjerena da će m stići do jutra. Kao da je bilo nešto roskasto kad sam se obrisala. Jutros nema ništa. Jučer me na trenutke kao bolilo dolje, par puta me glava zabolila kao migrena, ali vrlo kratko trajalo. Sad opet osjetim da me dolje nešto probada…
    Kak bude, bit će 😊
    😘😘

Slazem se,ajde ti pisni danas jedan….ne drzi nas u neizvjesnosti😂😍

Čekat ćemo sutra 🙈 
    Da vidim hoće se ovo crvenkasto pretvoriti u m ili će odustati 😕 Sad već dva brisanja je iscjedak s kao žilicama. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

23. Siječanj 2021. 11:13

Sanjarka88 🐰

Dobro jutro cure drage 🥰
    Vani vrijeme koma, uopce mi se ne ustaje iz kreveta
    Moja lagana grlobolja presla u pravu prehladu 😑
    Tako da, bolje izgleda da ne bude vikend pik jer mi nije do hopsanja nesto
    Tratinčice dobro dosla i za koji dan plusic ugledala 🥰🤞🏻
    Lisa ❤️Ginny jesi muza postedila? 😜
    Watson hvala ti draga ❤️ nek ti vrijeme cin prije prođe. Jedva jedva cekam tvoj plusic 🥰
    Petra1997 welcome. Kako pratis ovulaciju? Koliko ti traju ciklusi?

Pratim po cerviksu i po plodnim danima (kad je ovulacija osjetim probadanje u jajniku).
    Ali od idućeg mj ako sad ne uspije probaću ovulacijskim trakicama. 
    Ciklusi mi traju 28 dana. 10ti dan od početka vještice počnemo hopsati svaki dr dan do ovulacije. 

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curke ❤
    Hopenadam se da će biti sve ok sa mužom ❤
    Sunshine, Tonia, Veroma..i ako sam nekoga preskočila hvala cure ❤❤❤
    Petraevo nama uspjelo iz 4.ciklusa, al bi rekla da smo ovaj ciklus tek pošteno pokrili, mislim da je kod svakog individualno, kod nas se pokazalo najboljom taktikom zabetonirati sve do O, ono svaki drugi dan nije palilo kod nas.
    Sanjalicato dobro zvuči.. čini se da ide još jedan plusić ❤
    Evo ja jutros testirala one trakice first sign i mogu vam rec da su dobre za 12 dpohttps://ibb.co/PW3R40z

https://ibb.co/VMM4pxK
    Ja sam uvjek mislila da samo testovi od 10mlu pokazuju prije izostanka M, ali eto ispada da svi pokazauju i par dana prije, a i čini se da je implantacija bila rano pa 6 ili 7 dpo pa možda i zbog toga.
    Freya meni ovo tvoje izgleda kao O ❤
    Sanjarka kad te muž zaskoči odmah ćeš ozdraviti 😍
    Lyra brzo stižu plodni dani 🥰
    Veromameni nije bila nešto ekstra visoka,ali viša nego u prvom djelu ciklusa..sad više neću ni mjeriti jer me baca u stres kad znam da se noram probudit zbog toga haha, a i nisam nešto dobro spavala zadnje vrijeme pa i nije realno mozda

Čestitam , baš mi je drago ❤️ neka je sa srićom, da bude sve kako triba.

Lisa27 👶🧸🎀

Dannna

Čestitam Lisi na plusicu ❤️❤️❤️❤️
    Ja sam jutros radila jos jedan testić sad je, barem meni, linija vidljivija. 😁
    https://ibb.co/GRfG4k2
    Danas ponavljam betu….
    Ali da vas pitam jer meni je sve ovo super novo…da li je normalno da osećam dva-tri puta na dan grčeve kao mestrualne?

Čestitam ❤ meni su stalno bili grcevi 8,9,10 dpo po cjele dane, a sada samo povremeno

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Siječanj 2021. 11:16

Sarita_00

stella30

Lisa27 👶🧸🎀

Sarita_00

Jutro ženske!
    Kak bude, bit će 😊
    😘😘

Slazem se,ajde ti pisni danas jedan….ne drzi nas u neizvjesnosti😂😍

Čekat ćemo sutra 🙈
    Da vidim hoće se ovo crvenkasto pretvoriti u m ili će odustati 😕 Sad već dva brisanja je iscjedak s kao žilicama.

Uuu te žilice baš zanimljivo zvuče 🙂 jedva čekam sutra da napraviš test 😀😀

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Siječanj 2021. 11:17

petra1997

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curke ❤
    Hopenadam se da će biti sve ok sa mužom ❤
    Sunshine, Tonia, Veroma..i ako sam nekoga preskočila hvala cure ❤❤❤
    Petraevo nama uspjelo iz 4.ciklusa, al bi rekla da smo ovaj ciklus tek pošteno pokrili, mislim da je kod svakog individualno, kod nas se pokazalo najboljom taktikom zabetonirati sve do O, ono svaki drugi dan nije palilo kod nas.
    Sanjalicato dobro zvuči.. čini se da ide još jedan plusić ❤
    Evo ja jutros testirala one trakice first sign i mogu vam rec da su dobre za 12 dpohttps://ibb.co/PW3R40z

https://ibb.co/VMM4pxK
    Ja sam uvjek mislila da samo testovi od 10mlu pokazuju prije izostanka M, ali eto ispada da svi pokazauju i par dana prije, a i čini se da je implantacija bila rano pa 6 ili 7 dpo pa možda i zbog toga.
    Freya meni ovo tvoje izgleda kao O ❤
    Sanjarka kad te muž zaskoči odmah ćeš ozdraviti 😍
    Lyra brzo stižu plodni dani 🥰
    Veromameni nije bila nešto ekstra visoka,ali viša nego u prvom djelu ciklusa..sad više neću ni mjeriti jer me baca u stres kad znam da se noram probudit zbog toga haha, a i nisam nešto dobro spavala zadnje vrijeme pa i nije realno mozda

Čestitam , baš mi je drago ❤️ neka je sa srićom, da bude sve kako triba.

Hvala ❤❤ sretno i tebi u hopsanju 🥰

• Lyra
    23. Siječanj 2021. 11:25

Marty bas tako, ima da je ovaj nas! 
    Ja sam prvo htjela ljetnu bebu, na kraju ispao zimska 🤣 
    Pa sam rekla kad god, samo da bude do 1.9. da ga mogu upisat u vrtic, rodila 8.9. 🤣
    Vise nemam nikakve zelje osim bebe 😅 

👦 11/2017 👶 9/2020

Gumbica
    23. Siječanj 2021. 11:35

Hej curke, jos jednom cestitam na plusicima 🤩🥳 i sretno curama koje sutra piske 🤞🏻🤞🏻 kod mene najgori dio ciklusa dok m ne stane pa da krenemo u akciju hahaha ovaj ciklus nam je taktika svaki dan od 10dc pa do 20dc da zabetoniramo 🤣 vidjet cemo kolko ce bit istvariva od malca koji je odlucio ne spavat ovih dana 🙈
    I ja sam htjela jednu ljutnu bebicu al nama je dosao jedan skorpion i to na djedov rodendan 28.10.(muzev tata) tak da ak ovaj ciklus ostanem T termin bi mi opet bio kao i u prvoj trudnoci 26.10. 🤩 I dalje ne vjerujem kak mi je menga dosla tocno u dan kao i prije dvije god 🙈 

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Sarita_00
    23. Siječanj 2021. 12:13

Da nam ovaj ciklus uspije, taman bi termin bio u 10.mj u kojem nitko iz moje ili muževe uže obitelji nema rođendan. 
    A da bude sljedeći ciklus, taman bi ili mojoj mami ili mužu za rođendan moglo biti. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.