Piškilice, sretno sutra, veselim se vašim plusićima 🥰🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro ženske!
Moja temperatura se još malo spustila. Ali mala je spavala cijelu noć s nama i mlatila nas, pa sad koliko sam spavala… Jedno buđenje sam bila full mokra. Sinoć sam bila uvjerena da će m stići do jutra. Kao da je bilo nešto roskasto kad sam se obrisala. Jutros nema ništa. Jučer me na trenutke kao bolilo dolje, par puta me glava zabolila kao migrena, ali vrlo kratko trajalo. Sad opet osjetim da me dolje nešto probada…
Kak bude, bit će 😊
Vi koje ste dočekale pik samo hopsajte 😉😉
Vi koje čekate plusić sutra, šaljem zagrljaj i 🤞🤞
😘😘
Mogla bi ti pišnut i danas i sutra 😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hope A daj! Mislim to je među vama, al da popričate o mogućnostima i da to možda ipak nije tako strašno kao na prvu i da i njega malo smiri..muški su baš pikice, znači tebi se nešto događa, on se ne zna nosit s tim. To je baš često. Znam da si ti ta kojoj više treba, al pokušaj ga smiriti time da nije strašno kao na prvu. Drži se 🥺🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Mislim da i ovaj put preskačem piškenje 😕
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dannna čestitam ❤️🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lyra, Gumbica, LazyO curke ovaj ciklus je nas 💪💪👣👣 i mene ubijaju bolovi al evo bolje sam nego sam bila cijeli tjedan zbog tog iscekivanja..🙂 iako iskreno malo mi je zao sto nije uspjelo do sad jer sam oduvijek htjela proljetnu/ljetnu bebu, al sad mi je najbitnije da bude pa kad god 🍀
Sarita nadam se da ipak piskis 💕🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sanjalice temperatura je super 🤞🤞🤞
Sanjarka haha, jesam, postedila sam ga, kaze cuva se za plodne dane 🙄 pa smo se na kraju dogovorili da krecemo veceras, svako drugi dan do iduce nedilje. To jos nismo probali 😂😂🙈 (ja volim svaki dan ili sto cesce) al s obzirom na njegovu dg složili smo se da bi to mozda moglo upalit, iako se ne nadam previse (on se naravno nada 😜) moja najveca zelja je bila rodit na proljece, dva sam vec propustila 😂😂🙈
Tommy 😂😂😂😂 ukrade mi rijeci sa tipkovnice 😂😂
Sarita grlim 😘
Danna grcevi su normalni 😘
I ostalima kojima treba zagrljaj 🤗
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marty 😂😂 😘😘 to sam i ja napisala, imam dvoje litnjih a ono koje smo izgubili se tribalo rodit između njihova dva rođendana. Sad bi potpisala kad god naravno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marty 😂😂 😘😘 to sam i ja napisala, imam dvoje litnjih a ono koje smo izgubili se tribalo rodit između njihova dva rođendana. Sad bi potpisala kad god naravno
😊😊 moji svi u obitelji su ljetni a ja zimska i nikako ne volim svoj datum pa zato, ali ne mozemo ocito sve u zivotu isplanirati u detalj kako bas mi hocemo.. mi radimo na prvoj bebi i zelja je ogromna pa kad god bude bit cemo presretni 😊
zao mi je zbog gubitka 😔 nadam se da ces vec ovaj ciklus ugledati plusic😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji