Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Siječanj 2021. 07:54

freya_444

Jutro cure! Baš smo ranoranioci 😂
    Evo mi hopsali sinoc, desni jajnik me boooolio kao nikad do sad', sve me stezalo dolje pa se nadam da će uroditi plodom 🤞🤞
    Danas se probudim, a kad ono skok u tempici, nikad takav 😮🤔 da li je neka od vas to dozivjela takav nagli skok kad je ovulacija? Razmisljam si mozda mi se pokvario toplomjer 😂 dao bog da nije 🤣🤣

Bome skok ludi 😂
    Da nemas koronu? 😂
    Evo ja kazem nije mi do hopsanja, nakon 5min muz me zaskocio 😂 
    Hopsanje likarija za sve 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Siječanj 2021. 07:56

Podsjetnik za sutrasnje Piskilice 😁

Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏
    Nes

Tloza 
    Lisa27
    Sarita_00
    Mar21ina 
    Ameliee 
    Stella30

Sanjarka88
    23. Siječanj 2021. 08:09

Sanjarka88 🐰

Podsjetnik za sutrasnje Piskilice 😁

Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏Nes
    TlozaLisa27Sarita_00Mar21inaAmelieeStella30

Imamo sigurna 2 plusa 
    Hocemo bar jos jedan 🙏

• Lyra
    23. Siječanj 2021. 08:19

Dobro jutro svima!

Gumbica ❤️ i kod mene je isto, cekam da zavrsi pa da malo odahnem barem. Ubili me bolovi. 

Lisa, koja crtetina 🥳

Freya, tommy sretan lov!
    Hope nadam se da cete ti i muz propricati ❤️

Sarita, sanjalica drzim fige na najjace 🤞

👦 11/2017 👶 9/2020

Veroma
    23. Siječanj 2021. 08:19

Dobro jutro ženice... mene zanima kako vi pratite temp mislim da li mora svaki put kad je trudnoca u pitanju ona biti vislja ili ne ?

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Siječanj 2021. 08:28

Jutro curke ❤
    Hope nadam se da će biti sve ok sa mužom ❤
    Sunshine, Tonia, Veroma..i ako sam nekoga preskočila hvala cure ❤❤❤
    Petra evo nama uspjelo iz 4.ciklusa, al bi rekla da smo ovaj ciklus tek pošteno pokrili, mislim da je kod svakog individualno, kod nas se pokazalo najboljom taktikom zabetonirati sve do O, ono svaki drugi dan nije palilo kod nas.
    Sanjalica  to dobro zvuči.. čini se da ide još jedan plusić ❤
    Evo ja jutros testirala one trakice first sign i mogu vam rec da su dobre za 12 dpo https://ibb.co/PW3R40z

https://ibb.co/VMM4pxK
    Ja sam uvjek mislila da samo testovi od 10mlu pokazuju prije izostanka M, ali eto ispada da svi pokazauju i par dana prije, a i čini se da je implantacija bila rano pa 6 ili 7 dpo pa možda i zbog toga.
    Freya meni ovo tvoje izgleda kao O ❤
    Sanjarka kad te muž zaskoči odmah ćeš ozdraviti 😍
    Lyra brzo stižu plodni dani 🥰
    Veroma meni nije bila nešto ekstra visoka,ali viša nego u prvom djelu ciklusa..sad više neću ni mjeriti jer me baca u stres kad znam da se noram probudit zbog toga haha, a i nisam nešto dobro spavala zadnje vrijeme pa i nije realno mozda

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Siječanj 2021. 08:32

Garava 123

Dobro jutro drage moje
    Zao mi je radi svih minusa i M idemo samo jako nema odustajanja 🤞❤️😘
    Cestitam curkama koje su ugledale plusice zelim dosadne i uredne trudnoce 🥰🥰
    Bila sam odsutna ovih dana kuma mi je izgubila bebu u 18 tjednu trudnoće tuga velika, kolega iz razreda se pokusa ubit predoziranjem u bolnici je sad pitanje je sta ce bit samo ruzne stvari ovih dana…🤦‍♀️
    Al ima i lijepih bila sam u potrazi za vjencanicom nasla sam je i tako sam sretna radi toga hihihi🥰
    Nusam stigla narucit trakice od ovog silnog ludila pa samo odlucili ovaj mj bez al zato hopsamo na veliko najmanje 2 puta u danu ne primili se ovaj mjesec onda neznan kad ce 😂😂
    Od kad je ona cudna M završila mene cice strasno bole toliko iman vena po njima i onih sitnih kapilara to je strašno nikad tako nije bilo uzas malo su se hormoni pomutili izgleda….
    Inace kako ste mi vi ima li simptoma cure koje piske sutra 🥰🤞❤️

Draga sretno 🥰 bome dobro pokrivate, jedva čekam da piškiš 😍

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sarita_00
    23. Siječanj 2021. 08:36

Jutro ženske!
    Moja temperatura se još malo spustila. Ali mala je spavala cijelu noć s nama i mlatila nas, pa sad koliko sam spavala... Jedno buđenje sam bila full mokra.  Sinoć sam bila uvjerena da će m stići do jutra. Kao da je bilo nešto roskasto kad sam se obrisala. Jutros nema ništa. Jučer me na trenutke kao bolilo dolje, par puta me glava zabolila kao migrena, ali vrlo kratko trajalo. Sad opet osjetim da me dolje nešto probada... 
    Kak bude, bit će 😊
    Vi koje ste dočekale pik samo hopsajte 😉😉
    Vi koje čekate plusić sutra, šaljem zagrljaj i 🤞🤞 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Lunar
    23. Siječanj 2021. 08:38

Dobro jutro curke, Lisa cestitammm!! 🥳🥰 ostalim curama zelim svu srecu, da nam cim prije dodju plusici 😍 
    Ja sam gotova sa svojim klomifenima pa imam jedno pitanje.. isla sam na folikulometrije i ciljane odnose pa mi je u cetvrtak 14.1. na pregledu receno da imam jedan lijepi dominantan folikul 14mm i da ce ovulacija (ako dodje) za koji dan (nisam nikako pratila bas jer sam isla na folikulometriju). Jucer odem opet, kaze ovulacija je friska, vj je bila u srijedu 20.1. 😔 to bi mi bio 19DC... osjetila sam jajnike u ned i ponedjeljak (16 i 17.1)... jel moguce da je ovulacija bila tek u srijedu iako su me jajnici bolili 4 dana prije? 

05/2022 💙 T

freya_444
    23. Siječanj 2021. 08:44

Sanjarka88 🐰

freya_444

Jutro cure! Baš smo ranoranioci 😂
    Evo mi hopsali sinoc, desni jajnik me boooolio kao nikad do sad', sve me stezalo dolje pa se nadam da će uroditi plodom 🤞🤞
    Danas se probudim, a kad ono skok u tempici, nikad takav 😮🤔 da li je neka od vas to dozivjela takav nagli skok kad je ovulacija? Razmisljam si mozda mi se pokvario toplomjer 😂 dao bog da nije 🤣🤣

Bome skok ludi 😂
    Da nemas koronu? 😂
    Evo ja kazem nije mi do hopsanja, nakon 5min muz me zaskocio 😂
    Hopsanje likarija za sve 😁

Hahahha ma nemam koronu 😂😂, bio mi je baš šok ujutro 🤣😂 al neka, bitno da je O tu, mi hopsali, još ćemo danas pokriti i sutra nek se nađe 😄 lijepo da je na vikend došla pa možemo kad god 🤞🤞
    Sanjarka, hopsaj hopsaj 😂😂
    Lisa 27 ❤

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.