Jutrooooo ☃️❄️☃️❄️☃️
Bas je hladno, cak i kod nas 2 stupnja 😅
Meni pala tempica, menga pritisak tu
Nek dođe pa da idemo u nove pobjede 🥳
Lavanya kad piskis lh? Gumbica, Garava hcg? 💪🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sta se tice lazi djeteta iz prve
Meni nije bila laz 😅 jedan odnos nezasticeni sa nepunih 18 i hop 😅 desava se 😁
Ali neka se desilo, nebi je minjala za nista ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Watson javila sam se zbog tebe da ti dam vjetar u ledja radi pregleda i zbog Stormy da joj cestitam na hrabrosti na hsg.
Usput sam rekla ancio da mi je žao za spontani da sam ju odtugovala sama u tišini.
Tvoj sam slučaj watson s bliskim curama komentirala da je ovo viša sila da prirodno zatrudnis jos kroz par tjedana :D
Sve vas citam cure, svima zelim plus kao da svoj cekam <3
Izdvajam nas nekoliko koji smo u teskim vodama i duuuugo pokusavamo i ne zelim to niti jednoj od vas.
Sretno svima, objavljujte plusice, simptome, recepte ma sve <3
Jutro zenice☕
Sanjarka,zao mi je zbog glupe temp.😏
Idemo u novi ciklus,nema predaje ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Watson javila sam se zbog tebe da ti dam vjetar u ledja radi pregleda i zbog Stormy da joj cestitam na hrabrosti na hsg.
Usput sam rekla ancio da mi je žao za spontani da sam ju odtugovala sama u tišini.
Tvoj sam slučaj watson s bliskim curama komentirala da je ovo viša sila da prirodno zatrudnis jos kroz par tjedana :D
hvala draga, cuvaj sehvala sto mislis na mene
Kako ne draga, tu si samnom od pocetka.
Cure pisnut cu lh opet popodne nakon posla... cisto da vidim jel jos potamnila...hcg nemam, necu ni kupovati osim ako mi ne zakasni. Ali ne nadam se previse tj ne zelim se nadati... osjecam se kao da dolazi vjestica 😩
U svakom slucaju drzite fige 🤞🤞🍀🙏🙏🙏
Jutro zene 🤗☕
Ovih dana mucim muku sa zubom, upalio se vec popravljeni, ocigledno ne tako dobro. Pa idem vec par puta da mi to ciste i urade kako treba... tjesim se da je bolje dok nisam trudna, jer cu to uskoro biti 😁🤞
Svasta nesto sam propustila....mogu samo reci da ispricavam ako sam ikad nenamjerno nekog uvrijedila, stvarno mi nije namjera, vec eto u zelji da nekog utjesim mozda se nesto lupi 🤦♀️
Cure koje su dobile, glavu gore, razumijem vas, prolazim to vec vise od godinu dana, doci ce i nase vrijeme!
Anci, vidim da imas zeleno svjetlo za dalje, lagano, sto bi se reklo opusteno 😂 doktorica je upravu za pracenje bete do nule, citala sam na temi mpo, da je jednu forumasicu nepracenje dovelo do vanmatericne i hitne operacije, jer nakon krvarenja vise niko nije provjerio betu a na uzv se nekad ne vidi.
Sanjarka, rano si piskila, ima jos vremena da bude plusic 🤞🤞
Watson, saljem ti virtuelni hug, sto si tako pozitivna, bice to ubrzo, vrijeme leti kao ludo 🤗
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Poseban post za Bellu, ako cita krisom 🥰
Hvala ti sto si bila pozitivna, sto si mi uvijek odgovarala na postove pa cak i kad ne znas odgovor 😂
Hvala ti sto si mi pruzila info i podrsku kad sam trebala na laparo i histero, tada mi je to bas znacilo.
Razumijem te sto si makla od foruma, i sama se ponekad sklonim pa citam zaostatke od par dana. Ne mjerim temp, ne pijem vitamine, ananas, ciklu, samo folnu i trakicama propratim pik, mozda cak necu ni naruciti vise, vec hopsati iz gusta.
Zelja za bebom je velika ali moramo prvo misliti na sebe, na nase mentalno zdravlje, jer ako mama bude sretna, beba ce htjeti takvu mamu 🥰 sretno, javi nam se brzo 😘❤
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ciao ekipa.... Ma pomozite mi sa svojim mišljenjem.... Ugl stvari mi kasne 3 dana već, ja ih osjećam u smislu da imam sve simptome(otekle grudi, dole napetost u jajnicima, mučnine, bol u donjem dijelu leđa, prišt potkožni ka kuća na licui sl) al nikako ne dolaze. Ja sam pomislila da sam trudna jer radimo na bebi i baš sam se poveselila i radila sam test kada su mi kasnile 1 dan i bio je na žalost negativan 😔.
Međutim meni stvari još ne dolaze.... Mislila sam da ako ne dođu do petka da u sub jutro ponovno radim test pa ako je opet neg onda da podsjetim ginićku da mi da duphastol da procure. Moje pitanje je : da li mislite da sam možda u drugom stanju bez obzira na neg test koji sam radila ili se pak radi o ciklusu koji se poremetilo? 🙈😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Sortiraj odgovore
Najstariji