Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Divna 🎀
    13. Siječanj 2021. 08:59

Bachata

Ciao ekipa…. Ma pomozite mi sa svojim mišljenjem…. Ugl stvari mi kasne 3 dana već, ja ih osjećam u smislu da imam sve simptome(otekle grudi, dole napetost u jajnicima, mučnine, bol u donjem dijelu leđa, prišt potkožni ka kuća na licui sl) al nikako ne dolaze. Ja sam pomislila da sam trudna jer radimo na bebi i baš sam se poveselila i radila sam test kada su mi kasnile 1 dan i bio je na žalost negativan 😔.
    Međutim meni stvari još ne dolaze…. Mislila sam da ako ne dođu do petka da u sub jutro ponovno radim test pa ako je opet neg onda da podsjetim ginićku da mi da duphastol da procure. Moje pitanje je : da li mislite da sam možda u drugom stanju bez obzira na neg test koji sam radila ili se pak radi o ciklusu koji se poremetilo? 🙈😊

Je li imas neredovite cikluse? Koliko ti je najduze kasnilo?
    Mozes ponoviti test za 2 dana, neki sa manjom osjetljivoscu ili vaditi betu iz krvi  i onda ces znati pravo stanje.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bachata
    13. Siječanj 2021. 09:03

Zadnjih 7 ciklusa uvijek dođu redovito svako 28d, 26d do 30d, bilo mi je kasnilo 2x jer sam imala manjak progeterona pa sam dobila duphastol i dobila bi al tad kad bi mi kasnilo nisam imala simptome ka da trebam dobit, samo nisu dolazile.
    Ja isto mislim da li se ciklus poremetia možda neznam.... Jer sam čitala da test zna bit lažno neg al opet ne vjerujemo da na 1.dan kašnjenja stvari da bi bio neg. 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Bachata
    13. Siječanj 2021. 09:04

Divna_Sa

Bachata

Ciao ekipa…. Ma pomozite mi sa svojim mišljenjem…. Ugl stvari mi kasne 3 dana već, ja ih osjećam u smislu da imam sve simptome(otekle grudi, dole napetost u jajnicima, mučnine, bol u donjem dijelu leđa, prišt potkožni ka kuća na licui sl) al nikako ne dolaze. Ja sam pomislila da sam trudna jer radimo na bebi i baš sam se poveselila i radila sam test kada su mi kasnile 1 dan i bio je na žalost negativan 😔.
    Međutim meni stvari još ne dolaze…. Mislila sam da ako ne dođu do petka da u sub jutro ponovno radim test pa ako je opet neg onda da podsjetim ginićku da mi da duphastol da procure. Moje pitanje je : da li mislite da sam možda u drugom stanju bez obzira na neg test koji sam radila ili se pak radi o ciklusu koji se poremetilo? 🙈😊

Mozes ponoviti test za 2 dana, neki sa manjom osjetljivoscu ili vaditi betu iz krvi i onda ces znati pravo stanje.

Nebi vadila betu nekako kad mi je test neg. Nema smisla... Možda najbolje ponovit test za 3 dana pa vidit oće bit plusić 😬

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 09:06

Bachata a jel znas kad je bila ovulacija? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Divna 🎀
    13. Siječanj 2021. 09:08

Bachata

Divna_Sa

Bachata

Mozes ponoviti test za 2 dana, neki sa manjom osjetljivoscu ili vaditi betu iz krvi i onda ces znati pravo stanje.

Nebi vadila betu nekako kad mi je test neg. Nema smisla… Možda najbolje ponovit test za 3 dana pa vidit oće bit plusić 😬

Nemam iskustva sa kasnjenjem i izazivanjem menstruacije, ako ne dodje u narednih para dana, mozda bas tako, da ponovis test i ako je negativan da se javis ginekologu. Sretno!

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

▪Marty
    13. Siječanj 2021. 09:10

lindsay

Sve vas citam cure, svima zelim plus kao da svoj cekam <3
    Izdvajam nas nekoliko koji smo u teskim vodama i duuuugo pokusavamo i ne zelim to niti jednoj od vas.
    Sretno svima, objavljujte plusice, simptome, recepte ma sve <3

sretno i tebi draga lindsay 🤞🤞🍀🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bachata
    13. Siječanj 2021. 09:15

Sanjarka88 🐰

Bachata a jel znas kad je bila ovulacija?

Ja sam davno mjerila to i tada ustanovili da mi je 14.dan ciklusa i tad sam 1.put radila bebu i ostala trudna (na žalost bio je spontani).... Sad smo radili bebu bez obzira na ovulaciju svako 2 dana ali moja procjena je i tada 14.dan ciklusa da je bio najplodniji dan 🤷‍♀️. Iako kažem nismo gledali na to... 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

▪Marty
    13. Siječanj 2021. 09:17

Divna_Sa

Poseban post za Bellu,ako cita krisom 🥰
    Hvala ti sto si bila pozitivna, sto si mi uvijek odgovarala na postove pa cak i kad ne znas odgovor 😂
    Hvala ti sto si mi pruzila info i podrsku kad sam trebala na laparo i histero, tada mi je to bas znacilo.
    Razumijem te sto si makla od foruma, i sama se ponekad sklonim pa citam zaostatke od par dana. Ne mjerim temp, ne pijem vitamine, ananas, ciklu, samo folnu i trakicama propratim pik, mozda cak necu ni naruciti vise, vec hopsati iz gusta.
    Zelja za bebom je velika ali moramo prvo misliti na sebe, na nase mentalno zdravlje, jer ako mama bude sretna, beba ce htjeti takvu mamu 🥰 sretno, javi nam se brzo 😘❤

bas tako.. i ja ju razumijem i podržavam, i nadam se da će se javiti sa plusićem nakon toliko iščekivanja i svega što je prošla, predivna je ona... još smo se mi i pratile, i sad vidim sanjarka ju makla s liste i onak mi je lista kak bi rekla prazna nekak bez nje jer smo skroz jedna do druge bile s datumima.. :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    13. Siječanj 2021. 09:19

Sanjarka88 🐰

Ma dobro sam cure
    Idemo dalje, nema tuge. Samo jos jača želja na putu do cilja ❤️

ma naravno, svaka čast! ❤️

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 09:24

▪Marty

Divna_Sa

Poseban post za Bellu,ako cita krisom 🥰
    Hvala ti sto si bila pozitivna, sto si mi uvijek odgovarala na postove pa cak i kad ne znas odgovor 😂
    Hvala ti sto si mi pruzila info i podrsku kad sam trebala na laparo i histero, tada mi je to bas znacilo.
    Razumijem te sto si makla od foruma, i sama se ponekad sklonim pa citam zaostatke od par dana. Ne mjerim temp, ne pijem vitamine, ananas, ciklu, samo folnu i trakicama propratim pik, mozda cak necu ni naruciti vise, vec hopsati iz gusta.
    Zelja za bebom je velika ali moramo prvo misliti na sebe, na nase mentalno zdravlje, jer ako mama bude sretna, beba ce htjeti takvu mamu 🥰 sretno, javi nam se brzo 😘❤

bas tako.. i ja ju razumijem i podržavam, i nadam se da će se javiti sa plusićem nakon toliko iščekivanja i svega što je prošla, predivna je ona… još smo se mi i pratile,i sad vidim sanjarka ju makla s liste i onak mi je lista kak bi rekla prazna nekak bez nje jer smo skroz jedna do druge bile s datumima.. :)

A i meni je bilo tesko maknut ali sta cu.... 
    Vratit ce se ona nama brzo i to trudna ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.