Jutro cureee 🙂
Freya zao mi je, drži se počeo je novi ciklus i nova prilika ❤
Bellakako je kod tebe? Uspjevate pokriti sve?
Ja sam još u iščekivanju O, imam dobar osjecaj za ovaj ciklus, totalno sam promjenila prehranu i osjećam se fantastično 🙂
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo me na kavi☕
Freya grlim💕💕
Jel bila o jucer? Vidim tempica malo skocila
Evo me na kavi☕
Freya grlim💕💕
❤❤
Lisa, bilo mi je malo teško ujutro, ali sad sam bolje i samo pozitiva, naručila sam si lh trakice i u novi ciklus 🥰🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cureee 🙂
Freya zao mi je, drži se počeo je novi ciklus i nova prilika ❤
Bellakako je kod tebe? Uspjevate pokriti sve?
Ja sam još u iščekivanju O, imam dobar osjecaj za ovaj ciklus, totalno sam promjenila prehranu i osjećam se fantastično 🙂
Što si promijenila u prehrani? 😁😁
Lucija 16.12.2021.💗
Evo me na kavi☕
Freya grlim💕💕
Jel bila o jucer? Vidim tempica malo skocila
Skočila tempica no nisam sigurna jel ispravna pošto smo zaspali na kauču do pola 6 kad je zvonio alarm za tempicu i ostao mi toplomjer u sobi i prehodala sam iz boravka u sobu i onda izmjerila🤔 iako sam primijetila već prije da mi ne utječe na bazalnu to jel se probudim ranije il jel spavam manje od sata u komadu tako da možda je i relevantno. Ako je kod tebe?😁
Lisa draga bas mi je drago🤗😘 neka ti donese sreću. ❤ Što si oko ishrane promijenila ako smijem pitati? Nismo pokrili kako je planirano na kraju neki ludi dan bio. Budemo danas iako je možda kasno. Možda slijedeći ciklus uzmem pauzu od mjerenja i svega jer imam dojam da me malo sve preplavljuje i prefokusirana sam na to i toliko jako zelim dijete da samo o tome razmišljam i nekako mi se ne sviđa što me to preuzelo i mislim da se moram presloziti malo. Jer nabijam pritisak i sebi i mužu i nekako mi se ne sviđa što sam mentalno zapela u tom stanju. Tako da mislim da ću ohladiti malo. I prije prve T sam prva dva mjeseca bila totalno u tome, I treći mjesec koji je bio dobitan nisam ništa gledala kad su mi plodni dani i odlučila sam se opustiti i ne razmišljati odnosno planirati i bio je dobitan. Tako da bar jedan ciklus moram napraviti reset. Uh sad sam se raspisala😅😅
Anci jel ćeš raditi još koju trakicu?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella ma sumnjam da ti je kratka smetnja do sobe puno utjecala na bazalnu
Kod mene jedno veliko nista 🤦♀️🤷♀️
Uzmi reset ako ti treba zasto ne
Ja ne mogu, razmisljala ni jednako o tome s resetom ili bez 😒
Setnja*
Jutro cure ❤️❤️ Evo malo se nisam javljala bili smo bas u guzvi 😕 svim curama koje su ugledale ➕ cestitam od srca 🥰, svim curama koje su procurile - zao mi je i sljedeci mjesec je naš !!! ❤️❤️
Evo meni danas zadnji dan M narucila sam lh trakice i tjt cekam da pocmem nesto piskit 😌 kako ste mi vi?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Možda još i bolje da je ništa od simptoma jer možda upravo to nešto znaci🤞🤞🤗😁
Kužim da. Tip sam osobe kojoj kad se sve skupi mora neku reorganizaciju napraviti. Kao da dođem do plafona i sve mi dođe preko glave i sama od sebe počnem tražiti drugi pristup. Probat ću taj jedan mjesec sve stavit po strani i hopsati po volji bez plana pa ćemo vidjeti.
Uvijek se sjetim tvojih riječi što si pisala nedavno, da bi radije duže pričekala za T i da bude sve ok nego da brzo opet bude T a da završi ko prosli put. Mislim ne možemo utjecati mi na to no nekako ako mora proći još neko vrijeme da se uhvati neka. Samo ta želja me preplavi ponekad.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure, znaci meni je prije prehrana bila katastrofa jrla sam puno slatkiša, grickalica, pizza, burgera, kruha itd... i sad sam sve to izbacila, hranim se hranom bogatom proteinima i dosta povrća! Od dodataka prehrani sam ubacila Q10 i ja se bome osjećam ko preporođena 😀 prije sam inace bila jako umorna stalno doslovno nista nisam mogla ni nije mi se dalo. Hvala bogu pa sve to nije utjecalo na moju kilažu max sam dosla do 65 kg na 170 cm jer puno hodam.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji