Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    09. Siječanj 2021. 14:49

Watson oprosti nisam popratila u kojem si djelu ciklusa? Meni su ovulacije uvijek bile krvave ili bi smeđarila, pa da nije možda od toga? U utorak ćeš sigurno znati više, ali do tada nemoj se brinuti 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    09. Siječanj 2021. 14:57

Lisa27 sretnooo dragaaa i kod tebe je pikcina...da nam svim curama ovaj mjesec bude dobitni 🤗🤗🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

anabelaaaa
    09. Siječanj 2021. 15:02

watson009

Meni se dogada to da vec 8.dan smedarim…ne puno ni stalno ali iscjedak nije normalan bijele boje, utucena sam maksimalno i ne zelim nista citati nego mirne glave u utorak na UZV…do tada nista ne mogu promijeniti pa se necu zivcirati, samo me strah da nije nastao nekakav problem u meduvremenu.
    Obavijestiti cu vas cure!

Iskoristite vikend za svoje voljene 🙏❤

Drzi se draga moja,I ne brini se.  I ja smedjarim sce vrijeme zbog kontracepcije I dr je rekao da je yo ok..da moze potrajat cijeli ciklus sve do prave menge...a I ti si ih pila,mozda je to uzrok

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• milamu
    09. Siječanj 2021. 15:14

Cure, bas ste dobre i pozitivne, svidja mi se ova druzina😊 zelim vam reci da vam svima zelim sto manje stresa i sto vise pozitive, uzivanja sa muzevima i sto prije pozitivne testice!🥰 
    Nakon dvije godine cekanja, nadanja, plakanja i mucenja sebe i muza i kojecega sto se dogadjalo, definitivno se sve zaboravi dok ugledate taj test! Ne odustajte i ne padajte, samo glava gore i jos jace naprijed! Vasa dusa vec ceka na vas❤ 
    Ako mogu kome kako pomoci, tu sam. Imam pun paket (ca15 kom.) Clearblue digitalne ovulacijske testice pa ako kojoj treba, rado cu poslati, samo ne znam kako to ide posto ne zivim u Hr ali uskoro cu doci za Zg pa mogu poslati😊 jako su pouzdani, ne morate mozgati jel crtica svjetlija ili tamnija i slicno, test pokaze smajlic kad O treba nastupiti. 
    Isto tako sto se tice vitamina, cajeva i homeopatije, isprobavala sam sve i svasta. Rado cu poslati odavdje za Hr ako nadjete nesto sto nema da se kupi. 
    I evo, obecala sam sebi da je ovo zadnji test, a mm ceka napismeno rezultate..petak mi je jos daleko pa sam nasla alternativu da ga uvjerim 🤣
    https://ibb.co/rMJm84t🙈

Inna_92
    09. Siječanj 2021. 15:25

Sanjarka88 🐰

Inna_

🔜🤰

Jutrooo curkeee…evo ja sam jutros ulovila piik
    https://ibb.co/WpwkqwH
    https://ibb.co/9p67QTP
    Sinoc bila akcija, pokriven dan prije O i idemo dalje sa akcijama 😂😅😂 narednih 48 sati se treba dobro oznojiti 😂😂

Svaka čast za ovaj pik! 🥰 Samo akcija 🥰❤
    Ja sam probala ovaj mjesec prvi put s LH trakicama, čisto da vidim kak to funkcionira 😄 Bile su nešto tamnije 11. i 12. dan, ali i dalje bljeđe nego kontrolna. 😄 Radi se o David trakicama, osj 10 mI (s Amazona).

Bas sam gledala te trakice? Stavis sličicu?

Iskorištene trakice sam bacala, ali pronaći ću po smeću kad dođem danas s posla ak muž nije bacio 😆

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

watson009
    09. Siječanj 2021. 16:03

Milamu nema vise da muzic sumnja u ispravnost testica 😉 Cestitam!  Neka je uredna trudnoca, mogu si misliti sto ti se sve dogadalo u glavi zadnje 2 godine...sada samo uzivaj!❤
    Cure nisam vas htjela opterecivati mojim smedim iscjedkom ali sad mi je drago da jesam. ANABELLA utjesila si me i hvala ti !!!! Pijem ih od 1.dana menge pa do ultrazvuka koji je u utorak. Novinette se zovu, mislim da sam dobro napisala 😅 nadam se da je to i kod mene normalno...
    Traveller normalno sam imala mengu 4 dana i onda se samo nastavilo smedarenje...
    Hvala Bogu pa imam vas ovdje 🙏
    Moje doktorice 😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 16:16

Inna_

Sanjarka88 🐰

Inna_

🔜🤰

Jutrooo curkeee…evo ja sam jutros ulovila piik
    https://ibb.co/WpwkqwH
    https://ibb.co/9p67QTP
    Sinoc bila akcija, pokriven dan prije O i idemo dalje sa akcijama 😂😅😂 narednih 48 sati se treba dobro oznojiti 😂😂

Svaka čast za ovaj pik! 🥰 Samo akcija 🥰❤
    Ja sam probala ovaj mjesec prvi put s LH trakicama, čisto da vidim kak to funkcionira 😄 Bile su nešto tamnije 11. i 12. dan, ali i dalje bljeđe nego kontrolna. 😄 Radi se o David trakicama, osj 10 mI (s Amazona).

Bas sam gledala te trakice? Stavis sličicu?

Iskorištene trakice sam bacala, ali pronaći ću po smeću kad dođem danas s posla ak muž nije bacio 😆

Ma nemoj kopat po smeću 😅
    Kad budes drugi put piskila 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 16:17

Watson eto vidis da je sve ok
    Samo bez sekiranja 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    09. Siječanj 2021. 16:25

watson009

Milamu nema vise da muzic sumnja u ispravnost testica 😉 Cestitam! Neka je uredna trudnoca, mogu si misliti sto ti se sve dogadalo u glavi zadnje 2 godine…sada samo uzivaj!❤
    Cure nisam vas htjela opterecivati mojim smedim iscjedkom ali sad mi je drago da jesam. ANABELLA utjesila si me i hvala ti !!!! Pijem ih od 1.dana menge pa do ultrazvuka koji je u utorak. Novinette se zovu, mislim da sam dobro napisala 😅 nadam se da je to i kod mene normalno…
    Traveller normalno sam imala mengu 4 dana i onda se samo nastavilo smedarenje…
    Hvala Bogu pa imam vas ovdje 🙏
    Moje doktorice 😊

Ma jeste sigurno ,ne brini.Ja sam bila cetvri dan dan ultrazvuku  od tad ih pijem I odmah mi je rekao za taj iscjedak...da ne regaujem nego kad dodje pravo krvarenje drugi da dodjem. Tako da u utorak ce sve biti ok,vidjeces ❤❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mia333
    09. Siječanj 2021. 16:36

Draga milamu, cestitam ti od sveg ❤ i zelim urednu i skolsku trudnocu!!! 🥰 Znam kroz sto si prolazila i hvala sto si to podijelila tu s nama! Podizes mi nadu i vjeru da su nakon toliko cekanja cuda ipak moguca! 🤗🙏❤
    Draga Bella, zelim da ti vrijeme donese mir i tako jako iscekivani plusic i da nam se vratis sa sretnim vijestima! Grlim te puno i saljem brdo snage! 🙏❤❤❤
    Draga Sanjarka, kod mene bas nista neuobicajeno za prijaviti. Temperatura se drzi povisena tako da je do O doslo, no ovaj ciklus sam otpisala buduci da sam bila pod velikim stresom od O na dalje kako se sve to izdogadjalo u Petrinji. Krov smo popravili, a ostalo moze cekati. Sad se vracamo za Njemacku, a u ponedjeljak opet na posao. Mislim da bi mi trebao jos tjedan godisnjeg da dodjem sebi, ali eto, sto je tu je...
    Saljem vam svima veliki zagrljaj i zelim ugodan vikend 🤗

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.