Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    08. Siječanj 2021. 19:45

milamu

🔜🤰

Milamucrtice se vide na svim testovima( radila si sve testove kao i ja heheh ja sam jos dodatno iz te i digitalne 🤦)… Svaki test koji je pozitivan je trudnoca…sada samo pozitivno i bez straha i stresa i ne radi vise testove to te samo stresira jos vise….smirenooi i polako do prvog pregleda….zelim ti od sveg srca da crtica pocne tamnit i da je to to….sretnooo 💋

Znam da je, cak sam isla kupovat isti test u tri razlicite drogerije, da ne bi bilo da je do testova🤣 totalno sam luda!
    Hvala ti puno, i ja drzim i tebi i svima fige! uff🍀

Ja ti čestitam, i onaj prvi tekst uopšte nije negativan,sve se mi borimo ovde za istu stvar 😘🥰😇 
    Zelim ti urednu i školsku trudnoću.  I javljaj nam utiske i pregled. I kakvi su ti simptomii ?? 😘🥰😇

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    08. Siječanj 2021. 19:46

Sandricak11

milamu

🔜🤰

Milamucrtice se vide na svim testovima( radila si sve testove kao i ja heheh ja sam jos dodatno iz te i digitalne 🤦)… Svaki test koji je pozitivan je trudnoca…sada samo pozitivno i bez straha i stresa i ne radi vise testove to te samo stresira jos vise….smirenooi i polako do prvog pregleda….zelim ti od sveg srca da crtica pocne tamnit i da je to to….sretnooo 💋

Znam da je, cak sam isla kupovat isti test u tri razlicite drogerije, da ne bi bilo da je do testova🤣 totalno sam luda!

Ja ti čestitam, i onaj prvi tekst uopšte nije negativan,sve se mi borimo ovde za istu stvar 😘🥰😇
    Zelim ti urednu i školsku trudnoću. I javljaj nam utiske i pregled. I kakvi su ti simptomii ?? 😘🥰😇

Mislim osim bola u stomaku. 😘

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• milamu
    08. Siječanj 2021. 19:46

Tess2709

Cure, evo me sa updateom. Muž je dobip nalaz spermiograma :oligoasthenoteratozoospermia. 93%nepokretnih :( Potpuno smo izgubljeni, imate li savjet što dalje?

Jel to prvi spermiogram?

anabelaaaa
    08. Siječanj 2021. 19:47

Tess2709

Cure, evo me sa updateom. Muž je dobip nalaz spermiograma :oligoasthenoteratozoospermia. 93%nepokretnih :( Potpuno smo izgubljeni, imate li savjet što dalje?

Mala brojka pokretnih nazalost...Koliko imate God? Da probate za profertilom..pa za mjesec dva ponoviti nalaz,on itekako moze varirati..Nista to nije strasno,ako se ne popravi postoji inseminacija...spermici se tretiraju, izabere se najbolji koji ce oplodit jajnu celiju I to je to...Znaci,oni koji nemaju spermija nikako u ejakulatu uspiju odredjenim punkcijama dobiti I ostvariti T.Ali nadam se da nece ni to trebati,uzmite neke pripravke za spermija, tipa tog profertila,vitamine seelena,cinka,arginina, maca prah je takodjer dobar I ejqkulacija redovna mjesec danaa beram svako treci dan.Sretno I ne brini, sve se to da srediti...🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Tess2709
    08. Siječanj 2021. 19:53

anabelaaaa

Tess2709

Mala brojka pokretnih nazalost…Koliko imate God? Da probate za profertilom..pa za mjesec dva ponoviti nalaz,on itekako moze varirati..Nista to nije strasno,ako se ne popravi postoji inseminacija…spermici se tretiraju, izabere se najbolji koji ce oplodit jajnu celiju I to je to…Znaci,oni koji nemaju spermija nikako u ejakulatu uspiju odredjenim punkcijama dobiti I ostvariti T.Ali nadam se da nece ni to trebati,uzmite neke pripravke za spermija, tipa tog profertila,vitamine seelena,cinka,arginina, maca prah je takodjer dobar I ejqkulacija redovna mjesec danaa beram svako treci dan.Sretno I ne brini, sve se to da srediti…🤗

Hvala ti na ovim utješnim riječima. Da, ovo nam je 1 spermiogram. Imamo 30 god oboje. Proučit ću profertil pa ćemo vidjet.

• milamu
    08. Siječanj 2021. 19:54

Sandricak11

Sandricak11

milamu

🔜🤰

Zelim ti urednu i školsku trudnoću. I javljaj nam utiske i pregled. I kakvi su ti simptomii ?? 😘🥰😇

Mislim osim bola u stomaku. 😘

Sise su mi ogromne i teske, prosarane zilama, bradavice me svrbe i ne krute se kao inace 😅 ono sto je drugacije je to da su teske kad ustajem ujutro, moram ih drzat rukama. I tople su, kao da imaju temperaturu.
    Probadalo me u dupetu prije par dana, bol u trtici, skroz lagano. Stalno me vuce jedan pa drugi jajnik, ziganje u maternici, par puta dnevno mi dodje onaj osjecaj topline ili grca u maternici, kao kad dobijete M pa ta bol prvi dan. Ali puuuno blaze, sve sto nazovem bolom je vise nelagodnost nego bol. Za temp ne znam jer sam pokidala toplomjer😅
    Drugo nista. Jedino mi je danas pohana riba smrdila stravicno na pisalinu. 

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Siječanj 2021. 19:57

anci000 🔜🤰🏼

https://ibb.co/cCs2yvm

Kod mene se nešto pomiješalo ali nema veze dignute glave idem dalje, novo piskenje nove trakice 💪🏻💪🏻
    Pratim i dalje

Hmmmm 🤷 glavu goreee milaaaa 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• milamu
    08. Siječanj 2021. 20:00

Tess2709

anabelaaaa

Tess2709

Mala brojka pokretnih nazalost…Koliko imate God? Da probate za profertilom..pa za mjesec dva ponoviti nalaz,on itekako moze varirati..Nista to nije strasno,ako se ne popravi postoji inseminacija…spermici se tretiraju, izabere se najbolji koji ce oplodit jajnu celiju I to je to…Znaci,oni koji nemaju spermija nikako u ejakulatu uspiju odredjenim punkcijama dobiti I ostvariti T.Ali nadam se da nece ni to trebati,uzmite neke pripravke za spermija, tipa tog profertila,vitamine seelena,cinka,arginina, maca prah je takodjer dobar I ejqkulacija redovna mjesec danaa beram svako treci dan.Sretno I ne brini, sve se to da srediti…🤗

Hvala ti na ovim utješnim riječima. Da, ovo nam je 1 spermiogram. Imamo 30 god oboje. Proučit ću profertil pa ćemo vidjet.

Trebalo bi bar 3 napravit da bi bilo pouzdano. Anabela ti je super napisala, probajte uzeti vitamine i pripravke koji ce mu popravit stanje, pa trk ponovo napravit spermio, mm je imao dobar nalaz ali je svejedno isao jos dva puta u razmaku od po 2mj, kupila sam mu neku Folio Men folnu, vjerojatno je utjecalo jer mu je nalaz bio jos bolji nego prvi put. Najbitnije- bar 7 dana ne imat seks! Nikako manje od 7, bar je nama tako receno.
    Ne brini previse, zelim vam svu srecu🍀

anabelaaaa
    08. Siječanj 2021. 20:13

Tess2709

anabelaaaa

Tess2709

Najbolje da odete dr sa nalazima I on ce vam dati odredjenu terapiju..Mladi ste,rijesice se to. Nas isto spermiogram nije bio najbolji I dr nam je dao to sto sam ti vec napisala..Ako pike,morace tatalno umanjit alkohol,malo popravit ishranu I bice to sve ok..pa znas sama da je samo jedan spernic dovoljan da se celija oplodi pogotovo ako je a tobom sve ok.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

marija3998
    08. Siječanj 2021. 20:23

Cure jel ima neko iskustva, baš sam bila na wcu i na papiru mi je bio trag svježe krvi, ne curi ni ništa nego je bio samo trag jedan, trebam danas dobit, ali nikada mi se ovo nije desilo, gurnula sam i Tampon i nema ništa

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.