https://ibb.co/rGPqMLk evo, valjda sam uspjela.
Ovaj zadnji je od jutros.
Milamu , ukljucujem se i ja, trudna jesi…. ali crta je slaba kada trebas da dobijes?
Danas. O je bila 24.12.
Zelim ti da je sve savrseno dobro, razumem kako se osecas, samo polako, cure sta vi mislite?
Hvala ti puno! Inace nisam panicar, skulirana sam uvijek i sa stresom se nosim odlicno, ali sad me takva panika hvata da gubim razum. Mozda nema razloga za brigu, ali eto, nevjerojatna mi je ta info- ja sam trudna. Kao da podsvjesno pokusavam da se razuvjerim.
Da, trebala bi biti jača ali…. ne mora nista da znači, nisi dobila sto je dobar znak! Da li je bol jaka da ne mozes da izdrzis? Jer onda nije dobro. Ali sve drugo uz pozitivan test je super! Drzim fige!
Prije sat vremena mi je doslo to probadanje kroz rodnicu sve do pupka, kao da cu dobiti. Inace imam pms bolove vec pet dana, sto je neuobicajeno za mene. Ali su puno blazi nego pred M. Mogu izdrzati, ali nisam ocekivala tu bol u tolikom intenzitetu, vec blaze kao sto su i ti grcevi i povlacenja blaga, vise nelagodnost nego bol.
Milamu crtice se vide na svim testovima( radila si sve testove kao i ja heheh ja sam jos dodatno iz te i digitalne 🤦)... Svaki test koji je pozitivan je trudnoca...sada samo pozitivno i bez straha i stresa i ne radi vise testove to te samo stresira jos vise....smirenooi i polako do prvog pregleda....zelim ti od sveg srca da crtica pocne tamnit i da je to to....sretnooo 💋
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Da, trebala bi biti jača ali…. ne mora nista da znači, nisi dobila sto je dobar znak! Da li je bol jaka da ne mozes da izdrzis? Jer onda nije dobro. Ali sve drugo uz pozitivan test je super! Drzim fige!
Prije sat vremena mi je doslo to probadanje kroz rodnicu sve do pupka, kao da cu dobiti. Inace imam pms bolove vec pet dana, sto je neuobicajeno za mene. Ali su puno blazi nego pred M. Mogu izdrzati, ali nisam ocekivala tu bol u tolikom intenzitetu, vec blaze kao sto su i ti grcevi i povlacenja blaga, vise nelagodnost nego bol.
P.S. Hvala ti❤
Crtice su jasno vidljive, samo sto ako je O bila na Badnjak crtica bi trebala biti jača, si sigurna da je O tad bila
Možda je kasnije 🤔🤔
Uvjerena sam da je tad bila, test je bio 23.12. pozitivan, a 24. sam osjetila O. Istrenirala sam osjetila do savrsenstva, zato sam sad skroz zbunjena🤣
Milamucrtice se vide na svim testovima( radila si sve testove kao i ja heheh ja sam jos dodatno iz te i digitalne 🤦)… Svaki test koji je pozitivan je trudnoca…sada samo pozitivno i bez straha i stresa i ne radi vise testove to te samo stresira jos vise….smirenooi i polako do prvog pregleda….zelim ti od sveg srca da crtica pocne tamnit i da je to to….sretnooo 💋
Znam da je, cak sam isla kupovat isti test u tri razlicite drogerije, da ne bi bilo da je do testova🤣 totalno sam luda!
Hvala ti puno, i ja drzim i tebi i svima fige! uff🍀
Cure, evo me sa updateom. Muž je dobip nalaz spermiograma : oligoasthenoteratozoospermia. 93%nepokretnih :( Potpuno smo izgubljeni, imate li savjet što dalje?
Sortiraj odgovore
Najstariji