Jutrooo curkeee…evo ja sam jutros ulovila piik
https://ibb.co/WpwkqwH
https://ibb.co/9p67QTP
Sinoc bila akcija, pokriven dan prije O i idemo dalje sa akcijama 😂😅😂 narednih 48 sati se treba dobro oznojiti 😂😂
Svaka čast za ovaj pik! 🥰 Samo akcija 🥰❤
Ja sam probala ovaj mjesec prvi put s LH trakicama, čisto da vidim kak to funkcionira 😄 Bile su nešto tamnije 11. i 12. dan, ali i dalje bljeđe nego kontrolna. 😄 Radi se o David trakicama, osj 10 mI (s Amazona).
Bas sam gledala te trakice? Stavis sličicu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i ja prijavljujem da pik sljedi kroz koji sat, večeras najkasnije 🙂 Lh skočio 🥰
https://ibb.co/JnfR8N0
Sanjalica sretno ❤
🥳🥳🥳🥳🥳
Lisa odlično za pik, samo naprijed💪
Drage moje najdraže žene, uzet ću malo predaha od foruma, ne od vas❤ nego zbog sebe i svoje pretjerane trenutne opsjednutosti. Danas mi je koma dan, rasplakala se ko kisna godina,što inače ne radim bas. Muž me utjesio, evo sad kuhamo ručak zajedno pa ćemo u šetnju malo da misli razbistrim. Treba mi to.
Tako da ću ostaviti otvoren forum na ovoj stranici,da kad se vratim krajem 2 mjeseca, da sve pročitam što se događalo ❤
Želim vam hrpu pluseva svima i da kad se vratim ne bude nijedne od vas ovdje nego da vas moram tražiti u jesenskim bebama😁🤞💕😘
Pozdravlja vas vaša Bellica💝
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella bas mi je zao da nas napustas 😪😪😪😪
Nadam se da ces se vratit brzo i to da objavis plusic ❤️
Lisa odlično za pik, samo naprijed💪
Drage moje najdraže žene, uzet ću malo predaha od foruma, ne od vas❤ nego zbog sebe i svoje pretjerane trenutne opsjednutosti. Danas mi je koma dan, rasplakala se ko kisna godina,što inače ne radim bas. Muž me utjesio, evo sad kuhamo ručak zajedno pa ćemo u šetnju malo da misli razbistrim. Treba mi to.
Tako da ću ostaviti otvoren forum na ovoj stranici,da kad se vratim krajem 2 mjeseca, da sve pročitam što se događalo ❤
Želim vam hrpu pluseva svima i da kad se vratim ne bude nijedne od vas ovdje nego da vas moram tražiti u jesenskim bebama😁🤞💕😘
Pozdravlja vas vaša Bellica💝
Srecice moja ❤❤❤
Odi,razbistri glavu..odmori ❤ nadam se da ces naci svoj unutarnji mir i spokoj 🙏🙏
Saljem ti ogromni zagrljaj ❤❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hvalaaa curee na podrscii heheh...pokrila sam sinoc dan pa cu i naredna 2 😌 nadam se da ce sve biti uredu i da ce se uhvatiti....svim curamaaaa koje love pik zelim sto prijeeee da ga uloveee i srecuuu daaaa se sve dobroo zavrsiii 💋💋💋💋
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Bella sretno i javi nam za plusić ❤❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bella razumijem te i podrzavam u potpunosti! 🙌❤
Odmori glavu i tijelo, nekada doista iscrpi neprestano citanje o trudnoci i slicnim temama!
Javi nam se molim te ponekad da znamo kako si, doista smo se povezale ,potrazi nas...❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Meni se dogada to da vec 8.dan smedarim...ne puno ni stalno ali iscjedak nije normalan bijele boje, utucena sam maksimalno i ne zelim nista citati nego mirne glave u utorak na UZV...do tada nista ne mogu promijeniti pa se necu zivcirati, samo me strah da nije nastao nekakav problem u meduvremenu.
Obavijestiti cu vas cure!
Iskoristite vikend za svoje voljene 🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bella samo ću ti reći da prvo šta sam pomislila kad sam pročitala tvoj tekst je da će se ona vratiti za 2 mjeseca sa predivnim vijestima ❤️
Želim ti svu sreću i da odmoriš dušu i tijelo ❤️👫
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji