Sayuri ja bih rekla ujutro, danas ste vec pokrili? Ali nemoj mi puno vjerovati, ja nisam ni T od trudnoce vidjela 😂😂
Curke, malo nezgodno pitanje…
Pik na trakicama je krenuo lagano nedjelju navece, jucer cijeli dan i evo tek maloprije druga linija opet svijetli..sad vjerovatno je O danas, i sinoc i jutros smo hopsali…😊 Sada me zanima da li je bolje jos jednom veceras ili ujutru….🤔 Muz se dao na raspolaganje da biram …
Haha a baš je požrtvovan
Ako gledaš teoretski, možda bolje ujutro (i da mu se spermići malo oporave od danas, a i već ste pokrili).
Ali zašto se siliti- ak vam se bude hopsalo večeras, pa volite se- neće naštetiti 🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Mokoshnisam probala, ali morat cu nesto poduzeti.. hvala ti na savjetu ❤️
Curka tako mi je drago da si pozitivna ❤️ Tako i treba! To je, doslovno, pola uspjeha ❤️
Imam povjerenja u dragog Boga bit Ce kako treba biti🤗jel koristio tko Lubrikant za pomoć pri začeću – pakiranje od 8 punih aplikatora? Citam na netu i razmisljam dal' da si uzmem...posto sam u zadnje vrijeme jakoo suha
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Mokoshnisam probala, ali morat cu nesto poduzeti.. hvala ti na savjetu ❤️
Curka tako mi je drago da si pozitivna ❤️ Tako i treba! To je, doslovno, pola uspjeha ❤️
Imam povjerenja u dragog Boga bit Ce kako treba biti🤗jel koristio tkoLubrikant za pomoć pri začeću – pakiranje od 8 punih aplikatora? Citam na netu i razmisljam dal' da si uzmem…posto sam u zadnje vrijeme jakoo suha
Samo PreSeed, sve ostalo ubi spermice...😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
https://www.amazon.com/Pre-Seed-Fertility-Friendly-Personal-Lubricant-applicators/dp/B004382GWK
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Bella imaš kakvu strategiju za ovaj tjedan/vikend? Mi smo rekli da ćemo ovaj mj opušteno ;) za sad mi ide, prekjučer me muž pitao koji je dan ciklusa, bome nisam znala na prvu morala sam zbrojiti, još on izračunao prije mene:) pratila sam ovulaciju zadnja tri mjeseca i bila je na 14. ili 15. dan tak da okvirno znam kad će.. uvijek mi dođe na vikend :D imamo/imat ćemo odnose kak nam dođe, bez tempiranja,preračunavanja,forsiranja i slično. samo zadovoljstvo i ljubav haha, pa da vidimo dal će tak upalit 🤞🏻
Imam strategiju😁 mislim da ćemo sutra pa onda petak,subota i nedjelja,ovisi kako će mi biti pik.
Plan je pokriti bas te dane oko O. Iako vidjet ćemo kako će to ići.
Ovo što okvirno znaš kad je O je super i ne moraš oko toga jako paziti i super je što si opustena. 👌
Čak sam i ja manje napeta ovaj ciklus. Iako strategiju imam,pokrit ćemo vjerojatno kako će nam se dati😁 no svakako za vikend stavljam fokus🤗
Hvala ti na podrski draga Bella, i ja tebi zelim srecu najvecu 🍀🍀🍀 iz mjeseca u mjesec, od kad sam se pridruzila ovdje na forumu mi dvije se skroz pratimo s ciklusima, bilo bi fenomenalno da zajedno i plusic ugledamo! 💖 drago mi je da si i ti manje napeta, sva ta nasa stanja se odrazavaju na nas organizam i vjerujem u ono sto svi oko nas pricaju da se fakat treba malo i opustiti i prepustiti 😜🤗
Lovely moja idemooooo po taj plusic konacno! zajedno smo jace💖💖
Sarita hvala ti💜💜 sretnooo i tebi! vjerujem da ti nije lako ali zenaaa si, mozes sve 😉💪😘
gdje nam je Lisa, i s njom se pratimo 😊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Curke, malo nezgodno pitanje…
Pik na trakicama je krenuo lagano nedjelju navece, jucer cijeli dan i evo tek maloprije druga linija opet svijetli..sad vjerovatno je O danas, i sinoc i jutros smo hopsali…😊 Sada me zanima da li je bolje jos jednom veceras ili ujutru….🤔 Muz se dao na raspolaganje da biram …
Haha a baš je požrtvovan
Ako gledaš teoretski, možda bolje ujutro (i da mu se spermići malo oporave od danas, a i već ste pokrili).
Ali zašto se siliti- ak vam se bude hopsalo večeras, pa volite se- neće naštetiti 🥰
😂😂😂🔝🔝🔝 joj tesko je tim nasim muskarcima, jadnicki stalno se moraju zrtvovati i patiti hahahha 😜😜😜
ja isto glasam za sutra ✌Sayuri, nek se malci nakupe 😉
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tina, Tommy, Monstera, Ivana drzim 🤞🤞, sretnoooo vam s testicima! 🍀🍀
Freya jos ima nadee dok ne dode 💜
Zuzuzujalica stres je uzas, da probas mozda s kakvom fizickom aktivnoscu ako imas toliko vremena? barem nesto za pocetak da se malo rijesis stresa i te lose energije iz organizma🤗😘 drzim fige da sve dode na svoje i da imas uskoro plusic🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sayuri ja bi na vašem mjestu sutra hopsala
Ma ja sam se napunila spermicima i veceras, onako za svoj gust...😜
A budem i ujutru🤣
Kako si anciooo? Jel stalo krvarenje?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
https://www.amazon.com/Pre-Seed-Fertility-Friendly-Personal-Lubricant-applicators/dp/B004382GWK
Hej, ima taj Preseed i na Plus minus stranici, prije ce doc 😉
Preseed je vrh...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji