Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    04. Siječanj 2021. 09:08

Jutro cure. ☕ Kad vec pricamo o simptomima. Ja sam jako razdrazljiva (jadan moj muz) i placljiva, malo vise piskim, ponekad imam osjecaj da malo bolje osjetim mirise, ali nemam ni mucnine, ni zgaravice, ni cudnog okusa, sise bez promjena. Mislim da ce to kod mene sve doci kasnije, ukoliko se odrzi. Gin mi radi poslijepodne. Bas me zanima sta ce mi sestra reci. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

curka93
    04. Siječanj 2021. 09:24

Cure jel koja od vas koristila vaginalete 5 etericnih ulja u tamnom ulju? Sad mi sestra od ginekologa rekla da to koristim 3x tjedno do pregleda iduceg sto znaci jos 4mj...i sad sam zbunjena nisam je ni pitala pa kaj onda s odnosima😭

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Bella🌟
    04. Siječanj 2021. 09:41

anci000 🔜🤰🏼

Bella🌟

Sanjarka88 🦋

anci000 🔜🤰🏼

Sanjarka88 🦋

Bella🌟

Sanjarka88 🦋

Bella🌟

Jutro☕
    Sanjarka i kod mene je danas povratak na posao😭 budemo izdrzale😁
    Tina25 Hahaha da😂😂
    Lavanya odlično za pik. Sretno na pregledu danas i javi kak je proslo🤗

Budemo nekako da 😪
    Jesi pocela s trakicama?

Još nisam,imam ih još 8 pa da ih ne trošim jer mislim da se još ništa ne događa. O će biti od 14-16 dc otprilike pa ću negdje 12 početi i nadam se uhvatiti pik. O bi trebala biti ovaj vikend otprilike.
    Ti polako već odbrojavas😁

Lagano da 😁 jos 3 dana i krece umisljanje simptoma 🤦‍♀️🥳

ma nije to umisljanje :)

Ma jok, zadnja 2 ciklusa sam imala 100 simptoma 😅
    Tebe grlim jaaako 🤗

🤭🤭🤭🤭
    Grlim te i ja💕💕

oci mi se napunile suzama 💕💕💕💕

imam neko onako glupo pitanje, kad ste pocele nakon svega hopsati?
    mene neka euforija za novu borbu uhvatila da je to strasno, a tek doktoricu nazvat u cet moram

Najbolje kao ja, prdezi i krv-desni i amen
    poslije tek ostali simptomi

ma vi ste dobitne ovaj ciklus💕💕

Mi smo čekali da prodje prva M, znači mjesec i nešto no moja situacija je drugačija jer sam bila 10+par dana kad je bio i imala upalu maternice poslije pa dok se to sve smirilo i dok nije završila prva menstruacije nakon čišćenja smo čekali.  Pričekaj dok ne prestane krvarenj pa mislim da mozes😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Nives27
    04. Siječanj 2021. 09:42

Cure čitam vas već duže vrijeme a nikako da se priključim. Zbilja ste predivne i stvarno ste podrška jednoj drugoj❤️ M i ja smo se krenuli pokušati prvi puta u 12/2020..Zadnjih par dana osjećam povremenu bol u donjem dijelu trbuha i primjetil sam ujutro samo kada perem zube da mi onako malo izađe sukrvice kao krvarenje desni. S obzirom da vještica treba doći 7.1 napravila sam danas ujutro test sa digitalnim i pokazao je minus :/ nekako kao i sve baš sam se ponadala ali nema veze s obzirom da smo tek krenuli više sreće drugi put :) 

👩🏼 27

👱🏻‍♂️32

Pokušavamo 12/2020
    08.03. blighted ovum 6tj
    31.07 missed abortion 10 tj

Bella🌟
    04. Siječanj 2021. 09:43

Curka s kojom namjerom koristiš te vaginalete? Mislim da odnose možeš imati normalno. Ovisi o tome zašto ih koristiš. Npr prije ciklus ili dva sam isto koristila vaginalete jer mi se sve dolje upalilo i mogli smo imati normalno odnose ,samo što smo imali odnos prije nego sam stavila vaginaletu.

Bella🌟
    04. Siječanj 2021. 09:45

Nives27

Cure čitam vas već duže vrijeme a nikako da se priključim. Zbilja ste predivne i stvarno ste podrška jednoj drugoj❤️ M i ja smo se krenuli pokušati prvi puta u 12/2020..Zadnjih par dana osjećam povremenu bol u donjem dijelu trbuha i primjetil sam ujutro samo kada perem zube da mi onako malo izađe sukrvice kao krvarenje desni. S obzirom da vještica treba doći 7.1 napravila sam danas ujutro test sa digitalnim i pokazao je minus :/ nekako kao i sve baš sam se ponadala ali nema veze s obzirom da smo tek krenuli više sreće drugi put :)

Dobrodošla i sretno, neka čim prije ugledas svoj plusić🤗🤗🤞

• Nives27
    04. Siječanj 2021. 09:49

Hvala ti Bella🥰

👩🏼 27

👱🏻‍♂️32

Pokušavamo 12/2020
    08.03. blighted ovum 6tj
    31.07 missed abortion 10 tj

Sandričak
    04. Siječanj 2021. 09:59

Jana25

Sandricak11

Kod mene opet roze sekret. I imam male grceve u donjem stomaku. Znaci 6,7 Dpo. 😶😐
    Sanjarka hvala na dobrodoslicii 😇🥰🥳

Bok!🤗
    Ja sam imala roza iscjedak 5 dpo sa m grcevima. 6 i 7 dpo se smanjivo. 10dpo sam popiskila jako svijetlu crticu. 12 dpo vec je iskakala iz testa 😊
    Sretno 🤞🥰

Dobro jutro devojke.  Cim sam otisla u wc opet kad sam piskila pojavilo se vrlo malo roze  znaci jedva primetno ali primetila sam. 😆
    Sacekacu bas do 7.januara za neki test ,tad mi je i Božić pa se mozda i obradujem. 😇
    Jana cestitam ti  🥰😘
    Mozda si i pisala,ali jesi li imala kakve druge simptome posle tog krvarenja pa do testa ? Ja ne znam dal tripujem ali osecaj kao vrlo malu mucninu ,msm da ipak dolazi iz glave,ko zna. 😒🤔

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    04. Siječanj 2021. 10:03

Zdravoo curkee...evo da i ja kazem nesto za simptome...ja kada sam ostala trudna ja sam 5.dpo pocela da osjecam prve simptome...bol u cicama katastrofalna,konstantna glad i nesanica,i osjecaj da sam trudna 🤗 ja sam jednostavno osjetila i znala...i onda sam prerano uradila test i bio je pozitivan...poslije tog prvog svaki dan sam radila ujutru i navece jer sam se bojala i predosjetila da nesto nije uredu i da nece biti uredu....i eto desilo se sto se desilo...nadam se narednog puta da uopste necu da mislim i da sta osjecam,pogotovu ovo lose sto sam predosjetila prosli puta 💋💗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    04. Siječanj 2021. 10:05

I daaaa to sam zaboravila...tempica konstantno preko 37°c iii mlijecno bijeli isjedak....

Zelim svim curala plusicee a one koje ga vec imaju urednu i skolsku trudnocuu i samo pozitivne misliii 💗💋💗💋

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.