Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_mu
    18. Ožujak 2019. 11:34

Angie curo bas mi je zao! 🙁
    Grizli ☘️🍀☘️🍀☘️🍀 svi ti toliko želimo da uspiješ i toliko se svi radujemo tvom + kao sa je nas! 🙏😘
    Katja čestitam draga! Urednu i školsku trudnoću ti želim!
    Djevojke još dva dana do pregleda... nadam se će se vidjeti napredak 🙏🙏🙏🙏 pijem duphaston, većinom ležim odmaram, bas sam MM jučer rekla da ću se stopit s ovom kutnom dosadilo mi.... u petak i sub sam imala grčeve u donjem dijelu trbuha i smeđarenje, evo od jučer skoro pa i nema bolova a nema nikakvog ni iscjetka..... imam sreće pa mi je  MM na godišnjem pa većinu stvari on napravi. Čak je i sude počeo u perilicu stavljat 😂
    E sad se samo molit i čekati 🙏❤️😘

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Tanjuška36
    18. Ožujak 2019. 12:22

katja32

Hvala Mika111, u 8mj prošle god.sam imala spontani, sad nam je trebalo 5mj do plusa. Simptomi su isti kao da ću dobit, pritisak u trbuhu, gusti bijeli iscjedak,
    (.) (.) malo bolne, i jučer sam bila baš jako čangrizava😁

Cestitam! 🎉🎉🎉

• Bebalove
    18. Ožujak 2019. 13:01

katja32

Trudilice i čekalice drage pratim vas i želim vam da što prije ugledajte svoj +. Ja sam danas trebala dobiti M i nisam mogla više čekati i pišnula sam test i pojavio se naš +

Cestitam  i zelim ti skolsku trudnocu 🤗👶🎉🎉🎉

Bebalove

Grizli
    18. Ožujak 2019. 14:15

Curke hvala vam na podrsci i dobrim zeljama. Ja obavila transfer. Moj smrzlic su vratili mi i sad slijedi duuugo cekanje u kojem 1 dan je kao godina 100. Al dobro sve ćemo izdrzat. Posto mi je to 4.transfer ako bude neuspjesan planiraju dalje neke obrade i lijekove uvoditi po sistemu corava kokos nabode zrno. Svim curkama sretno! Ima koja da radi testic ovih dana? 

Angie1205
    18. Ožujak 2019. 14:41

Grizli neka ovaj smrzlic bude sretan...svi tebe cekamooo 😘
    Ja na poslu al sve cekam tvoje javljanje pa skicam pomalo 😉
    Nisam zapamtila tko je ugledao plusic al od sveg ❤️ zelim skolsku trudnocu!
    Svima koje odbrojavaju nek ih laganini zaobidju vjestice zvane Djurdje, Fifike i slicne njima!
    Mene sve strah da ce me veceras opalit kad budem solo navecer, samo nek se isplacem dok mm dodje s posla  u 22h da i njega jos vise ne izdeprimiram.

tata_me_zove_zlato
    18. Ožujak 2019. 16:31

Bice ovo uspesno Grizli 🙏🙏🙏  

url=https://lilypie.com]

Grizli
    18. Ožujak 2019. 16:46

Angie ako je potrebno isplakati se isplaci treba tu tugu negdje izbaciti a ne sprmeiti u ladicu jer onda naknadno dodju na naplagu te tuge.
    Tata hvala... 

Mallla
    18. Ožujak 2019. 17:27

Angie ako je IMOCKI u pitanju mora bit Ante 😂😂😂
    Katja32 čestitam, neka bude školska trudnoća!
    Grizli sretno sretno odbrojavanje počinje, ajde mala frozen smjesti se fino

Mallla
    18. Ožujak 2019. 17:29

E da i netko je trakice stavio zaboravila sam tko al čini mi se da je 11.3 bio pik znači 12.3 ovulacija

• Tonkica1
    18. Ožujak 2019. 17:41

Katja cestitam i zelim ti urednu i skolsku trudnocu!
    Cure kojima je dosla M, zao mi je! U nove pobjede!
    Meni je danas dosao nalaz testa trombofilije, moze pomoc?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.