Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    20. Svibanj 2020. 15:17

Valeera

Tommyfame

Valeera

Ja i dalje ne razumijem zašto pitanje postoje li plodni dani tokom trudnoće. Ukoliko si koristila trakice od zadnje "lažne" menstruacije, i pokazale su da si plodna onda nije trudnoća. Dakle ovulacija se ne može dogoditi ukoliko postoji trudnoća.

Maaa pusti 🤣 ne vrijedi hahaha

Nisam shvatila jel to trol ili zena treba pomoć u razumijevanju osnove biologije

Šta god da je, nije dobro🙈
    Mi smo u LH trakicama imali jednu trolicu, ona skoro u mjesec dana nije rodila po simptomima koje je imala i kako je sve brzo islo. Priča je bila veeeeoma slicna ovoj, pa smo malo zato nakostriješene. 🙈🙈🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

watson009
    20. Svibanj 2020. 17:59

Ne se zivcirati cure,mene to cak i zabavlja ...ljudi nisu dovoljno informirani. Jebaj ga,bitno da ucimo u skoli hrpu toga sto nam nikadaaaa nece koristiti!!!
    Da vas pitam,ima netko da broji do NE dolaska vjestice ? Da se malo veselimo i navijamo 😍
    Ja si lovim plodne dane,za sada ih jos nema...po kalendaru bi trebali biti za vikend,naoruzana sam LH uredajem i ima da ju ulovim ovaj mjesec hehe
    mjesec mi je dosta stresan pa ako se nista ne primi znam razlog...😭
    Iduci tjedan idem na ginekoloski pregled pa cu znati i tocno zdravstveno stanje ,dal je i dalje sve super...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tommyfame
    20. Svibanj 2020. 19:34

jelenajelena

O jojtommyfame🤣🤣🤣ja ti se divim….ja nemam volje da objasnjavam nista vise ziiiivciii su mi kao končić🤦‍♀️🤦‍♀️

Eeee jelooooooo pa di si tiiii?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    20. Svibanj 2020. 19:36

jelenajelena

O jojtommyfame🤣🤣🤣ja ti se divim….ja nemam volje da objasnjavam nista vise ziiiivciii su mi kao končić🤦‍♀️🤦‍♀️

Stisnuh ja Pošalji prije nego sam dovrsila 🤣🤣

Sad cu bit ko padobranac,no jesi mozda ti prije par mjeseci imala štence? 
    Nekako mi zvoni da je netko imao..ja mislila Peggy a ona veli da nije..pa sad mislim da si ti 🤣🤣

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

jelenajelena
    20. Svibanj 2020. 21:09

Tommyfame

jelenajelena

Nekako mi zvoni da je netko imao..ja mislila Peggy a ona veli da nije..pa sad mislim da si ti 🤣🤣

Eeeeeiii pa tu sam,,citam vas,ali slabo se javljam jbg🤭....da ja sam imala stence..od kojih je ostalo samo jedno koje sam ja othranila....🥰🐕🐕

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Tommyfame
    20. Svibanj 2020. 21:59

jelenajelena

Tommyfame

jelenajelena

Eeeeeiii pa tu sam,,citam vas,ali slabo se javljam jbg🤭….da ja sam imala stence..od kojih je ostalo samo jedno koje sam ja othranila….🥰🐕🐕

Eto rijesen misterij :) 

Bas sam se sjetila cijele te price neki dan..nadam se da su vedriji dani ❤❤

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    20. Svibanj 2020. 22:01

NeverGiveUp55

Hvala vam curke javim se🥰

Jesi testirala?

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

nina23
    20. Svibanj 2020. 22:24

Pozz. Nova sam ovdje. Ali evo i mi planiramo bebu i ne ide 😔 Ovo dana se obradovala da uspjelo al na kraju nista

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Marina86
    20. Svibanj 2020. 22:36

Pozdrav svima😊
    Čitam vas zadnjih dana pa da se pridružim..
    Malo o nama- imali smo ureaplazmu koju smo riješili nakon 2. ture Doksiciklina. Kolika je mogućnost da se vrati? 
    Iako imam PCOS ( svi ostali nalazi uredni) gin. nas je pustila da radimo na bebi i tek ovaj mjesec sam dobila klomifene pa sljedeći tjedan krećem s folikulometrijom i ciljanim odnosima. 🙏

👩37 👨42

od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

watson009
    20. Svibanj 2020. 23:17

nina23 pozdrav,koliko dugo pokusavate ? Glavu gore...nema posustajanja! Tu smo da podignemo jedna drugu...novi mjesec nova nada.😎🙏

MarinaK dobro dosla i brzo nam javila plusic 😍
     s obzirom da cete na ciljane odnose pretpostavljam da ta situacija vec traje duze vrijeme....

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.