Ja i dalje ne razumijem zašto pitanje postoje li plodni dani tokom trudnoće. Ukoliko si koristila trakice od zadnje "lažne" menstruacije, i pokazale su da si plodna onda nije trudnoća. Dakle ovulacija se ne može dogoditi ukoliko postoji trudnoća.
Maaa pusti 🤣 ne vrijedi hahaha
Nisam shvatila jel to trol ili zena treba pomoć u razumijevanju osnove biologije
Šta god da je, nije dobro🙈
Mi smo u LH trakicama imali jednu trolicu, ona skoro u mjesec dana nije rodila po simptomima koje je imala i kako je sve brzo islo. Priča je bila veeeeoma slicna ovoj, pa smo malo zato nakostriješene. 🙈🙈🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ne se zivcirati cure,mene to cak i zabavlja ...ljudi nisu dovoljno informirani. Jebaj ga,bitno da ucimo u skoli hrpu toga sto nam nikadaaaa nece koristiti!!!
Da vas pitam,ima netko da broji do NE dolaska vjestice ? Da se malo veselimo i navijamo 😍
Ja si lovim plodne dane,za sada ih jos nema...po kalendaru bi trebali biti za vikend,naoruzana sam LH uredajem i ima da ju ulovim ovaj mjesec hehe
mjesec mi je dosta stresan pa ako se nista ne primi znam razlog...😭
Iduci tjedan idem na ginekoloski pregled pa cu znati i tocno zdravstveno stanje ,dal je i dalje sve super...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
O jojtommyfame🤣🤣🤣ja ti se divim….ja nemam volje da objasnjavam nista vise ziiiivciii su mi kao končić🤦♀️🤦♀️
Eeee jelooooooo pa di si tiiii?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
O jojtommyfame🤣🤣🤣ja ti se divim….ja nemam volje da objasnjavam nista vise ziiiivciii su mi kao končić🤦♀️🤦♀️
Stisnuh ja Pošalji prije nego sam dovrsila 🤣🤣
Sad cu bit ko padobranac,no jesi mozda ti prije par mjeseci imala štence?
Nekako mi zvoni da je netko imao..ja mislila Peggy a ona veli da nije..pa sad mislim da si ti 🤣🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Nekako mi zvoni da je netko imao..ja mislila Peggy a ona veli da nije..pa sad mislim da si ti 🤣🤣
Eeeeeiii pa tu sam,,citam vas,ali slabo se javljam jbg🤭....da ja sam imala stence..od kojih je ostalo samo jedno koje sam ja othranila....🥰🐕🐕
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Eeeeeiii pa tu sam,,citam vas,ali slabo se javljam jbg🤭….da ja sam imala stence..od kojih je ostalo samo jedno koje sam ja othranila….🥰🐕🐕
Eto rijesen misterij :)
Bas sam se sjetila cijele te price neki dan..nadam se da su vedriji dani ❤❤
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Hvala vam curke javim se🥰
Jesi testirala?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Pozz. Nova sam ovdje. Ali evo i mi planiramo bebu i ne ide 😔 Ovo dana se obradovala da uspjelo al na kraju nista
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Pozdrav svima😊
Čitam vas zadnjih dana pa da se pridružim..
Malo o nama- imali smo ureaplazmu koju smo riješili nakon 2. ture Doksiciklina. Kolika je mogućnost da se vrati?
Iako imam PCOS ( svi ostali nalazi uredni) gin. nas je pustila da radimo na bebi i tek ovaj mjesec sam dobila klomifene pa sljedeći tjedan krećem s folikulometrijom i ciljanim odnosima. 🙏
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
nina23 pozdrav,koliko dugo pokusavate ? Glavu gore...nema posustajanja! Tu smo da podignemo jedna drugu...novi mjesec nova nada.😎🙏
MarinaK dobro dosla i brzo nam javila plusic 😍
s obzirom da cete na ciljane odnose pretpostavljam da ta situacija vec traje duze vrijeme....
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji