Ja znam te sve stvari samo mi je trebao potvrdan odgovor da ptvrdin svoje misljenje jer nemam s kim pricat o tome svemu i sve sto me zanima moram guglat al neznan koliko je sad istine koliko ne pa sam misla da se mogu savjetovat s vama ovdje..samo to je bio moj cilj nista drgo…znam razliku izmedu implatacijskog krvarenje i normalne menge, samo ovaj mjesec me pobunilo to sta je kratko trajala jako jako oskudna je bila i drugacija boja… Stvarno nisam imala nikakve lose namjere…
Oke..jesi napravila test?
Nisam, kupit cu ga danas pa cu sutra sa jutarnjom napravit…
Ne tribas radit s jutarnjim urinom, možeš bilo kad ako mislis da je ono onda bila lažna menstruacija.
Onda cu napravit kasnije kad zavrsim s poslom
Ja znam te sve stvari samo mi je trebao potvrdan odgovor da ptvrdin svoje misljenje jer nemam s kim pricat o tome svemu i sve sto me zanima moram guglat al neznan koliko je sad istine koliko ne pa sam misla da se mogu savjetovat s vama ovdje..samo to je bio moj cilj nista drgo…znam razliku izmedu implatacijskog krvarenje i normalne menge, samo ovaj mjesec me pobunilo to sta je kratko trajala jako jako oskudna je bila i drugacija boja… Stvarno nisam imala nikakve lose namjere…
Ne tribas radit s jutarnjim urinom, možeš bilo kad ako mislis da je ono onda bila lažna menstruacija.
Sretno 🤞
Javi kak je proslo
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Drzim fige da bude plusić 🙂🙂🙂.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ja i dalje ne razumijem zašto pitanje postoje li plodni dani tokom trudnoće. Ukoliko si koristila trakice od zadnje "lažne" menstruacije, i pokazale su da si plodna onda nije trudnoća. Dakle ovulacija se ne može dogoditi ukoliko postoji trudnoća.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Ja i dalje ne razumijem zašto pitanje postoje li plodni dani tokom trudnoće. Ukoliko si koristila trakice od zadnje "lažne" menstruacije, i pokazale su da si plodna onda nije trudnoća. Dakle ovulacija se ne može dogoditi ukoliko postoji trudnoća.
Maaa pusti 🤣 ne vrijedi hahaha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
O joj tommyfame🤣🤣🤣ja ti se divim....ja nemam volje da objasnjavam nista vise ziiiivciii su mi kao končić🤦♀️🤦♀️
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Maaa pusti 🤣 ne vrijedi hahaha
Nisam shvatila jel to trol ili zena treba pomoć u razumijevanju osnove biologije
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Ma kakva O ako su ciklusi svako 14 dana...
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji