Napravi testic :) nema srece od simptoma 😰
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ovako nisan balavica ni budala, dosla sam ovdje da s nekim podjelim svoju situaciju i da me neko moze savjetovat ko je iskusniji od mene
Imama neredovite M i sindrom pcos s mjesecnicama koje dolaze svako 14 dana
Zadnja prava M mi je bila od 19 do 26.04 znavi 8 dana
Na M kalendaru pokazivalo mi je plodne dane 27 28 29.04 tad sam imala odnose ali i dane nakon, da bi mi se nakon 11 dana pojavila ponovo ajmo rec M koja ke traja svega 4 dana (sto nije uobicajno za mene kojoj inace traju od 7 do 10)( i ja sam je oznacila na kalendaru zato sam rekla da mi treba jos 13 dana do sljedece M moze bit da je bila lazna nikad se nezna) i bila je tako oskudna da bi u ta 4 dana par sati bilo nesto pa par sati nebi bilo da nije higijene mogla sam sa jednim uloskom proc to sve… I sad vec ima par dana imam zatvor da odem eventualno jednom na wc sta je za mene jako cudno jer jnace imam jako dobru i urednu stolicu napuhana sam i muce me vjetrovi sise su mi jako nabubrile i imam osjecaj da mogu pojest kamion hrane sta takoder je cudno za mene jer knace jedem jedan do dva puta dnevno… Eto ukrazko ako te jos nesto zanima slobodno pitaj… Dolazim u miru a ne da bi se svadala prepirala ili ti neznan sta jos… 🤗😁
Ajmee napokon sam pronasla nekog kome dolazi menga non stop!! Ja isto imam pcos i meni ako ne pijem pilule isto bude to neko cudno krvarenje svakih 8-9 dana uzas!! I onda si ne mozes nista racunat niiti plodne dane niti ovulacije katastrofa! Ti simptomi mogu bit a i ne moraju bit T (ja znam imat iste te simptome i umislit si svasta, gledam kolica po internetu hah i onda lijepo prokrvarim😪) ugl. svakako pricekaj nekoliko dana od te ocekivane M pa onda napravi test, ovak nikad ne znas...
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
@NeverGiveUp55
tvoj slučaj je veoma zbunjujuć toliko da uistinu zvuči kao da si balavica i(li) trol i da ne znas osnove funkcioniranja ženskog reproduktivnog sustava. Pretpostavljam da znaš uguglati "miss7mama forum" i slicno da dodes i opises svoj problem, tako mozes za pocetak naucit neke osnove koje djeca u 7. ili 8. razredu uče. Ok, sad ces rec da imas poseban slucaj, imas PCOS. Razumljivo, nikome tijelo ne radi po skolski, sigurno nije ni meni. Ali ne mozes dolaziti sa pitanjima poput: da li ovulacija i plodni dani prestaju sa trudnoćom, odgovor se vec nalazi u pitanju- TRUDNOĆA. I da se znaju osnove, lako se zaključi. Ovo sve sto sto si napisala je toliko konfuzno. Menstrualni kalendar sam izracuna na ne znam kojoj bazi da je tebi O 8. dan ciklusa, iako je po meni to premalo da u toj fazi folikul sazrije u zdravu jajnu stanicu. Al vec poslije toga si imala nekakvo krvarenje. Sigurno ne može bit implatacija.
Ja ti savjetujem da se konzultiras sa svojim ginekologom i uzmes nekakvu terapiju da izreguliras ciklus.
A sad i ako ti je ono bila lazna neka menstruacija kako ti kazes, svejedno ti je trebala doc vec nova, jer svako 14 dana imas. 19. si dobila, sad je isto 19. pa eto. Napravi test.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ovako nisan balavica ni budala, dosla sam ovdje da s nekim podjelim svoju situaciju i da me neko moze savjetovat ko je iskusniji od mene
Na M kalendaru pokazivalo mi je plodne dane 27 28 29.04 tad sam imala odnose ali i dane nakon, da bi mi se nakon 11 dana pojavila ponovo ajmo rec M koja ke traja svega 4 dana (sto nije uobicajno za mene kojoj inace traju od 7 do 10)( i ja sam je oznacila na kalendaru zato sam rekla da mi treba jos 13 dana do sljedece M moze bit da je bila lazna nikad se nezna) i bila je tako oskudna da bi u ta 4 dana par sati bilo nesto pa par sati nebi bilo da nije higijene mogla sam sa jednim uloskom proc to sve… I sad vec ima par dana imam zatvor da odem eventualno jednom na wc sta je za mene jako cudno jer jnace imam jako dobru i urednu stolicu napuhana sam i muce me vjetrovi sise su mi jako nabubrile i imam osjecaj da mogu pojest kamion hrane sta takoder je cudno za mene jer knace jedem jedan do dva puta dnevno… Eto ukrazko ako te jos nesto zanima slobodno pitaj… Dolazim u miru a ne da bi se svadala prepirala ili ti neznan sta jos… 🤗😁
A tko se svada? Nit sam znala sta ti je niti je igdje napisano. A dobar odgovor si dobila, napravi test, big deal
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Pa da si balavica onda bi sve imalo malo vise smisla,ovako je onda samo tuzno. Koliko si dugo na forumu mogla si skuzit neke stvari.
1. Ovulaciju mozes pratit trakicama
2.ako nemas novaca za njih mozes si mjerit temparaturu
3. Postoji Google
4. Napravi fakin test
5.postoji razlika između implatacijskog krvarenja i menge - PROUCI TO MALO!
6. Ako si troll - karma je kuja!
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja znam te sve stvari samo mi je trebao potvrdan odgovor da ptvrdin svoje misljenje jer nemam s kim pricat o tome svemu i sve sto me zanima moram guglat al neznan koliko je sad istine koliko ne pa sam misla da se mogu savjetovat s vama ovdje..samo to je bio moj cilj nista drgo...znam razliku izmedu implatacijskog krvarenje i normalne menge, samo ovaj mjesec me pobunilo to sta je kratko trajala jako jako oskudna je bila i drugacija boja... Stvarno nisam imala nikakve lose namjere...
Ajmee napokon sam pronasla nekog kome dolazi menga non stop!! Ja isto imam pcos i meni ako ne pijem pilule isto bude to neko cudno krvarenje svakih 8-9 dana uzas!! I onda si ne mozes nista racunat niiti plodne dane niti ovulacije katastrofa! Ti simptomi mogu bit a i ne moraju bit T (ja znam imat iste te simptome i umislit si svasta, gledam kolica po internetu hah i onda lijepo prokrvarim😪) ugl. svakako pricekaj nekoliko dana od te ocekivane M pa onda napravi test, ovak nikad ne znas…
Auffff sta da ti kazen luda sam vise s tim... Nemogu popratit nista... Izluđuje me strasno... 😥
Ja znam te sve stvari samo mi je trebao potvrdan odgovor da ptvrdin svoje misljenje jer nemam s kim pricat o tome svemu i sve sto me zanima moram guglat al neznan koliko je sad istine koliko ne pa sam misla da se mogu savjetovat s vama ovdje..samo to je bio moj cilj nista drgo…znam razliku izmedu implatacijskog krvarenje i normalne menge, samo ovaj mjesec me pobunilo to sta je kratko trajala jako jako oskudna je bila i drugacija boja… Stvarno nisam imala nikakve lose namjere…
Oke..jesi napravila test?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja znam te sve stvari samo mi je trebao potvrdan odgovor da ptvrdin svoje misljenje jer nemam s kim pricat o tome svemu i sve sto me zanima moram guglat al neznan koliko je sad istine koliko ne pa sam misla da se mogu savjetovat s vama ovdje..samo to je bio moj cilj nista drgo…znam razliku izmedu implatacijskog krvarenje i normalne menge, samo ovaj mjesec me pobunilo to sta je kratko trajala jako jako oskudna je bila i drugacija boja… Stvarno nisam imala nikakve lose namjere…
Nisam, kupit cu ga danas pa cu sutra sa jutarnjom napravit...
Nisam, kupit cu ga danas pa cu sutra sa jutarnjom napravit…
Ne tribas radit s jutarnjim urinom, možeš bilo kad ako mislis da je ono onda bila lažna menstruacija.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji