To bi ti bio dobar pokazatelj dal' je implantacija ili ne. Međutim ni to nije siguran pokazatelj. Strpljenja curke, strpljenja 😊
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Povećana temperatura u ovom razdoblju bi mogla značiti implantaciju jer zbog povećanja progesterona diže se temperatura
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Curke ovako zanim me nesto, dali ovulacija i plodni dani prestaju u trudnoci?
Jesi trudna?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Jesi trudna?
Neznam jos...strah me napravizi test al iman nekih simotoma... Sad do M imam jos 13 dana... Neznam jesj mozda citala moj post pa neznam koliko si upoznata sa mojom situacijom
U teoriji plodni dani prestaju,tj.nema vise one rastezljive i prozirne sluzi ni simptoma-tako kaze struka no mozda netko zna vise iz prakse,znamo da je svasta moguce.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jesi trudna?
Neznam jos…strah me napravizi test al iman nekih simotoma… Sad do M imam jos 13 dana… Neznam jesj mozda citala moj post pa neznam koliko si upoznata sa mojom situacijom
Naravno cvjeticu da sam upoznata :)
Ja mislim da bi to mogla bit trudnoca
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Jesi trudna?
Neznam jos…strah me napravizi test al iman nekih simotoma… Sad do M imam jos 13 dana… Neznam jesj mozda citala moj post pa neznam koliko si upoznata sa mojom situacijom
Oprosti, ali ako imaš 13 dana do menge o kakvim simptomima pricas i zasto bi pomislila da si trudna? Ja nisam upoznata sa situacijom, ali me zanima
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ovako nisan balavica ni budala, dosla sam ovdje da s nekim podjelim svoju situaciju i da me neko moze savjetovat ko je iskusniji od mene
Imama neredovite M i sindrom pcos s mjesecnicama koje dolaze svako 14 dana
Zadnja prava M mi je bila od 19 do 26.04 znavi 8 dana
Na M kalendaru pokazivalo mi je plodne dane 27 28 29.04 tad sam imala odnose ali i dane nakon, da bi mi se nakon 11 dana pojavila ponovo ajmo rec M koja ke traja svega 4 dana (sto nije uobicajno za mene kojoj inace traju od 7 do 10)( i ja sam je oznacila na kalendaru zato sam rekla da mi treba jos 13 dana do sljedece M moze bit da je bila lazna nikad se nezna) i bila je tako oskudna da bi u ta 4 dana par sati bilo nesto pa par sati nebi bilo da nije higijene mogla sam sa jednim uloskom proc to sve... I sad vec ima par dana imam zatvor da odem eventualno jednom na wc sta je za mene jako cudno jer jnace imam jako dobru i urednu stolicu napuhana sam i muce me vjetrovi sise su mi jako nabubrile i imam osjecaj da mogu pojest kamion hrane sta takoder je cudno za mene jer knace jedem jedan do dva puta dnevno... Eto ukrazko ako te jos nesto zanima slobodno pitaj... Dolazim u miru a ne da bi se svadala prepirala ili ti neznan sta jos... 🤗😁
Sortiraj odgovore
Najstariji