Valera stvarno mi je zao da to prolazis. Najgore je kad neznas na cemu si. Ajde bar je sutra ponedjeljak pa ces znat vise.
Hcijanas nebi bilo lose da napravis nove nalaze, ako ti se sto promijenilo i da odes kod endokrinologa. Jesi radila inzulinsku rezistenciju? Opceniti savjet bi bio (nije da ga se ja bas pridržavam) zdrava prehrana, bavljenje tjelesnom aktivnoscu i izbjegavanje stresa. Koliko pokusavate?
Mm radio spermiogram u Rijeci i dođe poštom za par dana, cca tjedan. Sad neznam gdje ce tvoj dragi radit i dali je sad situacija s koronom sta poremetila u radu
Tražit ću dr da mi da uputnicu za sve ponovno ovaj tjedan a on nek napravi spermio… Pokušavamo god dana, s tim da nisam pratila svaku O.. Mislila sam nek ide sve svojim putem ali ocito mi treba tempiranje… Nadam se da ce to biti uskoro +… Cekam O oko 13-14og… Pocet cu 9og lh pratit da mi ne bi uranila..
Malo me i strah da njemu to nece biti okej (ima viska dosta kg..) Ali nemora znacit vidjela sam puno muskaraca debljih da nisu imali probleme
Moj isto ima viska kg, mada to nije toliko mjerodavno za spermiogram. S tim da muz ima astenozospermija, ali od kad uzima profertil mu se jako popravio
Moj isto ima visak kg, prije par godina mu je spermiogram bio je super bez obzira na to, sad cemo vidjet kad ga ponovo napravi kakav je. Moj pije preventivno fertilup, ali ako je tvome koristio profertil, onda cu i ja svome njih uzet kad ove potrosi, mada se iskreno nadam da 11.05.necu dobit, pa vise nece trebat ni jedne 🙏🙂.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Bok cure! Bila opet na Beti, jer od krvarenja ni k cijelu nedjelju. Naravno da sam isfrustrirana, jer nit' mogu biti mirna, nit' mogu nastavit sa svojim životom
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Bok cure! Bila opet na Beti, jer od krvarenja ni k cijelu nedjelju. Naravno da sam isfrustrirana, jer nit' mogu biti mirna, nit' mogu nastavit sa svojim životom
Znam da te ova situacija frustrira i da je jako tesko ostat smirena, ali zelim ti puno snage i smirenosti dok ne saznas sto je. Javi nam cim nesto saznas...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Valera ne mogu ni zamislit kako bi se ja osjecala. Znam da ti grozno, ali drzi se, kad na nista ne mozes utjecat.
More bas mi je drago da ste se lijepo proveli, razgovarali.. Treba s vremena na vrijeme. I tko zna, mozda vino pomogne☺️
Dusica ponovi test, ako si trudna trebao bi itekako bit pozitivan. Ako ne, naruci se da ti da nesto za izazvati mengu. Mada drzim palceve da ti ne bude potrebno
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Valeera, drzi se! Znam da ti nije lako i vjerujem da samo zelis mir i da znas na cemu si. Drzim fige da sve bude uredno, javi nam 🙏🏻
More2309 drago mi je sto si se zblizila s muzem. Svima nam tako ode fokus s ljubavi jer je zelja za bebicom jaka, ali je bitno posvetiti se jedan drugome. Sigurna sam da ce vam to itekako koristiti i da cete se jos vise opustiti 😊
Baby P 03/21 💙
Drage cure, beta se od četvrtka učetverostručila na 547
Valeeraaaaa,nasam se da ce ti gin napraviti UZV !!!!
Trazi ga svakako ako nece !!!
Ajme ovo je nevjerojatna prica !!!!! Drzi nam se i javi plizzzz sto kaze dr!!
Ja sam radosna i sada se najvise nadam da ce sve biti ok.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
I ja se nadam i nadam se da se ne radi o blighted ovum. Isto tako sam negdje pročitala da se gastacijska mjehurić vidi samo kad je beta 1000, ali evo meni se vidio i sa 131 - to sve nekaj ludo 😵
Super draga 🙂🙂🙂🎉🎊🎉🎊 ! Znam da ti je bilo tesko i da si izgubila puno zivaca, ali ovo je stvarno jedna snazna prica. Uz tebe smo, jedva cekam da nam javis kaj gin. kaze.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji