Jao cure ja se nadam, evo ga, ni brojke ni situacije ni testovi nisu uvijek u pravu i dok ne začujem srčeko neću biti mirna, ali ovo je pomak u dobrom smjeru.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Možda sam imala kasniju ovulaciju, pa se primilo onda kada nisam mislila, pa je zato ovako cudno....ko će ga znati
Možda sam imala kasniju ovulaciju, pa se primilo onda kada nisam mislila, pa je zato ovako cudno….ko će ga znati
Mene zanima dal si ponovila test na trudnocu ?
Znam da ti je zadnji put bio negativan, a jesi jos koji radila nakon toga ?
I bas to kako si rekla,brojke i testovi mogu dobro zavarati 😭
Cuvaj se i misli samo pozitivno!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Možda sam imala kasniju ovulaciju, pa se primilo onda kada nisam mislila, pa je zato ovako cudno….ko će ga znati
Mene zanima dal si ponovila test na trudnocu ?
Znam da ti je zadnji put bio negativan, a jesi jos koji radila nakon toga ?
I bas to kako si rekla,brojke i testovi mogu dobro zavarati 😭
Cuvaj se i misli samo pozitivno!
Nisam i ne budem, ovo su dovoljne potvrde da ima pomaka, sljedeći uzv bi trebala biti generalna potvrda dobre i zdrave trudnoće, ali koliko sam shvatila i nakon toga pa dok ne ugledaš svoju bebu moze biti svasta, ali trudim se misliti pozitivno
Ma istina,beta je pouzdanija i rekla je svoje.
Nista,cekamo iduci tjedan s tobom i drzimo palceve.😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ajme, evo najboljeg dokaza da ima svega, svakavih testova, krvarenja, bolova, stvarno za izluditi. U par dana si dozivjela ludnicu. Zelim ti puno srece u nastavku trudnoce!
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Valeera bas me obradovala ova vijest!!! Nakon onolikog stresa kojeg si dozivjela napokon se mozes opustiti i uzivati u trudnoci 😊
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Imas pravo Valera, bolje ne testove ni radit. Beta ti je najbolji pokazatelj da stvari idu na bolje. Sad je sve u Bozjim rukama, ali kao sto sam napisala tvoja srecica zna koliko je zelite i izborit ce se da upozna mamu i tatu. Bit ce sve dobro 🙏 💕
Iako je tesko uz sve sto si prosla, probaj se ne stresirat. Radis ili si uzela bolovanje?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji