Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    04. Svibanj 2020. 14:26

Jao cure ja se nadam, evo ga, ni brojke ni situacije ni testovi nisu uvijek u pravu i dok ne začujem srčeko neću biti mirna, ali ovo je pomak u dobrom smjeru. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Laura208
    04. Svibanj 2020. 14:32

Bravo, sve ce biti u redu..Pomak je svakako dobar.💪

• Valeera
    04. Svibanj 2020. 14:46

Možda sam imala kasniju ovulaciju, pa se primilo onda kada nisam mislila, pa je zato ovako cudno....ko će ga znati

watson009
    04. Svibanj 2020. 14:56

Valeera

Možda sam imala kasniju ovulaciju, pa se primilo onda kada nisam mislila, pa je zato ovako cudno….ko će ga znati

Mene zanima dal si ponovila test na trudnocu ? 
    Znam da ti je zadnji put bio negativan, a jesi jos koji radila nakon toga ?
    I bas to kako si rekla,brojke i testovi mogu dobro zavarati 😭
    Cuvaj se i misli samo pozitivno!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    04. Svibanj 2020. 14:59

watson009

Valeera

Možda sam imala kasniju ovulaciju, pa se primilo onda kada nisam mislila, pa je zato ovako cudno….ko će ga znati

Mene zanima dal si ponovila test na trudnocu ?
    Znam da ti je zadnji put bio negativan, a jesi jos koji radila nakon toga ?
    I bas to kako si rekla,brojke i testovi mogu dobro zavarati 😭
    Cuvaj se i misli samo pozitivno!

Nisam i ne budem, ovo su dovoljne potvrde da ima pomaka, sljedeći uzv bi trebala biti generalna potvrda dobre i zdrave trudnoće, ali koliko sam shvatila i nakon toga pa dok ne ugledaš svoju bebu moze biti svasta, ali trudim se misliti pozitivno

watson009
    04. Svibanj 2020. 15:08

Ma istina,beta je pouzdanija i rekla je svoje.
    Nista,cekamo iduci tjedan s tobom i drzimo palceve.😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

malamarelica
    04. Svibanj 2020. 15:19

Ajme, evo najboljeg dokaza da ima svega, svakavih testova, krvarenja, bolova, stvarno za izluditi. U par dana si dozivjela ludnicu. Zelim ti puno srece u nastavku trudnoce!

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• BruNa
    04. Svibanj 2020. 16:22

Valerra,kad si imala zadnju menstruaciju,koji si tjedan sad?

Jagoda101
    04. Svibanj 2020. 16:27

Valeera bas me obradovala ova vijest!!! Nakon onolikog stresa kojeg si dozivjela napokon se mozes opustiti i uzivati u trudnoci 😊

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

Tinchy_07
    04. Svibanj 2020. 16:41

Imas pravo Valera, bolje ne testove ni radit. Beta ti je najbolji pokazatelj da stvari idu na bolje. Sad je sve u Bozjim rukama, ali kao sto sam napisala tvoja srecica zna koliko je zelite i izborit ce se da upozna mamu i tatu. Bit ce sve dobro 🙏 💕
    Iako je tesko uz sve sto si prosla, probaj se ne stresirat. Radis ili si uzela bolovanje? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.