Hey..
Zadnja M bila je 02.04 inace imam neredovit ciklus,zadnja dva odnosa sam imala 10.04 i 15.04. Međutim 16.04,18.04 i 19.04 sam imala smedji iscjedak, radila sam test bio je negativan,imam mucnine,temp do 36.8 bol u jajniku,bol ispod pupka,bolne oci,natecene grudi, M trebam dobit kroz par dana. Jel moguce da sam trudna a test pokazuje negativno?
Kod mene isto negativan test. Simptoma koliko hoces. 😑
Zao mi je da je negativan😔 Mozda je samo rano pa ne prikazuje, bila malo kasnija o
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hey..
Zadnja M bila je 02.04 inace imam neredovit ciklus,zadnja dva odnosa sam imala 10.04 i 15.04. Međutim 16.04,18.04 i 19.04 sam imala smedji iscjedak, radila sam test bio je negativan,imam mucnine,temp do 36.8 bol u jajniku,bol ispod pupka,bolne oci,natecene grudi, M trebam dobit kroz par dana. Jel moguce da sam trudna a test pokazuje negativno?
Mozda je jos rano za test kad ti m treba doc tek za par dana. Dali si pratila ovulaciju? Ja po njoj najbolje znam kad cu dobit jer mi luteinska faza traje 14 dana
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Zao mi je radi negativnog testa ☹, bas sam bila uvjerena da ces nam javiti plusic, mozds je O bila kasnije, kao sto je Lotus rekla, pa je mozda jos rano...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Mi smo bili vrijedni ovaj vikend 🤪, imali smo odnose jucer ujutro, popodne u 3 sam napravila trakicu i bio je smajlic, pa smo imali i navecer, te danas ujutro i navecer, planiramo jos sutra popodne i onda odmor i iscekivanje simptoma 🙂😊 .
I mi smo u pojacanoj akciji ovih dana pa se pratimo kroz ovaj mjesec 🙏😊
Ja je ne ocekujem između 10.-11.05., ti ?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Jutro cure, nije me bilo par dana pa da čestitam onima koje su u međuvremenu dočekale svoje plusiće
Zao mi je radi negativnog testa ☹, bas sam bila uvjerena da ces nam javiti plusic, mozds je O bila kasnije, kao sto je Lotus rekla, pa je mozda jos rano…
Ako ne dodje do oetka ponovit cu test. Sve je moguce al ne nadam se previse nesto. Hvala vam na potpori ❤️
E da cure, jučer kad sam ulovila malo vremena sam čitala zaostatke sa foruma od ove grupe, vidim puno plusića, bila sam sretna i uzbuđena kao da sam ja plus ugledala. Čak me i mm pitao da šta mi je, šta sam tako uzbuđena
E da cure, jučer kad sam ulovila malo vremena sam čitala zaostatke sa foruma od ove grupe, vidim puno plusića, bila sam sretna i uzbuđena kao da sam ja plus ugledala. Čak me i mm pitao da šta mi je, šta sam tako uzbuđena
Mene isto jako vesele plusici, odmah dobijem jos vecu nadu i napunim se pozitivnom energijom, da cu i ja svoj uskoro ugledati 🙂.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji