Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninaaa0202
    26. Travanj 2020. 17:06

marti1711

watson009

marti1711

Ja isto vidim plus, cestitam, ja cu ujutro test pravit, simptomi me izludise, bude li negativan onda stvarno nezz 😑

Ti si napisala da NE trebas dobiti danas jel tako ?????
    Drzimo palceve da ne dode 😎

Da, nije dosla dns, imam laganu mucninu, nateknute desne, iscjedak vecinom nista sta mi nije normalno inace prije M imam dosta bijelog iscjetka, a sad jednom dnevno bjelanjak onako sluzavo. Najdraze bi mi bilo da ne znam za nikakve simptome 🙈 vidit cemo ujutro sta test kaze

Svakako javi što kaže testić. Držimo fige za velikog plusača! 🤞🤞🥰

marti1711
    26. Travanj 2020. 17:32

Naravno, ujutro cu navit alarm za test heheh pa javim 😊😘

Tinchy_07
    26. Travanj 2020. 19:29

Iako smo nekako mjesec poceli u losem tonu na kraju je ispalo puno plusica i bas mi je drago da je tako. Marti sretno sutra🤗
    Jos da nam Valera javi da je sve ok, da veza raste 🙏
    Ima jos koja u iscekivanju do kraja mjeseca? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    26. Travanj 2020. 19:30

lotus

Iako smo nekako mjesec poceli u losem tonu na kraju je ispalo puno plusica i bas mi je drago da je tako. Marti sretno sutra🤗
    Jos da nam Valera javi da je sve ok, da veza raste 🙏
    Ima jos koja u iscekivanju do kraja mjeseca?

Da beta raste (autokorekcija me zeza na mobu) 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

watson009
    26. Travanj 2020. 20:03

Takoder zelim svu srecu curkama koje ocekuju plusice a nama koje smo u plodnim danima da akcije donesu plusice iduci mjesec  👆♥🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Ninaaa0202
    26. Travanj 2020. 20:06

Zaboravila sam pitati, 7.5. imam dugo isčekivani kontrolni pregled kod ginekologa. Zadnju menst sam imala 1.4. Mislite li da bi on mogao nešto vidjeti ako je trudnoća u pitanju tipa gest vrećicu? 😁 

• more2309
    26. Travanj 2020. 21:15

marti1711

watson009

marti1711

Ja isto vidim plus, cestitam, ja cu ujutro test pravit, simptomi me izludise, bude li negativan onda stvarno nezz 😑

Da, nije dosla dns, imam laganu mucninu, nateknute desne, iscjedak vecinom nista sta mi nije normalno inace prije M imam dosta bijelog iscjetka, a sad jednom dnevno bjelanjak onako sluzavo. Najdraze bi mi bilo da ne znam za nikakve simptome 🙈 vidit cemo ujutro sta test kaze

Drzim fige da test pokaze plus, pa da velika seka dobije bracu ili seku 🙂🙂🙂. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    26. Travanj 2020. 21:18

Mi smo bili vrijedni ovaj vikend 🤪, imali smo odnose jucer ujutro, popodne u 3 sam napravila trakicu i bio je smajlic, pa smo imali i navecer, te danas ujutro i navecer, planiramo jos sutra popodne i onda odmor i iscekivanje simptoma 🙂😊 . 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

marti1711
    26. Travanj 2020. 21:37

more2309

marti1711

watson009

marti1711

Drzim fige da test pokaze plus, pa da velika seka dobije bracu ili seku 🙂🙂🙂.

Hvala ti, bas bi se ona veselila, a i mi naravno 😊👣

watson009
    26. Travanj 2020. 23:09

more2309

Mi smo bili vrijedni ovaj vikend 🤪, imali smo odnose jucer ujutro, popodne u 3 sam napravila trakicu i bio je smajlic, pa smo imali i navecer, te danas ujutro i navecer, planiramo jos sutra popodne i onda odmor i iscekivanje simptoma 🙂😊 .

I mi smo u pojacanoj akciji ovih dana pa se pratimo kroz ovaj mjesec 🙏😊 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.