Ja isto vidim plus, cestitam, ja cu ujutro test pravit, simptomi me izludise, bude li negativan onda stvarno nezz 😑
Ti si napisala da NE trebas dobiti danas jel tako ?????
Drzimo palceve da ne dode 😎
Da, nije dosla dns, imam laganu mucninu, nateknute desne, iscjedak vecinom nista sta mi nije normalno inace prije M imam dosta bijelog iscjetka, a sad jednom dnevno bjelanjak onako sluzavo. Najdraze bi mi bilo da ne znam za nikakve simptome 🙈 vidit cemo ujutro sta test kaze
Svakako javi što kaže testić. Držimo fige za velikog plusača! 🤞🤞🥰
Iako smo nekako mjesec poceli u losem tonu na kraju je ispalo puno plusica i bas mi je drago da je tako. Marti sretno sutra🤗
Jos da nam Valera javi da je sve ok, da veza raste 🙏
Ima jos koja u iscekivanju do kraja mjeseca?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Iako smo nekako mjesec poceli u losem tonu na kraju je ispalo puno plusica i bas mi je drago da je tako. Marti sretno sutra🤗
Jos da nam Valera javi da je sve ok, da veza raste 🙏
Ima jos koja u iscekivanju do kraja mjeseca?
Da beta raste (autokorekcija me zeza na mobu)
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Takoder zelim svu srecu curkama koje ocekuju plusice a nama koje smo u plodnim danima da akcije donesu plusice iduci mjesec 👆♥🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Zaboravila sam pitati, 7.5. imam dugo isčekivani kontrolni pregled kod ginekologa. Zadnju menst sam imala 1.4. Mislite li da bi on mogao nešto vidjeti ako je trudnoća u pitanju tipa gest vrećicu? 😁
Ja isto vidim plus, cestitam, ja cu ujutro test pravit, simptomi me izludise, bude li negativan onda stvarno nezz 😑
Da, nije dosla dns, imam laganu mucninu, nateknute desne, iscjedak vecinom nista sta mi nije normalno inace prije M imam dosta bijelog iscjetka, a sad jednom dnevno bjelanjak onako sluzavo. Najdraze bi mi bilo da ne znam za nikakve simptome 🙈 vidit cemo ujutro sta test kaze
Drzim fige da test pokaze plus, pa da velika seka dobije bracu ili seku 🙂🙂🙂.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Mi smo bili vrijedni ovaj vikend 🤪, imali smo odnose jucer ujutro, popodne u 3 sam napravila trakicu i bio je smajlic, pa smo imali i navecer, te danas ujutro i navecer, planiramo jos sutra popodne i onda odmor i iscekivanje simptoma 🙂😊 .
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Drzim fige da test pokaze plus, pa da velika seka dobije bracu ili seku 🙂🙂🙂.
Hvala ti, bas bi se ona veselila, a i mi naravno 😊👣
Mi smo bili vrijedni ovaj vikend 🤪, imali smo odnose jucer ujutro, popodne u 3 sam napravila trakicu i bio je smajlic, pa smo imali i navecer, te danas ujutro i navecer, planiramo jos sutra popodne i onda odmor i iscekivanje simptoma 🙂😊 .
I mi smo u pojacanoj akciji ovih dana pa se pratimo kroz ovaj mjesec 🙏😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji