Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2020. 09:31

Prosi ciklus mi je trajao 25 dana a O je bila na 11dan ciklusa
    I znaci bila sam plodna od 6-11dana ciklusa taj okvir od 5dana. 
    Tako da je to sve individualno.

• Lara208
    24. Travanj 2020. 09:31

watson009

Lara208 cudna situacija definitivno,ja drzim palceve za najljepši ishod ! Sve je moguce !!! Javi nam svakako ♥

Ocu, naravno, hvala. 🤩
    Totalno sam zbunjena. 

• Lara208
    24. Travanj 2020. 10:06

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Jutro cure, od M jos nista, nocas san se probudila oko 3 i 30 s osjecajem mucnine i povracala sam, ne zz vise ni sama koji je ovo vrag, nikako da ovo je

Ovo je bas cudno kod tebe, beta negativna, menga ne dolazi…
    Koliko ti kasni?

2 dana, totalno cudno, nikad mi se ovako nesto nije dogadalo, inace su mi redovni ciklusi 26-28 dana i krene mi normalno, nikakav smedi iscjedak ili slicno.
    Kad san se nocas probudila s mucninom i jos stvarno povratila, pogotovo mi nista nije bilo jasno.
    Zab sam napomenit za 3 mj mjerim bazalnu i temp mi je i dalje oko 37,jutros 37,1, tribala bi sad padat i doc do 36,6

Ovo je bas cudno kod tebe, mozda da ipak napravis test, bez obzira na betu…

Pricekat cu jos koji dan, kupit cu dns ili sutra pa u ned napravit, ali ako mi ni dns ne dode, stvarno nestp nije normalno.

Pocinjem se pitat je li mozda bilo rano za betu..

Mozda stvarno je, ako ne dođe svakako napravi test. Bas je cudno to kod tebe

Totalno cudno. Da mi bar dode pa da znan na cemu sam, ovako nista ne znan, a mislila san sa cu s betom rijesit sve.
    Valjda ce se nesto pokazat kroz koji dan, bilo jedno bilo drugo

Kroz koji dan ce se svakako pokazati, drzim fige da pokaze plus 🙂!

Vidit cemo sve uskoro :) 

malamarelica
    24. Travanj 2020. 10:56

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Jutro cure, od M jos nista, nocas san se probudila oko 3 i 30 s osjecajem mucnine i povracala sam, ne zz vise ni sama koji je ovo vrag, nikako da ovo je

Koliko ti kasni?

2 dana, totalno cudno, nikad mi se ovako nesto nije dogadalo, inace su mi redovni ciklusi 26-28 dana i krene mi normalno, nikakav smedi iscjedak ili slicno.
    Kad san se nocas probudila s mucninom i jos stvarno povratila, pogotovo mi nista nije bilo jasno.
    Zab sam napomenit za 3 mj mjerim bazalnu i temp mi je i dalje oko 37,jutros 37,1, tribala bi sad padat i doc do 36,6

Pricekat cu jos koji dan, kupit cu dns ili sutra pa u ned napravit, ali ako mi ni dns ne dode, stvarno nestp nije normalno.

Totalno cudno. Da mi bar dode pa da znan na cemu sam, ovako nista ne znan, a mislila san sa cu s betom rijesit sve.

Lara a kad ti je bila ovulacjja, znas li pouzdano?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

KDS
    24. Travanj 2020. 12:11

Baš se nadam da ćemo uskoro sve ugledati + i da tada više neće biti ovog čuda od korone kao ni onda kad budemo rađale tako da mm mogu biti sa nama, da bebeče možemo imati kraj sebe, dojiti,...
    Naravno da svi želimo živo i zdravo dijete, ali da možete birati da li bi htjele dečkića ili curicu? Mi smo nekako za dečkića

watson009
    24. Travanj 2020. 12:40

Da mogu birati vec bi imala pozitivan test 😂😂😂😂😂😂👆
    Meni je svejedno,doista ne razmisljam o tome,ali vjerujem da ipak podsvjesno neke prednosti postoje 😊🙏 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• more2309
    24. Travanj 2020. 12:41

KDS

Baš se nadam da ćemo uskoro sve ugledati + i da tada više neće biti ovog čuda od korone kao ni onda kad budemo rađale tako da mm mogu biti sa nama, da bebeče možemo imati kraj sebe, dojiti,…
    Naravno da svi želimo živo i zdravo dijete, ali da možete birati da li bi htjele dečkića ili curicu? Mi smo nekako za dečkića

Pridruzujem se tvojim nadanjima i zeljama 🙏🙏🙂! Ajoj, da si me to pitala prije godinu dana, odgovor bi bio: definitivno curica. Sad, sto duze pokusavamo to mi je vise svejedno, samo neka bude, ali jos uvijek malo vise naginjem curici 😊😊😊!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

zabrinutakata
    24. Travanj 2020. 12:42

Dobar dan drage moje evo imala sam kiretražu u 8 mijesecu prosle godine , ustanovili su mi da je molarna trudnoca bila blaga… sad neznam kad bi mogla opet na bebu mi radimo na njoj 3 miseca i nista svaki put razocarenje … menstruacija mi varira nekad na 28 dana nekad 25 nekad 30 i imam je po 4 5 dana najprije smedi iscijedak pa roskasto pa krv … ginekolog mi ne radi pa cu otici privatno sad kad mi stane …ali me zanima samo kad ste vi zatrudnile i jeste li pile sza i to …hvala unaprid i oprostite na dugom postu 🥰

• Lara208
    24. Travanj 2020. 13:15

malamarelica

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Koliko ti kasni?

Lara a kad ti je bila ovulacjja, znas li pouzdano?

09.04

• more2309
    24. Travanj 2020. 13:22

zabrinutakata

Dobar dan drage moje evo imala sam kiretražu u 8 mijesecu prosle godine , ustanovili su mi da je molarna trudnoca bila blaga… sad neznam kad bi mogla opet na bebu mi radimo na njoj 3 miseca i nista svaki put razocarenje … menstruacija mi varira nekad na 28 dana nekad 25 nekad 30 i imam je po 4 5 dana najprije smedi iscijedak pa roskasto pa krv … ginekolog mi ne radi pa cu otici privatno sad kad mi stane …ali me zanima samo kad ste vi zatrudnile i jeste li pile sza i to …hvala unaprid i oprostite na dugom postu 🥰

Nisam jos ni jednom ostala trudna. Suprug pije fertilup, cisto da malo poboljsa plivace, iako jos nije napravio spermiogram, cekamo da ova korona prođe.  Ja ne pijem nista, ciklusi su mi između 26 i 27 dana, pa se bojim nesto piti da ih ne razmrdam.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.