Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marti1711
    25. Travanj 2020. 12:09

lotus

marti1711

Pozdrav, evo da se prikljucim temi… Radimo na drugoj bebi s pauzama vec neko vrijeme, nakon prve trudnoce tj. Proslegodine sam dobila dijagnozu pcos, zadnja tri ciklusa su mi redovita na 32.dan. Inace je bilo na 30.dan.kalendar pokazuje da trebam dobit sad u ned. Ima li jos neko da ceka ovih dana M?

Dobro dosla i vec u nedjelju nam javila za plus 🙏

Hvala ti lotus, mislim da cu tek u pon ili uto test pravit ako ne dodje vjestica. Citam tvoj opis, ja isto imam pcos, hipotireozu i hashimoto te inzulinsku rezistenciju 🙈

• Valeera
    25. Travanj 2020. 12:33

Evo da se javim s updateom. Ipak sam isla na Betu u petak, i bila je ok, ALI u petak sam dobila smeđi iscjedak, kasnije komadiće krvi, i jake grčeve. Dobila sam terapiju progesteronom. Danas sam ponovila test na trudnoću i bio je negativan. U ponedjeljak sam dobila uputu čuti se opet s ginom da vidimo što i kako dalje. Eto, toliko od mene. Dakle vjerojatno nisam trudna više, ako sam i bila. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Valeera
    25. Travanj 2020. 12:34

Aha, i da, temperatura mi cijelo vrijeme varira između 37 i 37.3

watson009
    25. Travanj 2020. 12:42

Valeera

Evo da se javim s updateom. Ipak sam isla na Betu u petak, i bila je ok, ALI u petak sam dobila smeđi iscjedak, kasnije komadiće krvi, i jake grčeve. Dobila sam terapiju progesteronom. Danas sam ponovila test na trudnoću i bio je negativan. U ponedjeljak sam dobila uputu čuti se opet s ginom da vidimo što i kako dalje. Eto, toliko od mene. Dakle vjerojatno nisam trudna više, ako sam i bila.

Valeera ja sam u soku 😭 
    Citam i ne vjerujem koliko smo jadne mi zene...koji stres,strepnja,naporan rad,zudnja i onda se ovako nesto dogodi. Od srca ti zelim brz oporavak i da cim prije dobijete dozvolu za nocve akcije, svoj plusic si vec jednom ugledala,ja vjerujem da ces brzo opet!!!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• more2309
    25. Travanj 2020. 12:50

Valeera

Draga, stvarno mi je zao ☹🙁. Bas me je pogodilo kad sam procitala, saljem ti puno snage i zagrljaja...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Valeera
    25. Travanj 2020. 13:03

Hvala vam puno. Javio mi se ginic, i veli da cemo u ponedjeljak jos jednu betu odraditi, jer u ovoj fazi kao navodno moze biti bezbroj razloga zašto je test negativan. Tako da ja jos ne odustajem, uzimam progesteron i dalje pa cemo vidjeti u ponedjeljak

Tinchy_07
    25. Travanj 2020. 13:49

Moja frendica je imala slican slucaj i u jednom trenutku je pila 5,6 duphastona dnevno i uz strogo mirovanje sve je ispalo ok. Krvarila je jer je imala hematom koji je pritiskao plod. Hvala Bogu danas ima veselog trogodišnjaka. 
    🙏 se da sve bude u redu, znam da si u strahu, ali jos nista nije gotovo.
    Miruj i pazi se

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    25. Travanj 2020. 13:51

marti1711

lotus

marti1711

Pozdrav, evo da se prikljucim temi… Radimo na drugoj bebi s pauzama vec neko vrijeme, nakon prve trudnoce tj. Proslegodine sam dobila dijagnozu pcos, zadnja tri ciklusa su mi redovita na 32.dan. Inace je bilo na 30.dan.kalendar pokazuje da trebam dobit sad u ned. Ima li jos neko da ceka ovih dana M?

Hvala ti lotus, mislim da cu tek u pon ili uto test pravit ako ne dodje vjestica. Citam tvoj opis, ja isto imam pcos, hipotireozu i hashimoto te inzulinsku rezistenciju 🙈

Sve to si imala i prije ili je to sad tek otkriveno? Koliko si radila na prvom djetetu?  Za inzulinsku uzimas koje tablete ili ne? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Lara208
    25. Travanj 2020. 14:06

Valeera

Bas mi je zaj, premda ne mora nista znacit, a mozda je i bila biokemijska(imala san takvu situaciju). S druge strane hematomi su česti Al to se rjesava s tabletama duphaston, tako da do zadnjega nije izgubljeno nista. Nadam se da nam se u ponedjeljak javis sa sretnim vijestima. 💪

marti1711
    25. Travanj 2020. 14:07

lotus

marti1711

lotus

marti1711

Sve to si imala i prije ili je to sad tek otkriveno? Koliko si radila na prvom djetetu? Za inzulinsku uzimas koje tablete ili ne?

Imala sam hipo hashi prije prve trudnoce, treci ciklus sam ostala trudna. Iza prve sam dobila pcos i ir. Za ir sam uzimala godinu dana siofor al sam ga makla jer mi je sve poremetija, dok ga nisam uzimala samnjmala cikluse svako 30 dana. Makla sam ga u 12 mj i evo polako se vraca u normalu. Imam visak kg koji vucem od prve trudnoce, skinem pa vratim, al hranim se zdravo i vjezbam. E da i muz mi ima hipotireozu. Jel ti radis na prvoj trudnoci ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.