Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    23. Travanj 2020. 21:39

una22

Dobar dan!Može li mi netko pomoći?28.03. sam imala spontani pobačaj u 11.tj trudnoće gdje sam se sama iščistila i nije bilo potrebe za kiretažom..Krvarenje je trajalo 10-ak dana i nakon toga smo partner i ja imali nezaštićene spolne odnose.Prije otprilike tjedan dana mi se svaki dan pojavljuje icjedak,sluz kao kod ovulacije. Da li je moguća trudnoća, a prva menstruacija poslije pobačaja još nije stigla..Hvala VamLp

Una, jesi li razgovarala s ginom? Stvarno mi je žao 😞

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• more2309
    23. Travanj 2020. 21:43

watson009

Ma istina,covjek hoce pomoci ! Dapace! Meni je moj rekao da moja maternica silnooo zeli trudnocu hehehhehehhehehe …vesela je osoba i jedva cekam da dode vrijeme da ga nazovem i kazem da smo uspjeli.

Meni je puno ugodnije ici kod takvih doktora koji su otvoreni, vedri i komunikativni, djuluju mi pristupacni i ne ustrcavam se nista pitat jer znam da ce mi sve objasnit. Najgori su mi oni koji samo sute, ne kazem da nisu strucni, ali mogu oni biti ne znam kako strucni, kad mi djeluju nepristupacno i hladno, nemam volje nista pitat, vec sto prije pobjec iz ordinacije. Nadam se da ces ga sto prije nazvat i dogovorat prvi pregled 🤰🙂

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    23. Travanj 2020. 21:47

una22

Dobar dan!Može li mi netko pomoći?28.03. sam imala spontani pobačaj u 11.tj trudnoće gdje sam se sama iščistila i nije bilo potrebe za kiretažom..Krvarenje je trajalo 10-ak dana i nakon toga smo partner i ja imali nezaštićene spolne odnose.Prije otprilike tjedan dana mi se svaki dan pojavljuje icjedak,sluz kao kod ovulacije. Da li je moguća trudnoća, a prva menstruacija poslije pobačaja još nije stigla..Hvala VamLp

Sad sam vidjela da mi je promaknula tvoja poruka. Ne znam sto da ti kazem jer nisam nisam bila u toj situaciji, mogu ti samo reci, da mi je zao sto si kroz to prosla i drzim fige da sto prije ugledas plusic i da bude sve u redu...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• una22
    23. Travanj 2020. 22:29

more2309

una22

Sad sam vidjela da mi je promaknula tvoja poruka. Ne znam sto da ti kazem jer nisam nisam bila u toj situaciji, mogu ti samo reci, da mi je zao sto si kroz to prosla i drzim fige da sto prije ugledas plusic i da bude sve u redu…

Hvala drage moje na odgovoru!
    Mislim da bi bila ponovno najsretnija osoba na svijetu i MM da ugledamo plusić..

• una22
    23. Travanj 2020. 22:32

Valeera

una22

Una, jesi li razgovarala s ginom? Stvarno mi je žao 😞

Nisam ju zvala za ovu situaciju..
    Ali svi preporučaju da prođu 3-4 menstruacije pa da pokušamo ponovno..Jedva čekamo ponovno, bez obzira na bol i sve što se desilo do sada..

malamarelica
    23. Travanj 2020. 22:43

una22

Ja sam imala spontani, tocno sam bila 8tt i isla sam na kiretazu. Malo mi je cudno da ti nisi isla, ipak je 11 tj dosta velika trudnoca. Jesi bila na pregledu nakon spontanog? Jesu ti doktori rekli koliko moras cekati? 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    23. Travanj 2020. 22:49

Oprosti tek sam sad vidjela poruku da ju nisi zvala. Cudno mi je to. Pa obavezno moras ici da vide da ti nije sto ostalo. Ne zelim te plasiti, ali neke cure su morale i 2x zaredom na kiretazu jer im nisu sve ocistili, to se radi naslijepo i zato i preporucuju uzv nakon 2 tjedna. A ako u tom periodu imas jake bolove ili temp moras se odmah javiti. Malo mi je neozbiljan ovaj pristup tvoje doktorice. Predlazem ti da se odmoris malo. Osim sto je sok za tijelo i za psihu je. Ja nisam vjerovala dok nisam dozivjela, hormoni su me uzasno lupali nakon spontanog. Ginicka mi je rekla da trebaju nekada i 2 mjeseca da se sve vrati u normalu. Moj ti je prijedlog da ides na pregled. I onda se barem jedan mjesec opusti

malamarelica
    23. Travanj 2020. 22:52

more2309

malamarelica

A daaaj, sad me zanimaaaa 😂

Ovako otprilike, meni je tad ovulacija bila na desnom jajniku, onda me on skroz spustio u lezeci stav s tim da je donji dio bio povisen i tom polozaju se iskljucuju crijeva koja znaju stvarat pritisak, noge trebaju bit skvrcene, s tim da lijeva nogu polu skvrcena, a desna skroz jer mi je ovulacija bila na desnom. Znam da donjio dio tijela mogu povisit sa jastucima, samo sto bi mi za ovo kako mi je on povisio, trebali svi raspolozivi dormeo jastuci iz topa shopa 😂😂😂😂…

Ja sam si ovo skrinala 😂 vjezbat cu pozu do plodnih dana

• una22
    23. Travanj 2020. 22:58

malamarelica

Oprosti tek sam sad vidjela poruku da ju nisi zvala. Cudno mi je to. Pa obavezno moras ici da vide da ti nije sto ostalo. Ne zelim te plasiti, ali neke cure su morale i 2x zaredom na kiretazu jer im nisu sve ocistili, to se radi naslijepo i zato i preporucuju uzv nakon 2 tjedna. A ako u tom periodu imas jake bolove ili temp moras se odmah javiti. Malo mi je neozbiljan ovaj pristup tvoje doktorice. Predlazem ti da se odmoris malo. Osim sto je sok za tijelo i za psihu je. Ja nisam vjerovala dok nisam dozivjela, hormoni su me uzasno lupali nakon spontanog. Ginicka mi je rekla da trebaju nekada i 2 mjeseca da se sve vrati u normalu. Moj ti je prijedlog da ides na pregled. I onda se barem jedan mjesec opusti

Meni je to sve pocelo doma.. Plod je ispao odmah, došla sam u bolnicu odmah, imala sam uzasne bolove znaci nesto strasno, pregledali su me i dobila sam tabletu koja do kraja 'cisti' za par sati mi je sve ostalo ispalo, zvuci ruzno ali tako je bilo..Ujutro na pregledu sve u redu rekli su mi da cu vjerojstno jos krvarit, ali ako budem imala jake bolove, i obilna krvarenja da se opet vratim na hitnu, no medutim nista, sve je u redu, vidjet cemo..cekam sada menstruaciju pa poslije nje na pregled..

malamarelica
    23. Travanj 2020. 23:40

una22

malamarelica

Meni je to sve pocelo doma.. Plod je ispao odmah, došla sam u bolnicu odmah, imala sam uzasne bolove znaci nesto strasno, pregledali su me i dobila sam tabletu koja do kraja 'cisti' za par sati mi je sve ostalo ispalo, zvuci ruzno ali tako je bilo..Ujutro na pregledu sve u redu rekli su mi da cu vjerojstno jos krvarit, ali ako budem imala jake bolove, i obilna krvarenja da se opet vratim na hitnu, no medutim nista, sve je u redu, vidjet cemo..cekam sada menstruaciju pa poslije nje na pregled..

Ahaaaa, onda ok. Da, ide i tabletom i budu tada jaki bolovi. Ok, mislila sam da su te samo tako pustili, to bi bilo 😳
    Da, pricekaj mengu. Ako sumnjas na trudnocu bolje idi na pregled jer ti jos moze pokazati + od prosle trudnoce ako se beta nije dovoljno spustila, a radi test zbog sumnje ba ovu trudnocu. Drzim ti fige da ti bude uskoro plus. Znam taj osjecaj iznenadne praznine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.