Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    24. Travanj 2020. 16:41

Zanima me vase misljenje, kad da imamo odnose, danas, sutra ujutro ili da cekam pozitivnu trakicu, pa da onda krenemo 🤷‍♀️?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

malamarelica
    24. Travanj 2020. 16:46

Lara onda si mozda i sada trudna ako ti je vec tako bilo da testovi pokazuju negativno. Samo znam da sam citala da 14 dana nakon ovulacije test iz urina bude tipa 85 % valjda tocan, a onaj iz krvi 99%. Mozda da odes ponovno izvaditi betu. Javi nam kakva je situacija

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    24. Travanj 2020. 16:55

Ja nikad ne osjetim prije nego cu dobiti. Pms mi bude 2, 3 dana prije: bolne grudi, opsesivno ciscenje, nenormalna glad, mijesanje slatkog, slanog, placljivost. Kad dobijem tad me boli trbuh isto tako prvih sat dva i poslije vise nista. Ovaj put nisam imala pms nimalo! Al sam imala  te zuto-svijetlosmede iscjedke. Vrlo oskudne.
    Meni je bas krivo da ne osjetim ovulaciju, nikad nisam. Samo imam tu sluz, nekad i po 3 dana. Tada radim trakice, tih dana. 
    Aplikacije mi sluze samo da unesem mengu i vidim koji mi je dan ciklusa. Ne mogu mi one predvidjeti kad ce mi ovulacija

malamarelica
    24. Travanj 2020. 16:57

more2309

Zanima me vase misljenje, kad da imamo odnose, danas, sutra ujutro ili da cekam pozitivnu trakicu, pa da onda krenemo 🤷‍♀️?

Ne sjecam se sad koji ti je dc. Ako si imala sluz pocni danas. Radi trakice svaki dan jer ce vjerojatno svaki cas ovulacija. Tako bih ja

• more2309
    24. Travanj 2020. 17:10

malamarelica

more2309

Ne sjecam se sad koji ti je dc. Ako si imala sluz pocni danas. Radi trakice svaki dan jer ce vjerojatno svaki cas ovulacija. Tako bih ja

Danas mi je 10 dc. Trakice cu svakako radit dok ne bude pozitivna. Valjda se plivaci nece umorit ako krenem od danas 🤪😆.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

marti1711
    24. Travanj 2020. 17:13

Pozdrav, evo da se prikljucim temi... Radimo na drugoj bebi s pauzama vec neko vrijeme, nakon prve trudnoce tj. Proslegodine sam dobila dijagnozu pcos, zadnja tri ciklusa su mi redovita na 32.dan. Inace je bilo na 30.dan.kalendar pokazuje da trebam dobit sad u ned. Ima li jos neko da ceka ovih dana M? 

• Lara208
    24. Travanj 2020. 17:28

malamarelica

Lara onda si mozda i sada trudna ako ti je vec tako bilo da testovi pokazuju negativno. Samo znam da sam citala da 14 dana nakon ovulacije test iz urina bude tipa 85 % valjda tocan, a onaj iz krvi 99%. Mozda da odes ponovno izvaditi betu. Javi nam kakva je situacija

Da nisan dozivila drugacije i ja bi tako mislila, kod mene je sve naopacle sta se toga tice, zavidim curama koje mogu odma napravit test i pokaze im tocan rezultat. Dok s druge strane ciklusi su mi redovni i nisam bila pod nekom pretjeranim stresom, (drugacijim nego inace) pa da li radi toga kasne. Premda za sve postoji prvi put. Vrime ce pokazat. Cak mi je i doktor reka da ne bi isk trudnocu, da ponovim betu ako kroz par dana ne dode prava M

• more2309
    24. Travanj 2020. 17:28

marti1711

Pozdrav, evo da se prikljucim temi… Radimo na drugoj bebi s pauzama vec neko vrijeme, nakon prve trudnoce tj. Proslegodine sam dobila dijagnozu pcos, zadnja tri ciklusa su mi redovita na 32.dan. Inace je bilo na 30.dan.kalendar pokazuje da trebam dobit sad u ned. Ima li jos neko da ceka ovih dana M?

Dobro nam dosla 🙂 ! Koliko prva bebica ima godina?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

marti1711
    24. Travanj 2020. 17:40

more2309

marti1711

Pozdrav, evo da se prikljucim temi… Radimo na drugoj bebi s pauzama vec neko vrijeme, nakon prve trudnoce tj. Proslegodine sam dobila dijagnozu pcos, zadnja tri ciklusa su mi redovita na 32.dan. Inace je bilo na 30.dan.kalendar pokazuje da trebam dobit sad u ned. Ima li jos neko da ceka ovih dana M?

more2309

marti1711

Prva bebica ce u 7 mj. 4 godine 😊 velika cura vec

Tinchy_07
    25. Travanj 2020. 11:04

marti1711

Dobro dosla i vec u nedjelju nam javila za plus 🙏 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.