Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    24. Travanj 2020. 13:27

Da mogu birati ja bi blizance, deckica i curicu. Ma samo da bude pozitivan test i ziva i zdrava beba, spol nema veze.
    Moj muz bi troje djece😁

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Lara208
    24. Travanj 2020. 14:01

malamarelica

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Jutro cure, od M jos nista, nocas san se probudila oko 3 i 30 s osjecajem mucnine i povracala sam, ne zz vise ni sama koji je ovo vrag, nikako da ovo je

Ovo je bas cudno kod tebe, beta negativna, menga ne dolazi…
    Koliko ti kasni?

2 dana, totalno cudno, nikad mi se ovako nesto nije dogadalo, inace su mi redovni ciklusi 26-28 dana i krene mi normalno, nikakav smedi iscjedak ili slicno.
    Kad san se nocas probudila s mucninom i jos stvarno povratila, pogotovo mi nista nije bilo jasno.
    Zab sam napomenit za 3 mj mjerim bazalnu i temp mi je i dalje oko 37,jutros 37,1, tribala bi sad padat i doc do 36,6

Ovo je bas cudno kod tebe, mozda da ipak napravis test, bez obzira na betu…

Pricekat cu jos koji dan, kupit cu dns ili sutra pa u ned napravit, ali ako mi ni dns ne dode, stvarno nestp nije normalno.

Pocinjem se pitat je li mozda bilo rano za betu..

Mozda stvarno je, ako ne dođe svakako napravi test. Bas je cudno to kod tebe

Totalno cudno. Da mi bar dode pa da znan na cemu sam, ovako nista ne znan, a mislila san sa cu s betom rijesit sve.
    Valjda ce se nesto pokazat kroz koji dan, bilo jedno bilo drugo

Kroz koji dan ce se svakako pokazati, drzim fige da pokaze plus 🙂!

Vidit cemo sve uskoro :)
    Lara a kad ti je bila ovulacjja, znas li pouzdano?

09.04

malamarelica
    24. Travanj 2020. 14:16

Lara208

malamarelica

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Jutro cure, od M jos nista, nocas san se probudila oko 3 i 30 s osjecajem mucnine i povracala sam, ne zz vise ni sama koji je ovo vrag, nikako da ovo je

Koliko ti kasni?

2 dana, totalno cudno, nikad mi se ovako nesto nije dogadalo, inace su mi redovni ciklusi 26-28 dana i krene mi normalno, nikakav smedi iscjedak ili slicno.
    Kad san se nocas probudila s mucninom i jos stvarno povratila, pogotovo mi nista nije bilo jasno.
    Zab sam napomenit za 3 mj mjerim bazalnu i temp mi je i dalje oko 37,jutros 37,1, tribala bi sad padat i doc do 36,6

Pricekat cu jos koji dan, kupit cu dns ili sutra pa u ned napravit, ali ako mi ni dns ne dode, stvarno nestp nije normalno.

Totalno cudno. Da mi bar dode pa da znan na cemu sam, ovako nista ne znan, a mislila san sa cu s betom rijesit sve.

09.04

To je to, onda bi trebala dobiti danas, možda jučer, ovisno o točnom satu ovulacije. Ako si radila jučer betu ona je morala biti točna, većina testova bude točna u vrijeme očekivane menstruacije, a beta i ranije. Postoji mogućnost da ti je ovulacija bila nekad kasnije ipak, možda se nešto poremetilo pa u tom slučaju nije bila dobra. Znam da ti je koma to čekanje menge i čudno smeđarenje. Isto mi je bilo prvi put sada. Imala sam ovulaciju 8.4. Dobila mengu tek jučer popodne uz bolove i sve kak već ide. Pričekaj još danas i sutra, doći će.
    Cure, ja se naručila za ponedjeljak za spolne hormone. Naknap, 5.dan će mi biti. 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Lara208
    24. Travanj 2020. 15:28

malamarelica

Lara208

malamarelica

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Lara208

more2309

Lara208

more2309

Lara208

Koliko ti kasni?

09.04

To je to, onda bi trebala dobiti danas, možda jučer, ovisno o točnom satu ovulacije. Ako si radila jučer betu ona je morala biti točna, većina testova bude točna u vrijeme očekivane menstruacije, a beta i ranije. Postoji mogućnost da ti je ovulacija bila nekad kasnije ipak, možda se nešto poremetilo pa u tom slučaju nije bila dobra. Znam da ti je koma to čekanje menge i čudno smeđarenje. Isto mi je bilo prvi put sada. Imala sam ovulaciju 8.4. Dobila mengu tek jučer popodne uz bolove i sve kak već ide. Pričekaj još danas i sutra, doći će.
    Cure, ja se naručila za ponedjeljak za spolne hormone. Naknap, 5.dan će mi biti.

Jucer sam trebala dobit, nemam dns apsolutno nista, ni smede. Niti me sta boli. Jesi ti osjecala da ce ti doc? 

• more2309
    24. Travanj 2020. 15:52

Ja sam maloprije napravila test, ali nema smajlica, izgleda da je meni ovulacija kasnije nego sto sam mislila, tako da cu sutra ujutro krenut u akciju, popodne napravit ponovno test i tad vjerujem da bi trebao bit pozitivan...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

watson009
    24. Travanj 2020. 16:11

more2309

Ja sam maloprije napravila test, ali nema smajlica, izgleda da je meni ovulacija kasnije nego sto sam mislila, tako da cu sutra ujutro krenut u akciju, popodne napravit ponovno test i tad vjerujem da bi trebao bit pozitivan…

A kakva ti je sluz ako smijem pitati ? Jel ona daje kakve znakove ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• more2309
    24. Travanj 2020. 16:25

watson009

more2309

Ja sam maloprije napravila test, ali nema smajlica, izgleda da je meni ovulacija kasnije nego sto sam mislila, tako da cu sutra ujutro krenut u akciju, popodne napravit ponovno test i tad vjerujem da bi trebao bit pozitivan…

Ne znam kaj bi ti rekla, jucer sam je imala, danas malo manje, ali osjecam probadanje. Inace sam se ravnala po sluzi, ali sad cu vidjet kaj ce mi trakice rec.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Lara208
    24. Travanj 2020. 16:29

malamarelica ne zeli mi u citati komentar, kaze da je predug, uglavnom cula sam se s prij.koja radi u bolnici, kaze mi da je jos rano za betu, ne zz vise sta da mislim, odlucila sam da cu cekat M i probati se opustit, necu se opterećivati, odn nastojati cu, a doktor mi je reka da pricekam jos nekoliko dana pravu M, ukoliko ne dode da ponovim betu.
    Inace, meni nikad testovi ne pokazuju u ranom stadiju kao nekima, vec sam bila jednom trudna i testovi nisu pokazivali, tek na ultrazvuku kad sam bila otprilike 6 ili 7 tjedana, ne sican se tocno. Napravila sam 5 testova, svaki je bia negativan. Jednostavno, nismo svi isti. Jedino tada se sican da sam imala malo smede i rozi iscjedak. 

• more2309
    24. Travanj 2020. 16:30

Prema aplikaciji bi trebala imati u nedjelju ovulaciju. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Lara208
    24. Travanj 2020. 16:30

more2309

watson009

more2309

Ne znam kaj bi ti rekla, jucer sam je imala, danas malo manje, ali osjecam probadanje. Inace sam se ravnala po sluzi, ali sad cu vidjet kaj ce mi trakice rec.

Mene probada bas kad iman ovulaciju, tocno znam po tome, inace o moze varirat, ne mora uvik biti isti dan ciklusa, sve je to ok, pogotovo ukoliko smo pod stresom i nacin zivota i sve utjece

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.